تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 45 از 45

نام تاپيک: رتبه ای که باعث خجالت ایرانیان است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

البته بگم پایین ترین سرعت نت دنیا هم ماله منه !
    خط pcm
    26 k !!
    افتضاح به معنی واقعی !
    سرعت دانلودت چقدره رفيق؟ من چند ماه مجبور شدم با 200 بايت در ثانيه سر كنم. فكر نكنم كسي تجربه شو داشته باشه. صفحه هارو فقط متني و با كلي دردسر مرور مي كردم.

سرعت کانکت همین الانم Kb 7 ....
    ولی به جاش تو دانشگاه با بیشتر از 4 Mb دانلود میکنم ...
    مدتي بعد از دوران بالايي خط حداقل 30 مگابيت پيدا كردم كه به 48 مگابيت هم مي رسيد. سرعت دانلود 6 مگابايت.

نكته: كليه واحد هاي اين پست درسته!

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

بابا آبرو تو دنیا واسه ما ایرانیا نزاشتن به خدا.

من شنیدم دولت بهانه اش برای سرعت پایین در مورد فیلترینگ و سواستفاده از اینترنت سرعت بالا هست وگرنه اینا اگه بخوان

میتونن یکی از اولین رتبه ها توی جهان رو داشته باشن.

ولی از طرفی اگه سرعت بالا به مردم بدن تعداد افرادی که از اینترنت استفاده می کنن زیاد میشه و *************************************
    من که به افزایش سرعت اینترنت تو ایران امیدی ندارم.

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سرعت کانکت همین الانم Kb 7 ....
    ولی به جاش تو دانشگاه با بیشتر از 4 Mb دانلود میکنم ...
    پس همدردیم متین جون

سرعت دانلودت چقدره رفيق؟ من چند ماه مجبور شدم با 200 بايت در ثانيه سر كنم. فكر نكنم كسي تجربه شو داشته باشه. صفحه هارو فقط متني و با كلي دردسر مرور مي كردم.

م
    سلام همشهری..سرعت دانلود 3 الی 4
    چرا داشتم..حالا اومدن کابل کشیدن منتظر کابل برگردونم برم ADSL بگیرم..هییییییییییییی..

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

ما چرا خجالت بکشیم
    رئیس اینترنت ایران بره خجالت بکشه

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

تكليف اينترنت معلوم نيست

گويا هيچ نهادي نيست كه بتواند قول بدهد، اينترنت چه موقع ارزان خواهد شد. قيمت اينترنت در ايران چند برابر كشورهاي تراز اول دنياست و اين در شان جامعه اطلاعاتي ايران نيست.

از طرفي انگار مشكل در ورود پهناي باند نيست، احمد پورنگ‌نيا، معاونت نگهداري و مديريت شبكه ارتباطات زيرساخت به خبرگزاري موبنا گفت: »هنوز از تمامي ظرفيت فالكون استفاده نشده است، در حدود30 ‌1 STM‌ اين پروژه فعال است كه در صورت نياز به لينك‌هاي ارتباطي به‌مرور زمان، تعداد ‌1STM‌ها افزايش خواهد يافت. در شرايط فعلي امكان در اختيار قراردادن ظرفيت مناسب پهناي باند به‌شركت‌هاي ‌ ISP‌ در كوتاه‌ترين زمان وجود دارد.« در اين خبر همچنين آمده است:

با اجراي پروژه فالكون انحصار تامين ظرفيت اينترنت كشور از كابل جاسك – فجيره در امارات خارج شد. در اين پروژه ايران از طريق دو نقطه اتصال بين الملل چابهار و بندرعباس، به‌طور مستقيم به شبكه‌جهاني متصل شد. فالكون نخستين پروژه كابل زيردريايي در حوزه خليج فارس است.اما مراجعه به وب‌سايت‌هاي شركت‌هاي سرويس دهنده اينترنت پرسرعت، آشكارا نشان مي‌دهد كه يا پهناي باند بسيار كم است، يا واقعا صرف نمي‌كند كه اينترنت پرسرعت را كمي ارزان‌تر در اختيار مشتريان قرار دهند. قيمت‌هاي گيگابايتي كه بعضا به گيگابايتي 10 هزار تومان هم مي‌رسد، هزينه‌اي گزاف و نابجاست و بايستي عوامل اين گراني از بين برود. سرعت پايين اينترنت در ايران به مرز آزرده ساختن كاربران رسيده است و گويا هيچ تلاشي هم براي افزايش سرعت نمي‌شودانتظارمي‌رودوزيرج ديد ارتباطات، اين مشكلات را به‌طور خاص در دستور كارش قرار دهد.

منبع: ضمیمه کلیک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •