تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 74

نام تاپيک: یه گوشی با مالتی مدیای بالا و تا 600 تومن

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عجب بحثی شده ! عیب نداره خوبه به تجربیاتمون اضافه میشه ...

خوب اون ارنا چی داره ؟ من زیاد در موردش نمیدونم ولی در این حد میدونم که بیشتر یک گوشی فانتزی هستش تا یک گوشی کاربردی ... در همین حد اگه اطلاعاتشو بدی ممنون میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

اینو گزاشتی حرفای منو تایید کردی دیگه

یه سایتی داره که میشه مجازی باهاش کار کنی برو ببین چجوری کپی کرده

i8000 هم که کاملاً با اینا متفاوته

حالا اس کلاس!

3. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

S-Class فقط 4 وجه داره...و به 4 جهت ميچرخه...ولي Cube..يك مكعب كامله و به همه جهات ميچرخه...اما خب بازم شيبه همند...

5. 3 کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

عجب بحثی شده ! عیب نداره خوبه به تجربیاتمون اضافه میشه ...

خوب اون ارنا چی داره ؟ من زیاد در موردش نمیدونم ولی در این حد میدونم که بیشتر یک گوشی فانتزی هستش تا یک گوشی کاربردی ... در همین حد اگه اطلاعاتشو بدی ممنون میشم
    3" 16M-color capacitive TFT touchscreen of WVGA resolution (480 x 800 pixels)
    S-Class Touch UI
    Quad-band GSM/GPRS/EDGE support
    3G with HSDPA (7.2 Mbps)
    Wi-Fi and GPS receiver with A-GPS
    5 megapixel autofocus camera with Schneider-Kreuznach optics, LED flash, geotagging
    D1 (720x480 pixels)@30fps, VGA@30fps, QVGA fast-motion video and QVGA slo-mo video
    8GB built-in storage
    Hot-swappable microSD card slot
    Standard 3.5mm audio jack and TV out
    USB Mass Storage
    Bluetooth 2.0 with A2DP
    Accelerometer for screen auto rotate
    Multi-touch input

3D hardware accelerator
    DivX and XviD support

Dolby for Mobile audio enhancement
    FM radio with FM transmitter
    Office document viewer
    Smart dialing
    Last edited by 4870x2; 25-08-2009 at 15:23.

7. 2 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

این مکعبش با اون فرق میکنه ... چجوری میگی شبیه همن ؟ مال ارینا اصلاً مکعب نیست 4 تا وجه بیشتر نداره ولی این واقعاً مکبه
    راستی گفتی صدای ارینا عالیه gsmarena زده good ولی مال امنیا اچ دی very good ه

9. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

راستی گفتی صدای ارینا عالیه gsmarena زده good ولی مال امنیا اچ دی very good ه
    تو اسپیکر شاید باشه (اون گوش کوب بایدم صداش زیاد باشه)
    ولی تو هدفون با توجه به دالبی دیگه این حرف رو نزن که خودت می دونی hd تو هدفون از 5700 و n95 ضعیفتر هستش(نقل قول از نینجا3000)
    راستی کیفیت اسپیکر اچ دی چرا انقدر نوسان داره؟!
    Last edited by 4870x2; 25-08-2009 at 15:30.

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اتفاقا شما فقط یه قسمت از پست من رو میخونی گویا , من دو سه بار (!!!!) پشت سر هم گفتم:

متاسفانه نمیدونم چی بگم !

من گفتم N86 سفید از اون دو تا خوشگلتره , حالا اینکه نوکیا نو آوری توو قیافه ی N86 به کار نبرده چه ربطی به این داره که این گوشی رنگ سفیدش از اون دو تا گوشی سامسونگ زیباتره , من نمیدونم واقعا!!!!! مگه سامسونگ End ه نوآوری رو توو قیافه ی این دو گوشی به کار برده ؟ شاید الان فراسو هم یه گوشی بزنه که نوآوری داشته باشه یعنی اون از T700 مثلا حتما زیباتره؟! چون نوآوری کرده ! سرف نوآوری داشتن یا نداشتن که دلیل بر زیبا بودن یا نبودن گوشی نسبت به یه گوشی دیگه نیست که!

فقط میتونم بار دیگه بگم ... برید مثال پراید رو بخونید متوجه میشید !

تکنولوژی بکار رفته در طراحی گوشی N86 مروبط به 2 تا 3 سال پیش هستش و این طراحی رو شما در گوشی های قبلی نوکیا هم دیده بودید و با طرح و نواوری جدیدی در طراحی و ظاهر گوشی مواجه نمیشید ...

بنده وقتی صحبت از نواوری میکنم منظورم نواوری در طراحی هست ... بله واقعا سامسونگ گوشی های جدیدش با گوشی های قبلش طراحیش فرق کرده و همینطور اینترفیس و امکانات جانبی که روش میزاره عوض شده .. اما به قول خود بچه های نوکیا برای کس یکه N82 داره خرید N86 جذاب نیست و تفاوتی رو احساس نمیکنه ...

اتفاقا کاملا درست متوجه شدم , شما جمله من رو بد برداشت کرده اید , من گفتم:

یعنی آیفون در اصل یه گوشی موبایل هستش با امکانات دوربین عکاسی , 8910 یه دوربین عکاسی هستش با امکانات گوشی موبایل

بحث سر اولویت شرکت سازنده ی محصوله که تائین کرده قبل تولید اون محصول

8910 یک گوشی موبایل هستش با امکانات یک دوربین عکاسی چون قدرت امکانات جانبیش به دوربینش میچربه .. اگه 8910 دوربین عکاسی هستش با امکانات موبایل ... پس 8800 یا ال جی رنوار و 8300 و اینا چی هستن ؟ که سیستم عامل هم ندارن و کلا از لحاظ امکانات نصف 8910 هم نیستن

چرا دعوا میکنید؟ دعوا برا چی؟ خوشبختانه نه من بچه ام نه این دوست عزیزمون آقا رضای گل , بحثه , ایشونم مثل داداش کوچیکتر من , چی به من میرسه چی به ایشون , ما اینجا می خوایم به دوستان عزیز تا جایی که میتونیم کمکی کرده باشیم تا اینهمه پولی که میدن برا گوشی که می خوان بخرن بعد از خرید بعد یه مدت کوتاه پشیمون نشن , همین

ولی این جمله تون جالبه , منی که توو عمرم توو پنج هزار (!!!!!!) نوع گوشی تولید شده توسط نوکیا به همشون یه ایرادی میگیرم (از همه مهمتر به سیستم عاملشون) و N86 و N97 شاید خوش شانس ترین گوشی ها باشن که از زیر دستم سالم در رفتن و کمتر بهشون ایراد گرفتم متهم میشم به فن بوی نوکیا بودن , بعد یه دوست عزیز () که 90% توصیه هاش برا مراجعین گوشی سامسونگ هست و بس , نمیشه فن بوی سامسونگ !

پ.ن : فن بوی بودن رو من یه ضعف میدونم واس همین به این جمله جواب دادم , هیچ بردنی از بقیه سرتر نیست , محصول سرتر داریم , ولی برند سرتر نه .

مخلص آقا رضا

درسته ما دعوایی نداریم و داریم بر سر مسئله مورد اختلاف صحبت میکنیم و بنده کوچیک دوست عزیزم هستم و هدف منم همینه که ایشون ذکر کردن ...

بنده در مورد شما نگفتم ... بلکه ذکر کردم غالبا کسانی از N86 خوششون میاد که فن بوی یا طرفداری برند نوکیا باشن ... وگرنه یک تعدادی هم هستن که خوششون بیاد و طرفدار هم نباشن و بنده شمارو نگفتم ...

البته اینکه کسی طرفدار برند خاصی نباشه و به موبایل علاقه داشته باشه .. به نظرم اشتباهه ! چون باید یکی برای خودت انتخاب کنی ... که سیاست هاشو بیشتر میپسندی ... این سیاست ها هر چه به طرف رضایت مشتری بره برای من مهمتره ...

و این یک ضعف نیست بلکه یک مزیت هستش و اینو بد نمیدونم ...

اما اگر محصولی توان رقابت با محصولی رو نداشته باشه بنده نمیارم و مشاوره نمیدم ! ...

بالافرض هم اگه دوستی بیاد بده و متعصبانه عمل کنه .. امثال شما و فن بوی های برندهای دیگه میتونن بیان و ایراد نظر کنن و به صورت تئوری و عملی یا فیلم و یا عکس نظراشونو بگن تا دوستان انتخاب کنند و این به نظرم هیچ ایرادی نداره ...

هر چند که اصلا متعصبانه صحبت نمیکنم و این گوشی های قدرتمند سامسونگ مجبور میکنه تا معرفیشون کنیم شاید برای کسانی که اشنایی چندانی ندارن یک مقدار متعصبانه به نظر بیاد ولی د راینده خودشون متوجه میشن که متعصبانه نبوده !

سروری

12. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

تو اسپیکر شاید باشه (اون گوش کوب بایدم صداش زیاد باشه)
    ولی تو هدفون با توجه به دالبی دیگه این حرف رو نزن که خودت می دونی hd تو هدفون از 5700 و n95 ضعیفتر هستش(نقل قول از نینجا3000)
    اگه اون دالبی داره این sorund 5.1 داره

سامسونگ برای اینکه به گوشی آسیب نرسه خودش صداشو کم میکنه راحت میشه صداشو انقد زیاد کرد که با درجه صدای نصفش کل ایپاد و هر چی هست بخابونی
    خودم 8510 رو صداشو زیاد کردم هدفون داشت منفجر میشد
    نینجا گفت از نظر کیفیت یکی هستن یا حتا 8910 بهتره ولی صداش یکی کمتره

اگه میخای آموزش افزایش صدا رو برات بزارم

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

اصل S-Class اينه...

15. این کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

اگه اون دالبی داره این sorund 5.1 داره

سامسونگ برای اینکه به گوشی آسیب نرسه خودش صداشو کم میکنه راحت میشه صداشو انقد زیاد کرد که با درجه صدای نصفش کل ایپاد و هر چی هست بخابونی
    خودم 8510 رو صداشو زیاد کردم هدفون داشت منفجر میشد
    نینجا گفت از نظر کیفیت یکی هستن یا حتا 8910 بهتره ولی صداش یکی کمتره

اگه میخای آموزش افزایش صدا رو برات بزار
    ایول سامی کارا رو میسپاره به خریداران(مثل جریان فرستنده اف ام هستش که خود طرف باید فعالش می کردش)
    در ضمن یادم رفت دیگه زیاده روی نمی خواستم بکنم!
    در اخر اینو می گم و بس!
    تو این که در مالتی مدیا ارینا از اچ دی و یا حتی از w995 بهتره شک نداشته باشین!
    hd هم گوشی خوبی هستش ولی در کلاس مقایسه با ارینا نیستش(مخصوصا تو قیمت)
    منم دیگه باید برم!
    اومدم جواب تون رو میدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •