ایفون غیر از بازی و برنامه چیز خاصی نداره
دو چیز جالب توو این جمله :
1-آیفون فقط بازی و برنامه شه که مطرحش کرده
2-تازه برنامه و بازی هم چندان مهم نیست که فکرشو بکنیم
بازیهایی که برای 8910 میاد یا برنامه هایی که داره فکر میکنید ضعیفه یا تفاوت فاحشی با ایفون داره ؟
چند تا بازی واسش اومده؟ حالا فرض بگیریم بازی هاش با همون کیفیت 3G باشند تازه! (نگفتم 3GS چون اگه برنامه نویسا از قدرت 3GS همونقدر استفاده کنند که از 3G استفاده کردن , 3GS به راحتی آب خوردن 3G رو میزاره توو جیبش)
سرعت cpu , رم 8910 فوق العادست
رم و سی پی یو ی 3GS چطور؟!
بحث اینجا سر مقایسه این با 3GS هستش ! کسی نگفت 8910 گوشی ضعیفیه اگه پست قبلی منم بخونی میبینی من گفتم الان بهترین گوشی واس ما اول آیفون بعد 8910 ! یعنی گوشی بهتر از این دو تا فعلا نیست !
تاچ هم که 8910 جز بهتریناست !
هنوز سامسونگ با کلی زور تونست بعد دو سه سال یه تاچ بزنه نصف قابلیت تاچ آیفون
حالا حساسیت شاید همون , مولتی تاچ ... .gif)
.gif)
تعداد برنامه و بازی هم خوبه و جز پر شمارترینهاست سیمبین ...
از مک کم نمیاره؟
در ضمن جاوا هم فک کنم اندازه ی سیمبین بازی و برنامه داشته باشه پس تعداد بازی و برنامه سیمبین چندان چشم گیرم نیست
قیافه هم سلیقه ای هستش نمیشه نظر داد ولی 8910 قیافه بدی نداره در کل و شخصا که خیلی خوشم میاد
در مقایسه با آیفون سفید که کاملا ضایع ست , البته ببخشید ! از پشت که شبیه دوربین عکاسیه تا گوشی , وقتی داریم صحبت میکنیم یکی فکر میکنه یه دوربین عکاسی رو گرفتیم روی گوشمون ! قیافه ی کلی و اندازه شم فک کنم همین فروم کافی باشه واس دیدن نظر هایی که بهش میگن گوشت کوب .gif)
اگه بخوان همه چیز رو جدا جدا بگیرن پیشنهاد میدم psp های جدید بگیرن
PSP قبلی که به آیفون قبلی باخت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا ببینیم PSP جدید با 3GS جنگشون به کجا میرسه ...
حالا من یه مشکلات جدیدی دارم:
با آی فون که نمیشه به گوشی های دیگه بلوتوث کرد. دوربینشم که در حد معمولیه.صداشم که چنگی به دل نمیزنه. پس واسه چی شما اینقدر تو کف اونید و حاضرید بالاش 900 تومن بدید. اگه فقط واسه سیستم عاملشه، که همون آیپاد هم داره! (من اصلا نمیتونم این موضوع رو درک کنم)
اولا بهت بگم با آیفون میتونی به گوشی های دیگه بولوتوث کنی (هم با 3G , هم با 3GS) دوما صدای توو هدفون دیگه فک نکنم بشه از محصولات تاپ اپل ایرادی در این مورد گرفت ! هم آیپاد تاچ , هم 3G , هم 3GS صداشون توو هدفون عالیه , صدای توو اسپیکر هم 3GS خیلی پیشرفت داشته نسبت به 3G , الان اسپیکر 3GS مطمعنا یکی از خوب هاست . اگه این اختلاف قیمت 900 تومن (3GS 16GB) با 250 تومن (آیپاد 8 گیگ) واست عجیبه که باید بگم اینجا ایران ه واس همین واست عجیبه
چون اگه ایران هم مثل جاهای دیگه سر گردنه نبود الان آیپاد 16 گیگ که 350 تومن هستش (که با قیمت واقعیش تقریبا فرقی نداره) با همون حافضه ی داخلی آیفون 3GS یعنی 16 گیگ الان باید مثل بیرون از ایران 600 تومن می بود اختلافی 250 هزار تومنی دارن در اصل! پس 250 تومن اختلاف بین این دو رو اگه بزاری کنار اینکه 3GS هم سی پی یو و رم بیشتری داره هم اینکه یه گوشی هستش + آیپاد , اختلاف قیمت واقعیشون توجیه پذیر ه ! ولی توو ایران اگه مشکل مالی بود خو آدم همون iPhone 3G 8GB رو میگیره اگه با حمل دو دستگاه مشکل داشته باشه , وگرنه یه آیپاد + یه گوشی که از نظر منم به صرفه تره ولی کی حاضره دو تا دستگاه واس همیشه توو جیبش باشه !
پ.ن : در ضمن این 900 تومن 3GS 16GB اینجوری نمیمونه میاد پایین , همونطور که توو یه مدت خیلی کوتاه از 1100 اومد به 900 !!! فک کنم تا 700 جا داشته باشه واس پایین اومدن که میاد !