به نظرم جالب نبود (اولین قسمتش )
اصلا نمی دونم چرا امسال اینطور شده ؟ بازم به پارسال!!
کاش همون مسافران رو پخش می کردن
به نظرم جالب نبود (اولین قسمتش )
اصلا نمی دونم چرا امسال اینطور شده ؟ بازم به پارسال!!
کاش همون مسافران رو پخش می کردن
عجب ذهن زیبایی داره این نویسنده!! نارنجک دستی های چهارشنبه سوری از بمب صدام قویتره!! من نمیدونم با این بمبی که صدام انداخت، چطور شیشه های گلخونه شکست، ولی سیستم برق اتاق زیر زمینی عتیقه ها مختل نکرد!؟
جالبتر از اون اینه که محسنی که با عصبانیت جواب همایون رو راجع به دزدی میده، به جای اینکه بره بابای انوش و دراره سه سوت تصمیم به دزدی میگیره و تغییر عقیده میده! بعد از اون یهو به خاطر گردنبند مادرش، تصمیم میگیره بین اون همه عتیقه، عتیقه پنج خورشید و نگه داره... ضمنا خانواده محسن هم (خصوصا مادرش) کمپانی غیرتن!!
این قسمتش از قسمت قبل هم تخیلی تر بود... به نظر من تنها نکته مثبت این قسمت ترکیب بازی حمید گودرزی و شهرام قائدی بود (واقعا هم عجیب است!) که به دل نشست و خدا کنه حداقل این یه نکته مثبتش و حفظ کنه!!
قسمت دومش هم تعریفی نداشت..........کلی هم ایراد میشد بگیری......مخصوصا قسمتی که بمب خورد.اون پایین پر از قفسه بود....یه دونش هم جابه جا نشد........بتن رو سوراخ کرد...بعد نشون میده 4تا میلگرد رو خم کردن..یه کپه خاک هم اون پایین ریختن.......اینا همش ضعف هست...
اینم شد باز از اون سریالا که آخرش به خاطر اینکه بد آموزی نداشته باشه یا این دو تا میمیرن یا اینکه میرن زندان
که در این دو مورد یه قرون نمی ارزه
من نوخوام![]()
یه نکته که البته اونقدر هم مهم نیست: دقت کردید که مریم کاویانی با نام کوچک خودش بازی کرده... تو شکرانه هم فک کنم همینجور بود!!
عجب خنده ای بود صحنه ای که موشک زدن .....![]()
داش الون مهندس عمران هستن من هم در آینده خواهم شد انشا الله !!قسمت دومش هم تعریفی نداشت..........کلی هم ایراد میشد بگیری......مخصوصا قسمتی که بمب خورد.اون پایین پر از قفسه بود....یه دونش هم جابه جا نشد........بتن رو سوراخ کرد...بعد نشون میده 4تا میلگرد رو خم کردن..یه کپه خاک هم اون پایین ریختن.......اینا همش ضعف هست.
خب دقت کرده باشین میله گردها به طور کاملا غیر اصولی کج شده بودن و همچنین بمب های صدام اونقدر قدرت داشتن وقای اون دو تا مشنگ در موجش قرار بگیرن نتونن از جاشون پا بشن و در ضمن اون بمب حداقل باید یکم به چمن های اطراف گودال صدمه میزد ولی فکر کنم از قبل از پرتاب بمب هم سبز تر شدند : دی راستی نباید زمین اطراف اون گودال یکم کج بشه ؟!!؟
نارنجکِ 100 گرمی تا فاصله 50 متری موج داره این موشکش که کنار گوششون خورد فقط شیشه هارو شکوند عجب !!!
خوب تا الان نسبت به اون جفنگی که عطاران ساخته بود پارسال بهتره
حالا بمب هم عمل نکرده بود ، اگه میخواست عمل کنه سریال تموم شده بود.مثلا ابتکار کارگردان بود.
فعلا هم از این تریپ های مذهبی که نور الهی بتابه الیاس ظاهر بشه اینا نداره خوبه.میشه کمی تحمل کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)