تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 31 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 309

نام تاپيک: Gran Turismo 5

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اَمان از دست عناوين انحصاري كنسول ها !
    كلا بيخيال اين كل كل ها بشيد ! GT5 خيلي بازي ـه بزرگي خواهد بود ! البته من تا به امروز فورزا رو بيشتر دوست داشتم حتي با بازي كردن دموي GT5 ! اما GT5 هم ميتونه با داشتن F1 جذابيت هاي خاص خودش رو داشته باشه !
    میشه لطفا این لینکی.... سایتی.. فرومی... دانلود که کردین بدین ما هم دان کنیم ببینیم چی هستش...
    همچی زیاد اطلاعات از چگونگی دان کردن در کنسول رو ندارم (خب چون کم ان بازی میکنم.)
    کفمون برید.
    Last edited by Layken; 09-01-2010 at 21:29.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

نمی دونم منطقت چیه که میگی ربط نداره
    بازی های 360 معمولا فشرده می شن ولی PS3 نیازی به فشرده سازی نداره
    از نظر قدرت پردازش بافت ها هم که ps3 با آنچارتد و کیلزون 2 و heavy rain و gow 3 قدرت خودش رو نشون داد
    من که برام مهم نیست یه بازی برای چه پلتفرمی میاد بازی ای که خوب باشه ارزش طرفداری داره
    چه مال 360 باشه چه ps3 چه wii چه پی سی چه هر چیز دیگه
    منطقم اینه که تاحالا رندر انجین 60 تا بازی مختلف رو زیر و رو کردم و شیوه کار کردن سخت افزار ها و پردازش گرهای گرافیکی رو خیلی خوب میدونم چون رشتمه .

متاسفانه بیشتر دوستان در باره تکنولوژی و متد های ساخت بازی هیچ چیزی نمیدونند و فکر میکنند چون Blueray فضای بیشتری داره پس گرافیک هم با اون میره بالا . ولی به خدا ربطی نداره .

ماکسیمم کاری که شما میتونید بکنید اینه که رزولوشن تکستچر ها رو ببرید بالا که اون هم مموری دستگاه اجازه لود شدنش رو نمیده .

گرافیک بالا در رابطه مستقیم هستش با :

1 - پردازشگر گرافیکی کنسول
    2 - ویرچوال مموری
    3 - مموری
    4 - پردازشگر خود کنسول

به حجم بازی ربطی نداره ، رزیدنت اویل 4 که توی کنسول GameCube عرضه شده بود فشرده تر از مال Ps2 بود و هست ولی مال GameCube یک میلیون پولیگن بیشتر رندر میکنه .

توان سخت افزاری هر کنسولی که شما میشناسید فرقی نمیکنه چی باشه مشخص هستش و به هیچ عنوان شما با استفاده از مثلا دیسک بلوری نمیتونه به توان پردازشش اضافه کنید ، این حرفها یی هم که مغازه دار ها میزنند که چون این بازی حجمش بیشتره پس گرافیکش بالاتره رو من بهش میگم شارلاتانیسم ، البته در مورد بعضی از مغازه دار ها هم بی سوادیسم .

در مورد مقایسه سخت افزار کنسول های مختلف هم در حال حاضر مال 360 از همه قوی تره ، اون چیزی که چشم شما تشخیص میده بیان کننده حقیقت کنسول نیست بلکه تست های سخت افزاری که میگیرن بیان کننده حقیقته .

برای نمونه AMD تونسته یک CPU رو تا 12 گیگاهرتز اورکلاک کنه ، حال ملت هر چی هم بگن نه ازت ریخته و فلان کرده و بهمان کرده این حقیقت که پردازشگر های AMD بسیار قدرتمند تشریف دارند رو کتمان نمیکنه .

اگر فکر میکنی که تکستچر های فشرده شده کیفیت پایین تری دارن یک پیشنهاد بت میکنم خودت تست کن متوجه میشی که هیچ ربطی نداره .

بازی GTA Vice City رو روی کامپیوتر خونت نصب کن ، با نرم افزار های مودینگ تکستچرهاش رو عوض کن ببین چی میشه .

هیچ اتفاقی توی رندرینگ پیش نمیاد ، فقط رم و ویرچوال مموری سیستم شما به غلط کردن میوفته ، ولی گرافیک همونی که هست میمونه .

برای اینکه بتونی میزان رندر کردن کارت گرافیکت رو بررسی کنی باید از نرم افزار های خاص این کار استفاده کنی که ثانیه به ثانیه آمار رندرینگ رو بهت میدن . نه اینکه با چشم ببینی بعدش بگی خوب گرافیک این از اون بالا تره !!!!!

3. 9 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

من تنها چیزی که میدونم اینکه این بازی هرچیش از Forza 3 بالاتر بخواد باشه! تویه طراحیه ماشین 100000000000000000000% کم میاره ( اونم با اون Customize ای که تویه Forza 3 گزاشته بودن )

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من تنها چیزی که میدونم اینکه این بازی هرچیش از Forza 3 بالاتر بخواد باشه! تویه طراحیه ماشین 100000000000000000000% کم میاره ( اونم با اون Customize ای که تویه Forza 3 گزاشته بودن )
    بله ، ممکنه ، ولی شما همیشه اوج قدرت کنسول های سری Play station رو توی همین GT میبینید . چون از ماکسیسمم توان کنسول استفاده میکنه . توی 360 نمیدونم چون من تازه وارد در دنیای 360 هستم . همش 3 ماهه .

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

من اصلا حرفم این نبود که با بلو ری میشه به توان پردازشی اضافه کرد
    یه بار دیگه پست من رو با دقت بخونین ، من گفتم دست سازندگان برای اضافه کردن Content های بیشتر خیلی بازه و هم اینکه نیازی ندارن که تکسچر ها رو فشرده کنن البته به هر حال فشرده میشه اما نسبتا خیلی کمتر
    ولی به هر حال اینکه نمیشه هرچی بافت بهتر باشه نتیجه هم بهتر میشه مگه غیر اینه ؟
    کلا بهتره بحث منحرف نشه چون این قضیه می تونه خیلی گسترده بشه
    بحث گرافیکی خیلی گسترده هست
    و در هر زمینه باید به صورت جدا بررسی بشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من اصلا حرفم این نبود که با بلو ری میشه به توان پردازشی اضافه کرد
    یه بار دیگه پست من رو با دقت بخونین ، من گفتم دست سازندگان برای اضافه کردن Content های بیشتر خیلی بازه و هم اینکه نیازی ندارن که تکسچر ها رو فشرده کنن البته به هر حال فشرده میشه اما نسبتا خیلی کمتر
    ولی به هر حال اینکه نمیشه هرچی بافت بهتر باشه نتیجه هم بهتر میشه مگه غیر اینه ؟
    کلا بهتره بحث منحرف نشه چون این قضیه می تونه خیلی گسترده بشه
    بحث گرافیکی خیلی گسترده هست
    و در هر زمینه باید به صورت جدا بررسی بشه
    راستش من از این همچین نتیجه ای نمیگیرم :
    از نظر قدرت پردازش بافت ها هم که ps3 با آنچارتد و کیلزون 2 و heavy rain و gow 3 قدرت خودش رو نشون داد
    من که برام مهم نیست یه بازی برای چه پلتفرمی میاد بازی ای که خوب باشه ارزش طرفداری داره
    چه مال 360 باشه چه ps3 چه wii چه پی سی چه هر چیز دیگه
    من پاسخ دوستمون رو در باره اینکه گفته بودند بلوری باعث افزایش گرافیک میشه دادم و در عین حال نوشته بودم که فضای زیاد تنها کمکی که میکنه گسترش دنیای (World) بازی هستش ، که معنیش یعنی اینکه تعداد کاراکتر های بیشتر و مدت زمان طولانی تر برای بازی کردن و هیچ ربطی به گرافیک نداره .

مموری گرافیک Ps3 همش 256 مگ از نوع GDDR3 هستش و 256 مگ هم از نوع XDR یعنی روی هم 512 ولی ما با 256 مگ دوم که مال خود سیستم هست کاری نداریم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی 360 فقط 10 مگا بایت EDRAM داره و 512 مگ هم رم پردازشگر گرافیکش هستش ، پس توان لود کردن تکستچر های فشرده نشده در 360 بالاتر از Ps3 هستش . حتی اگر بلوری هم این امکان رو به Ps3 بده که به واسطه حجم بالا بتونند تکستچر ها رو فشرده نکنند سخت افزار این کنسول اجازه این کار رو نمیده و باز هم تکستچر ها فشرده میشوند .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی خوب اینها ربطی به اینجا نداره و برای اینکه بحث منحرف نشده ، اگر دوست دارید ادامه بیدم در یک تاپیک مربوطه با هم ادامه میدهیم .

