تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 66

نام تاپيک: چه گوشی ای بخرم که برام جالب باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    نخير؛ قيمت 3g 8gb حدود 700 و قيمت 3gs 16gb حدود 1100 هستش.
    و اما نظر من:
    من كلاً با خريد 3g موافق نيستم؛چون با اومدن 3gs (با سخت افزار قوي تر) به احتمال زياد در آينده نرم افزارهاي كثيري براي آيفون جديدخواهد آمد كه نسل هاي قبلي توانايي ساپورت آن را ندارند . همچنين توليد نرم افزارهايي كه با مدل هاي قديمي آيفون سازگار هستند كاهش پيدا مي كند. ( البته اين سخن صرفآ نظر و پيش بيني بنده است و هيچ منبع موثقي براي آن ندارم)
    همچنين با خريدن آيپاد تاچ در اين زمان هم مخالفم!(كلاً من با همه چيز مخالفم)چون به زودي نسل جديد آن به بازار عرضه مي شود....
    همونطور که خودتم گفتی هیچ منبع و ماخزی نداری هیمنجوری گفتی که گفته باشی دوست عزیز iPod Touch 2G چندان برتری که فک کنی توو برنامه و بازی های آینده توو اجرا شدنشون تاثیر بزاره نسبت به iPhone 3G نداره ( 533 مگاهرتز در مقابل 400 مگاهرتز و رم جفتشونم که 128 مگا بایت ولی 3GS چرا سی پی یو 600 مگا هرتزی با 256 مگابایت رم)
    سلام
    قسمت سبز رنگ رو كاملاً قبول دارم....
    ولي همون طور كه در قسمت قرمز ميبيني من با خريد آيپاد هم مخالفم و به ايشون توصيه كردم كه براي ورود نسل جديد آن صبر كنند كه از نظر سخت افزاري ارتقا پيدا كرده است. پس مي توان گفت نسل جديد آيپاد تاچ (احتمالاً) برتري محسوسي نسبت به iphone 3g خواهد داشت.

معلومه 3GS از هر دوی اینا بهتره ولی ... ولی داره ولی در صورتی که هیچ جوره محدودیت مالی نداشته باشه طرف , من خودم دارم لح لح میزنم واس 3GS و منتظرم 16 گیگش رو اگه بتونم بخرم
    راستش منم دارم لح لح مي زنم

iPhone 3GS 16GB کمترین قیمت : 900

iPhone 3GS 32GB کمترین قیمت : 1000

اين قيمتا براي امروزه؟
    آنلاك فكتوري؟

آدم خیلی به خودش فشار میاره یک ماه میتونه دو تا دستگاه با خودش بیرون ببره
    اين يكي رو راست ميگي شديد...من يدونشم به سختي بيرون مي برم
    ولي ايشون محدوديت بودجه دارن و نمي تونن نسل جديد iphone رو بگيرن( دليل پافشاريم بر نسل جديد در آخرين نقل قول مي باشد) پس بهتره كه يك گوشي ساده + نسل جديد آيپاد تاچ را بگيرن
    بودجه شون 600 نیست , میگن دور و ور 400 تومنه گویا در حال حاضر
    اگه بودجشون 400 و نمي تونن افزايش بدن كه نه ميشه آيفون گرفت و نه Z770+new ipod touch (البته شايد دوميشو بتونن بگيرن)

در مورد اين سخن:
    با اومدن 3gs (با سخت افزار قوي تر) به احتمال زياد در آينده نرم افزارهاي كثيري براي آيفون جديدخواهد آمد كه نسل هاي قبلي توانايي ساپورت آن را ندارند . همچنين توليد نرم افزارهايي كه با مدل هاي قديمي آيفون سازگار هستند كاهش پيدا مي كند.
    ممكنه دوستان توضيح بدهند چرا اين حرف، اشتباه است؟
    Last edited by < A L I >; 22-08-2009 at 16:52.

2. 2 کاربر از < A L I > بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تصمیم آخرم این شد که یه آیپاد تاچ بگیرم و یه سونی اریکسون Z770
    مطمئنا از خرید آیپاد پشیمون نمیشم. اگه خیلی ازش خوشم اومد، میرم آی فون میگیرم. و اگه نه، بعدا" یه گوشی GPS و دوربین دار میگیرم. اینجوری قیمت جفتشون زیر 400 میشه و هردوشون همیشه بدردم میخورند.
    کسی هست که انتقادی داشته باشه؟

یکی از دوستانم کار شمارو کرد و الان پشیمونه ! و داره حسرت گوشی خوب رو میخوره ...

به نظر من یک گوشی خوب بهتر از 2 دستگاه هستش ... اینجوری باید یک فکری هم برای دوربینت کنی ! در حالیکه اگر یک 8 مگا برداری دوربین هم داری تا حدی که مورد رضایتت باشه

4. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ولي همون طور كه در قسمت قرمز ميبيني من با خريد آيپاد هم مخالفم و به ايشون توصيه كردم كه براي ورود نسل جديد آن صبر كنند كه از نظر سخت افزاري ارتقا پيدا كرده است.
    نه من بحثم بین انتخاب بین محصولاتی هستش که الان وجود داره و مشخصات و امکاناتش رو میدونیم ! حالا من از کجا بیلیم آیپاد جدید اصلا قیافه اش چجوریه چه برسه به امکانت و قدرت سخت افزارش !؟! خو اونجوری که منم بین iPhone 3G و X1 حتما حتما X2 رو انتخاب میکنم که عکسم اومده تازه ازش

پس مي توان گفت نسل جديد آيپاد تاچ (احتمالاً) برتري محسوسي نسبت به iphone 3g خواهد داشت.
    آیپاد تاچ جدید هرچی هم باشه بازم آیپاد هستش نه گوشی ! ولی آیفون , هم گوشی هستش , هم آیپاد ! همونطور که گفتم بازم اینجا مساله یک دستگاه یا دو دستگاه پیش میاد منتها ایندفه بدتر از سابق قبلا باز این توجیه بودجه داشت , یعنی میگفتیم 200 تومن فرق دارن یه گوشی + آیپاد تاچ 2G نسبت به یه آیفون 3G ولی الان گویا اختلاف قیمت هم ندارن ! (البته نه قیمتی معلومه نه قدرت سخت افزاری مشخصه از آیپاد جدید) ولی من باشم اگه یه گوشی + آیپاد تاچ جدید ( با قدرت سخت افزاری آیفون 3GS دقیقا مساوی باشه مثلا) با یه آیفون 3G قیمتشون برابر باشه همون آیفون 3G رو میخرم احتمالا ! (هرچند همونطور که قبلا گفتم , من یا X1 خواهم خرید یا آیفون 3GS 16GB ) چون آیپاد خریدن رو اونم با این قیمت واس یه پسر اسراف پول خودش میدونم (کاش دوستمون یه دختر بود تا بهش میگفتم برو دختر جان یه 1100 بخر با یه آیپاد تاچ جدید بزار توو کیفت که همیشه همراهته بعد بشین به ریش ما پسرا بخند ولی خو چیکار کنیم رفیقمون مثل ما شانس نداشت پیسر به دنیا اومد )

راستش منم دارم لح لح مي زنم
    امیدوارم هر دومون هرچه زودتر بی مشکل هر کدوم یه دونه خوشملش رو بخریم

اين قيمتا براي امروزه؟
    آنلاك فكتوري؟
    بله , انلاک فکتوری ,دو روز پیش (پنج شنبه) , تهران , علاالدین , طبقات بالا

اين يكي رو راست ميگي شديد...من يدونشم به سختي بيرون مي برم
    ولي ايشون محدوديت بودجه دارن و نمي تونن نسل جديد iphone رو بگيرن( دليل پافشاريم بر نسل جديد در آخرين نقل قول مي باشد) پس بهتره كه يك گوشي ساده + نسل جديد آيپاد تاچ را بگيرن
    خو مومن وقتی به نظر خودتم من راست میگم شدید () توو اذیت و آزار داشتن حمل همیشگی دو تا دستگاه توو جیب واس چی این دوستمون به خاطر فقط یه سی پی یو و رم بیشتر پول یه آیفون رو بده به یه آیپاد و یه گوشی خیلی ضعیف !

با اومدن 3gs (با سخت افزار قوي تر) به احتمال زياد در آينده نرم افزارهاي كثيري براي آيفون جديدخواهد آمد كه نسل هاي قبلي توانايي ساپورت آن را ندارند . همچنين توليد نرم افزارهايي كه با مدل هاي قديمي آيفون سازگار هستند كاهش پيدا مي كند.
    اینکه به قول معروف تابلوئه همچین برنامه و بازی هایی بیرون خواهد اومد , ولی چند تا؟ یعنی طوری که 3G نتونه برنامه ی مورد نیاز صاحب خودش رو از بین این 80 هزار برنامه و برنامه های آینده که احتمالا اگه بد بین باشیم نصفش روش جواب خواهد داد , پیدا کنه؟! نگو نمیتونه پیدا کنه ! اختلاف دارن با هم ولی دیگه نه اونطوری که 3G کلا همایت ازش برداشته شه ! فراموش نکن همین الان توو دنیا چند میلیون نفر 3G دارن و استفاده میکنن ازش !؟! الان فک کنم توو دنیا بیشترین تعداد رو داره توو گوشی های دست مردم !

بازم میگم اولویت من برا این دوستمون اینه :

1- آیفون 3GS

2- آیفون 3G

3- یه گوشی + آیپاد تاچ جدید

4- یه گوشی + آیپاد تاچ فعلی

ولی چون محدودیت بودجه دارن گزینه ی 2 بهترین انتخاب ه

به نظر من یک گوشی خوب بهتر از 2 دستگاه هستش ... اینجوری باید یک فکری هم برای دوربینت کنی ! در حالیکه اگر یک 8 مگا برداری دوربین هم داری تا حدی که مورد رضایتت باشه
    8910 منظورته دیگه از 8 مگا پیکسلی نه چی بگم والا , بازم خودش نظر بده در مورد 8910 ولی من خودم یکی از گزینه هام بود ولی فهمیدم تنها برتریش نسبت به آیفون همون دوربینیه که مال آیفون آدم رو راضی نیگه میداره واس عکسایی که ما میگیرم ولی برتری آیفون نسبت به 8910 بیشتر از یک مورد ه ! همین سیستم عامل دو گوشی کافیه واس تمیاز بین دو گوشی ! قیافه و تعداد برنامه و تعداد بازی و کیفیت بازی و مولتی تاچ و ... پیش کش.
    Last edited by Atropates; 22-08-2009 at 18:04.

6. 2 کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

8910 منظورته دیگه از 8 مگا پیکسلی نه چی بگم والا , بازم خودش نظر بده در مورد 8910 ولی من خودم یکی از گزینه هام بود ولی فهمیدم تنها برتریش نسبت به آیفون همون دوربینیه که مال آیفون آدم رو راضی نیگه میداره واس عکسایی که ما میگیرم ولی برتری آیفون نسبت به 8910 بیشتر از یک مورد ه ! همین سیستم عامل دو گوشی کافیه واس تمیاز بین دو گوشی ! قیافه و تعداد برنامه و تعداد بازی و کیفیت بازی و مولتی تاچ و ... پیش کش.

ایفون غیر از ازی و برنامه چیز خاصی نداره ... اما 8910 یک گوشی همه کارست که بر گرفته از برترین تکنولوژی های بکار رفته در موبایل های روز هستش ! ...

و اینکه اگر شما به قیمت هم نگاه کنی ... بازم 8910 به صرفه تره ! و اگر قیمت منطقی این 2 رو مقایسه کنیم باید بر عکس میشد نه اینکه ایفون بیشتر باشه ...

مگه دوربین کمه ؟ برید یک دوربین 8 مگا پیکسلی معمولی بخرید ببینید کمتر از 200 در میاد ؟ (البته فقط عکاسی) دوربین 8910 در حد معمولی ها و رنج قیمت 200 تا 250 ارزش داره ...

بازیهایی که برای 8910 میاد یا برنامه هایی که داره فکر میکنید ضعیفه یا تفاوت فاحشی با ایفون داره ؟

سرعت cpu , رم 8910 فوق العادست .... همینطور اینترفیس زیبایی هم داره ...

و تاچ هم که 8910 جز بهتریناست !

کیفیت بازی هم کم نمیاره !

تعداد برنامه و بازی هم خوبه و جز پر شمارترینهاست سیمبین ...

قیافه هم سلیقه ای هستش نمیشه نظر داد ولی 8910 قیافه بدی نداره در کل و شخصا که خیلی خوشم میاد

البته شما گفتید 8 مگا پیکسلی منظورتون 8910 هستش .. منظورم 8910 ننبود کلا یک گوشی گفتم که دوربین هم داشته باشه و کلا تکمیل باشه نه فقط برای برنامه و بازی ...

اگه بخوان همه چیز رو جدا جدا بگیرن پیشنهاد میدم psp های جدید بگیرن که فکر کنم psp2 هستش و یک دوربین با یک واکمن هم کنارش داشته باشن ... اما اگه به فک رگوشی هستن که میخوان همه چیزو با هم در حد خوب داشته باشه یک گوشی تکمیل بگیرن که همه جا بشه ازش استفاده کرد!
    Last edited by pulp_152; 22-08-2009 at 18:35.

8. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تفاوت های 8910 با 3gs رو کاغذ

ایفون : ال سی دی

tft 16 میلیون سلول رنگی 3.5 اینچ 320 *480 پیکسل

Multi-touch input method
    - Accelerometer sensor for auto-rotate
    - Proximity sensor for auto turn-off
    - Scratch-resistant surface

8910 :ال سی دی

amoled 16 میلیون سلول رنگی 3.7 اینچ 360*640 پیکسل

touch screen
    Accelerometer sensor
    - Proximity sensor for auto turn-off
    - Scratch-resistant surface

حافظه داخلی و حافظه خارجی :

ایفون : 16 گیگ داره با 32 گیگ و 256 رم ... مموری هم نمیخوره

8910: 8 گیگ داره و 16 گیگ و 256 مگا رم ..تا 32 گیگ هم رم میخوره

spekear :

ایفون: معمولی

8910:

- DNSe 2.0 (Digital Natural Sound Engine)
    - Virtual 5.1 channel Dolby surround
    Yes, with stereo speakers

gprs :

3gs: نمیدونم و مشخصاتی نداره ...

8910 : کلاس 12

hscsd:

ایفون: نداره

8910 : داره

برای بقیه موارد ارتباطی هم تقریبا مثل هم هستن

دوربین :

ایفون: 3.2 و فیلمبردای هم vga

8910: 8 مگا پیکسل و فیلمبرداری hd

سیستم عامل:

ایفون : مک

8910 : Symbian OS v9.4 Series 60 rel. 5

cpu:

ایفون: ARM Cortex A8 600 MHz, PowerVR SGX graphics

8910: ARM Cortex A8 600 MHz; 3D Graphics HW Accelerator

مرورگر:

ایفون: سافاری

8910: opera 9.5 و...

رادیو هم ایفون نداره ...

جاوا رو هم ساپورت نمیکنه

gps هر 2 ساپورت a.gps میکنند

و امکانات دیگه :

ایفون :

- Digital compass
    - Google Maps
    - Audio/video player
    - TV-out
    - Voice command/dial

8910:

- Digital compass
    - AVI(DiVX/XviD)/WMV/RV/MP4/3GP video player
    - MP3/WMA/WAV/RA/AAC/M4A music player
    - Organizer
    - TV-out (for SD content only)
    - Turn-to-mute
    - Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
    - Voice memo

قیمت :

ایفون 3gs :

900 تا 1 میلیون

8910:

650 تا 700
    Last edited by pulp_152; 22-08-2009 at 19:44.

10. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

ممون از تمام دوستان
    میشه منو هم راهنمائی کنین؟من گوشی در رنج قیمت 400 تومان حالا کمی بالا یا پائین تر میخوام که :
    1-نرم افزارها و بازی های متنوع داشته باشه
    2- هک ساین براش اومده باشه البته اگه گوشی پیشنهادیتون سیمبین باشه
    3-GPS هم داشته باشه
    4- زیبائی هم مهمه
    دوربینم مهمه

و اینکه samsung 8510 با این شرایط بهترینه یا بهتر از اون هم هست؟

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

حالا من یه مشکلات جدیدی دارم:

با آی فون که نمیشه به گوشی های دیگه بلوتوث کرد. دوربینشم که در حد معمولیه.صداشم که چنگی به دل نمیزنه. پس واسه چی شما اینقدر تو کف اونید و حاضرید بالاش 900 تومن بدید. اگه فقط واسه سیستم عاملشه، که همون آیپاد هم داره! (من اصلا نمیتونم این موضوع رو درک کنم)

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ایفون غیر از بازی و برنامه چیز خاصی نداره

دو چیز جالب توو این جمله :

1-آیفون فقط بازی و برنامه شه که مطرحش کرده

2-تازه برنامه و بازی هم چندان مهم نیست که فکرشو بکنیم

بازیهایی که برای 8910 میاد یا برنامه هایی که داره فکر میکنید ضعیفه یا تفاوت فاحشی با ایفون داره ؟
    چند تا بازی واسش اومده؟ حالا فرض بگیریم بازی هاش با همون کیفیت 3G باشند تازه! (نگفتم 3GS چون اگه برنامه نویسا از قدرت 3GS همونقدر استفاده کنند که از 3G استفاده کردن , 3GS به راحتی آب خوردن 3G رو میزاره توو جیبش)

سرعت cpu , رم 8910 فوق العادست
    رم و سی پی یو ی 3GS چطور؟!

بحث اینجا سر مقایسه این با 3GS هستش ! کسی نگفت 8910 گوشی ضعیفیه اگه پست قبلی منم بخونی میبینی من گفتم الان بهترین گوشی واس ما اول آیفون بعد 8910 ! یعنی گوشی بهتر از این دو تا فعلا نیست !

تاچ هم که 8910 جز بهتریناست !
    هنوز سامسونگ با کلی زور تونست بعد دو سه سال یه تاچ بزنه نصف قابلیت تاچ آیفون حالا حساسیت شاید همون , مولتی تاچ ...

تعداد برنامه و بازی هم خوبه و جز پر شمارترینهاست سیمبین ...
    از مک کم نمیاره؟ در ضمن جاوا هم فک کنم اندازه ی سیمبین بازی و برنامه داشته باشه پس تعداد بازی و برنامه سیمبین چندان چشم گیرم نیست

قیافه هم سلیقه ای هستش نمیشه نظر داد ولی 8910 قیافه بدی نداره در کل و شخصا که خیلی خوشم میاد
    در مقایسه با آیفون سفید که کاملا ضایع ست , البته ببخشید ! از پشت که شبیه دوربین عکاسیه تا گوشی , وقتی داریم صحبت میکنیم یکی فکر میکنه یه دوربین عکاسی رو گرفتیم روی گوشمون ! قیافه ی کلی و اندازه شم فک کنم همین فروم کافی باشه واس دیدن نظر هایی که بهش میگن گوشت کوب

اگه بخوان همه چیز رو جدا جدا بگیرن پیشنهاد میدم psp های جدید بگیرن
    PSP قبلی که به آیفون قبلی باخت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا ببینیم PSP جدید با 3GS جنگشون به کجا میرسه ...

حالا من یه مشکلات جدیدی دارم:

با آی فون که نمیشه به گوشی های دیگه بلوتوث کرد. دوربینشم که در حد معمولیه.صداشم که چنگی به دل نمیزنه. پس واسه چی شما اینقدر تو کف اونید و حاضرید بالاش 900 تومن بدید. اگه فقط واسه سیستم عاملشه، که همون آیپاد هم داره! (من اصلا نمیتونم این موضوع رو درک کنم)
    اولا بهت بگم با آیفون میتونی به گوشی های دیگه بولوتوث کنی (هم با 3G , هم با 3GS) دوما صدای توو هدفون دیگه فک نکنم بشه از محصولات تاپ اپل ایرادی در این مورد گرفت ! هم آیپاد تاچ , هم 3G , هم 3GS صداشون توو هدفون عالیه , صدای توو اسپیکر هم 3GS خیلی پیشرفت داشته نسبت به 3G , الان اسپیکر 3GS مطمعنا یکی از خوب هاست . اگه این اختلاف قیمت 900 تومن (3GS 16GB) با 250 تومن (آیپاد 8 گیگ) واست عجیبه که باید بگم اینجا ایران ه واس همین واست عجیبه چون اگه ایران هم مثل جاهای دیگه سر گردنه نبود الان آیپاد 16 گیگ که 350 تومن هستش (که با قیمت واقعیش تقریبا فرقی نداره) با همون حافضه ی داخلی آیفون 3GS یعنی 16 گیگ الان باید مثل بیرون از ایران 600 تومن می بود اختلافی 250 هزار تومنی دارن در اصل! پس 250 تومن اختلاف بین این دو رو اگه بزاری کنار اینکه 3GS هم سی پی یو و رم بیشتری داره هم اینکه یه گوشی هستش + آیپاد , اختلاف قیمت واقعیشون توجیه پذیر ه ! ولی توو ایران اگه مشکل مالی بود خو آدم همون iPhone 3G 8GB رو میگیره اگه با حمل دو دستگاه مشکل داشته باشه , وگرنه یه آیپاد + یه گوشی که از نظر منم به صرفه تره ولی کی حاضره دو تا دستگاه واس همیشه توو جیبش باشه !

پ.ن : در ضمن این 900 تومن 3GS 16GB اینجوری نمیمونه میاد پایین , همونطور که توو یه مدت خیلی کوتاه از 1100 اومد به 900 !!! فک کنم تا 700 جا داشته باشه واس پایین اومدن که میاد !
    Last edited by Atropates; 23-08-2009 at 17:00.

14. 3 کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

ممون از تمام دوستان
    میشه منو هم راهنمائی کنین؟من گوشی در رنج قیمت 400 تومان حالا کمی بالا یا پائین تر میخوام که :
    1-نرم افزارها و بازی های متنوع داشته باشه
    2- هک ساین براش اومده باشه البته اگه گوشی پیشنهادیتون سیمبین باشه
    3-GPS هم داشته باشه
    4- زیبائی هم مهمه
    دوربینم مهمه

و اینکه samsung 8510 با این شرایط بهترینه یا بهتر از اون هم هست؟
    قبول دارم بحث های خوبی شروع کردین اما میشه منم کمک کنین

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

قبول دارم بحث های خوبی شروع کردین اما میشه منم کمک کنین
    شما باید یه تاپیک جدید میزدی

تو این رنج 8510 بهترینه و تو خریدش شک نکن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •