من اصلا حرفم این نبود که با بلو ری میشه به توان پردازشی اضافه کرد
یه بار دیگه پست من رو با دقت بخونین ، من گفتم دست سازندگان برای اضافه کردن Content های بیشتر خیلی بازه و هم اینکه نیازی ندارن که تکسچر ها رو فشرده کنن البته به هر حال فشرده میشه اما نسبتا خیلی کمتر
ولی به هر حال اینکه نمیشه هرچی بافت بهتر باشه نتیجه هم بهتر میشه مگه غیر اینه ؟
کلا بهتره بحث منحرف نشه چون این قضیه می تونه خیلی گسترده بشه
بحث گرافیکی خیلی گسترده هست
و در هر زمینه باید به صورت جدا بررسی بشه
راستش من از این همچین نتیجه ای نمیگیرم :
نمی دونم منطقت چیه که میگی ربط نداره
بازی های 360 معمولا فشرده می شن ولی PS3 نیازی به فشرده سازی نداره
از نظر قدرت پردازش بافت ها هم که ps3 با آنچارتد و کیلزون 2 و heavy rain و gow 3 قدرت خودش رو نشون داد
من که برام مهم نیست یه بازی برای چه پلتفرمی میاد بازی ای که خوب باشه ارزش طرفداری داره
چه مال 360 باشه چه ps3 چه wii چه پی سی چه هر چیز دیگه
من پاسخ دوستمون رو در باره اینکه گفته بودند بلوری باعث افزایش گرافیک میشه دادم و در عین حال نوشته بودم که فضای زیاد تنها کمکی که میکنه گسترش دنیای (World) بازی هستش ، که معنیش یعنی اینکه تعداد کاراکتر های بیشتر و مدت زمان طولانی تر برای بازی کردن و هیچ ربطی به گرافیک نداره .
مموری گرافیک Ps3 همش 256 مگ از نوع GDDR3 هستش و 256 مگ هم از نوع XDR یعنی روی هم 512 ولی ما با 256 مگ دوم که مال خود سیستم هست کاری نداریم .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی 360 فقط 10 مگا بایت EDRAM داره و 512 مگ هم رم پردازشگر گرافیکش هستش ، پس توان لود کردن تکستچر های فشرده نشده در 360 بالاتر از Ps3 هستش . حتی اگر بلوری هم این امکان رو به Ps3 بده که به واسطه حجم بالا بتونند تکستچر ها رو فشرده نکنند سخت افزار این کنسول اجازه این کار رو نمیده و باز هم تکستچر ها فشرده میشوند .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی خوب اینها ربطی به اینجا نداره و برای اینکه بحث منحرف نشده ، اگر دوست دارید ادامه بیدم در یک تاپیک مربوطه با هم ادامه میدهیم .
موفق باشید .