با سلام . دستت درد نکنه آرش جان واقعأ عالی بود.
با سلام . دستت درد نکنه آرش جان واقعأ عالی بود.
سلام، متشکرمنوشته شده توسط Setareh 2006
![]()
برای نوشتن "ب" کشیده باید از دکمه اول استفاده کنید نه سومی. فریب نوشته روی دکمه را نخورید![]()
فکر می کنم در عکس بالا "ب" به اندازه کافی کش اومده باشه![]()
ضمنا فکر می کنم استخوانی و گوشتی به نستعلیق هایی که یکی کمی لاغرتر و با گوشه های تیزتر و دیگری چاق و چله تر و نرم تر باشه می گن.(احتمالاً) که با دکمه سوم انجام می شه.
ضمنا این پیغام لعنتی در فتوشاپ یعنی چی؟
![]()
با تشکر از حضرت مستطاب آرش که نحوه قرار دادن عکس را به این حقیر یاد دادند.
ارادتمند
امیر
سلام امير جاننوشته شده توسط amir6101
اول اینکه امیرجان همین آرش بگی بهتره کار خاصی هم نکردم![]()
بعدشم ميشه يه خورده واضح تر بگي عزیز ؟ اين ارور در چه مواقعي ميبيني ؟ در موقع باز كردن يك فايل PSD كه با ورژنهاي قبلي اين نرم افزار ساخته شده و يا فايلهاي PSD که از تو سی دی و یا توسط نرم افزاهای دیگه ساخته شدند موقع ورود به برنامه این پیغام لعنتی داده میشه؟؟؟
منتظر خبرتون هستم
موفق باشید
یا حق
درود بر شمانوشته شده توسط arash_irani
عرضم به حضور انور حضرت عالي كه من اراده كردم روي يك عكس ----- Stylize->Wind رو اعمال كنم كه پيغام لعنتيفوق الذكر نمايان شد. در مورد بعضي از فيلترهاي ديگه هم هكذا. يعني اشكال از خود برنامه است؟ البته من اون (Photoshop 8.0 cs)رو دوباره هم نصب كردم اما فرجي حاصل نشد. اميدوارم توضيحات افاقه كنه. مشتاقانه منتظر پاسخ شما هستم.
حق نگهدارت جوون
ضمن عرض ارادات مخلصانه
يا علي
سلام امير جاننوشته شده توسط amir6101
دوست من اگر ميشه ( بازم تكرار ميكنم در صورت امكان ) خود عكس رو برام بفرست يا به پيغام خصوصي و يا همينجا تا منم امتحان كنم (البته عکس ارسالی شما دقیقا باید همون عکس باشه نه ویرایش شده و هیچ تغییری در نوع و یا خصوصیت عکس اعمال نشده باشه ) تا ببينم روي سيستم من هم همين جواب رو ميده يا اينكه اشكال از مد رنگ و يا نحوه ساخته شدن تصويرتون هستش ببین مد رنگ بر روی مد RGB هستش ::
Image>Mode>RGB
راستی دوست من در قسمت خود فتوشاپ یک تاپیک در همین رابطه و مشکلتون بزنید تا اگر دوستان دیگر هم اطلاعاتی در این زمینه دارند بهتون کمک کنند و همینطور اگر دوستان دیگر هم همین مشکل را دارند با مراجعه به تاپیک شما مشکلشون برطرف بشه
موفق باشید
علی یارتون
Last edited by arash_irani; 18-05-2006 at 16:50.
با اهدا تحیت و سلامنوشته شده توسط arash_irani
پس از دیدن توضیحات شما مجددا امتحان کردم و بدون هیچ گونه تغییری فیلتر عمل کرد. به هر حال به پاس سپاس از حسن عنایت و راهنمایی بی دریغ شما تصویر زیر به همراه احترامات فایقه به پیوست تقدیم می گردد.
![]()
البته:
پای ملخ پیش سلیمان بردن عیب است
ولیکن هنر است از موری![]()
ارادتمند
سلام
خواهش ميكنم امير جان![]()
مرسي از كارتاينقدر خجالت زدمون نكن تو رو خدا
![]()
موفق باشيد
يا حق
من چلیپام خیلی خوب نیست ولی اگر در فتوشاپ سوالی دارید بپرسید شاید بتونم جواب شما رو بدم
این لینک خرابه که!!!نوشته شده توسط arash_irani
باسلام
لینکهای داده شده برای دریافت چلیپا و مریم کار نمیکنه اگه ممکنه دوباره آپلود کنید.
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)