راستی
به.........
یه زمانی من فقط کاربرفعال مشاوره بودم!
که انقدر اخراج شدم، که دیگه نیستم!!
موفق باشید..........[/quote]
![]()
راستی
به.........
یه زمانی من فقط کاربرفعال مشاوره بودم!
که انقدر اخراج شدم، که دیگه نیستم!!
موفق باشید..........[/quote]
![]()
همه اینا از 5630 امکاناتشون کمتره.
مهم ترین امکانات، سیستم عامل هستش.
![]()
در هیچ قسمت دیگه به پاش نمیرسه نه دایویکس ساپورت میکنه و amoled رو نداره و همینطور تاچ هم نیستن و همینطور کیفیت موسیقیشون پایینتره و دایویکس و غیره هم ساپورت نمیکنن و اینکه زیبایی کمتری هم دارن ! و ...
با توجه به نیازهاشون ! امکاناتش بالاتره و تکنولوژی بالاتری هم دارن ...وگرنه ممکنه wifi هم نداشته باشه ...! که دوستمون مد نظرش نیست .. سیستم عامل هم ننوشتن وگرنه میگشتم تاچ ویوا رو براشون انتخاب میکردم!
Last edited by pulp_152; 14-08-2009 at 13:58.
ذر حال برسی گوشیهای پیشنهادی میباشییم.
البته سیستم عامل مهم نیست برام ولی اگه wi fi داشته باشه بدم نمیاد ولی چون تو این رنج قیمت کم پیدا میشه نگفتم.
بخاطر همین که به 5630 کشیده شدم ولی واقعا از قیافش خوشم نیومد.ولی فکر کنم کیفیت صداش خوب باشه چون هرچی
باشه سری xpress music هست البته گوشیه m7600 خوبه ولی اصلا قیافش رو نمی تونم تحمل کنم شایدم من بد سلیقم هستم. بقیه گوشیا هم دارم برسی می کنم
این m7600 رو که عکسش رو گذاشتین احتمالا حدو 300 هست
در کل secret پیشنهاد میشه فقط مشکلش اینجاست که جک 3.5 میلیمتری نداره.
مشکل بزرگیه . البته فکر کنم با یه تبدیل کارو دروست کرد ولی خوب نیست خودش داشته باشه بهتری![]()
سلام
فکر کنم از دستم خسته شده باشین و با خودتون بگید که بابا می خوای یه موبایله 200 تومانی بخری اینقدر شولغ کردی ولی
ما مثل شما پول دار نیستیم بعده 1 ماه گوشی عوض کنیم.
حالا
من بین این گوشیا گیر کردم.
1. 5800
2. 5630
3. e63
4.s5230
البته این گوشیا تفاوتای زیادی دارن
از 5800 خیلی خوشم میاد ولی شنیدم خیلی هنگ میکنه و صفحه لمسی خوبی نداره البته خیلی ها تکذیب می کنن
از 5630 هم خوشم میاد ولی از قیافش به دلم نشسته
e63 ار نظر امکانات خوبه ولی خیلی گندست
s5230 خوبه ولی wi fi نداره فکر کنم 3.5mm audio jack هم نداره
والا من موندم خودم. اگه شما بودین چه میکرین صرف نظر از قیمت.
خیلی ممنون که من رو راهنمای میکنین اگه با دلیل بگین که دیگه شرمنده میکنین.
به نظر من 5800 از نظر امکانات بهتره ولی این که هنگ می کنه مسئله دیگیه.
البته دوستان واردتر هستند و میان کمک می کنند.
وقتی امکانات رو بیخیال بشیم .. باید به ظاهر گوشی و کیفیت ساختش توجه کنیم .. ظاهر گوشی سلیقه ای هستش و خودتون باید انتخاب کنید ... اما کیفیت ساخت میتونید رو گزینه اخری حساب کنید
و اما شما که میخواین یک گوشی بخرین که نگه دارید پیشنهاد میکنم 5800 رو نخرین چون زود دلتو میزنه و کار کردن باهاش خسته کنندست ... بهتره یک گوشی بخری که راحت تر باهاش کار کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)