موفق باشید .

8. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

میشه لطفا این لینکی.... سایتی.. فرومی... دانلود که کردین بدین ما هم دان کنیم ببینیم چی هستش...
    همچی زیاد اطلاعات از چگونگی دان کردن در کنسول رو ندارم (خب چون کم ان بازی میکنم.)
    کفمون برید.
    شرمنده ي اخلاق ورزشيت ! فقط بايد از خود PSN دانلود كني و فقط هم ميشه آنلاين بازي كرد

غير از قسمت قرمز رنگ در مورد بقيه حرفات زود قضاوت نكن !
    منظورت از طراحي ماشين چيه ؟ اگه فيزيك و اين چيزاي ماشين منظورته كه خُب زود قضاوت نكن اما اگه همون قضيه Customize هستش عمرا نميتونن برسن .
    Last edited by resident_evil; 09-01-2010 at 23:14.

10. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

sonixax عزیز بیا تاپیک ps3 بحرفیم..
    شرمنده ي اخلاق ورزشيت ! فقط بايد از خود PSN دانلود كني و فقط هم ميشه آنلاين بازي كرد
    موردی نیست این دفعرو ان باز یمیکنم ...فقط من نگرفتم...این PSN رو باید مستقیم از خود کنسول برم توش..؟
    اخلاق ورزشيت
    از کجا فهمیدی...
    Last edited by Layken; 10-01-2010 at 00:06.

12. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

sonixax عزیز بیا تاپیک ps3 بحرفیم..
    موردی نیست ان باز یمیکنم ...فقط من نگرفتم...این PSN رو باید مستقیم از خود کنسول برم توش..؟
    بلــــــــــــــــه !

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

من پاسخ دوستمون رو در باره اینکه گفته بودند بلوری باعث افزایش گرافیک میشه دادم و در عین حال نوشته بودم که فضای زیاد تنها کمکی که میکنه گسترش دنیای (World) بازی هستش ، که معنیش یعنی اینکه تعداد کاراکتر های بیشتر و مدت زمان طولانی تر برای بازی کردن و هیچ ربطی به گرافیک نداره .
    پست من که جاییش نشون نمیده همچین حرفی زده باشم

مموری گرافیک Ps3 همش 256 مگ از نوع GDDR3 هستش و 256 مگ هم از نوع XDR یعنی روی هم 512 ولی ما با 256 مگ دوم که مال خود سیستم هست کاری نداریم .
    ولی 360 فقط 10 مگا بایت EDRAM داره و 512 مگ هم رم پردازشگر گرافیکش هستش ، پس توان لود کردن تکستچر های فشرده نشده در 360 بالاتر از Ps3 هستش . حتی اگر بلوری هم این امکان رو به Ps3 بده که به واسطه حجم بالا بتونند تکستچر ها رو فشرده نکنند سخت افزار این کنسول اجازه این کار رو نمیده و باز هم تکستچر ها فشرده میشوند .
    بله اینا صحیحه
    اما فکر نمی کنم بشه اصول پردازش دو تا کنسولو با هم مقایسه کرد
    نوع پردازش باید فرق های زیادی با هم داشته باشه و فقط به مقدار رم ربطی نداره
    اگه منطقمون این باشه که رم گرافیکی ps3 نصف 360 هست پس گرافیک بازی هاش هم نصف 360 هست در صورتی که همچین چیزی رو شاهد نیستیم و در بعضی موارد حالا نمی دونیم فقط شعار تبلیغاتی هست یا واقعیت بعضی بازی ها فقط می تونن روی ps3 اجرا بشن با 60 فریم در حالت HD مثلا GoW 3 یا همین GT هم فک کنم 60 فریم باشه
    توی کنسول بخش اعظم پردازش ها توسط پردازنده انجام میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •