رام official نصب کردی یا cook؟
رام official نصب کردی یا cook؟
من سه تا رام 6.5 مختلف رو تست کردم از سبک سبک تا سنگین و خرکی! هیچ کدوم جواب درست حسابی نداد. یکی ناسازگاری با برنامه های اصلی (مثل بلوتوث منیجر) یکی هارد ریست شدن خود به خود! مصرف بالای باطری رو هم اضافه کنید.
بیخیال شدم 6.1 اصلی R3a00 ریختم که محشره. گرافیکش یه خورده نسبت به 6.5 پایین تره که با نصب SPB Mobile Shell 3.5 کامــلا حل شده.
این 6.5 رو کدوم گوشیها هستش ؟!
تقریبا واسه همه گوشی های معمول ...
به طور رسمی روی اکثر گوشی های جدید (HD2 , Touch2 , Diamond2 , Samsung B7310 Omnia Pro و ...) ولی غیر رسمی تقریبا برای هـــمه گوشی ها هست!این 6.5 رو کدوم گوشیها هستش ؟!
چون فعلا 6.5 اصلي براي گوشيهاي نيومده پس نميشه نظر درستي داد
فعلا فقط براي تاچ اچ دي ريليز شده
ويندوز 6.5 كه ما به همراه رامهاي كوك شده نصب ميكنيم، با ويندوز اصلي فرق داره
مطمئنا 6.5 اصلي باگ كمترو سرعت بيشتري خواهد داشت
از بزرگترين مزاياش همون طراحي براي انگشت هست كه كارو راحت تر ميكنه
برای Diamond 2 و Pro2 اومده ولی واسه HD که نیومده و میگن نمیاد و برای HD2 میادفعلا فقط براي تاچ اچ دي ريليز شده
نمیدونم از کجا میگین که واسه HD اومده!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا من رام 6.1 کوک که داشتم خیلی خیلی بهتر و عالی تر از رام official کار می کرد...
دوست عزیز با عرض پوزش باید بگم که اگر این اطلاعات رو جایی خوندید منبعش اشتباه نوشته.
ویندوز 6.5 نزدیک به 1 ماهه که بصورت رسمی برای گوشی HTC Touch Pro2 بیرون داده شده و الان هم توی سایت HTC اگر نگاه کنید هر کسی Touch Pro2 داره میتونه اونو دانلود کنه و بعدش آپدیت کنه. فقط برای خاورمیانه نیومده هنوز و ممکنه یکی دو هفته دیگه طول بکشه.
برای گوشی HTC Touch Diamond2 هم نزدیک 1 هفته است که ویندوز 6.5 اصلی یا همون رسمی در سایت HTC برای کسانی که این گوشی رو دارن گذاشته شده. خاورمیانه مثل همیشه عقب مونده.
برای گوشی های دیگه هم که قرار بود براشون 6.5 بیاد به همین صورته.
ویندوز 6.5 از 6.1 سنگین تره و هیچ کسی نمیتونه اینو انکار کنه. در دایموند2 با ویندوز 6.1 بعد از ریستارت کردن گوشی 48 درصد رم گرفته شده. بدون اینکه هیچ برنامه ای باز باشه. اما با ویندوز 6.5 حدود 55 تا 60 درصد رم گرفته شده.
HTC Touch HD از اون گوشی هاست که هیچ وقت ویندوز 6.5 بصورت رسمی براش نمیاد.
ممنون.
یه عکس از 6.5 دیدم گفتم شاید براتون جالب باشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)