براي اطلاعات بيشتر به اين لينك برودرمورد اون لایه شفافی که گفتین اطلاعات بیشتری ندارین؟
يا به شركتش زنگ بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شايا پرتوي پارس:88516178
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي اطلاعات بيشتر به اين لينك برودرمورد اون لایه شفافی که گفتین اطلاعات بیشتری ندارین؟
يا به شركتش زنگ بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شايا پرتوي پارس:88516178
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا کی وقتشو داره بره دادگاه حالا کلی باید دوندگی کنی منم که همش سر کارم![]()
خب شما به یکی از دوستان یا آشنایانت وکالت بدهبابا کی وقتشو داره بره دادگاه حالا کلی باید دوندگی کنی منم که همش سر کارم
فکر کنم 15-20 تومن میشه!
واقعا مملکت بى قانونى داريم!.ازيکى پرسيدم چرا اينجانميذارن ماشين رو دودى بکنى؟گفت اين کارا مال ايرانياست که ميخوان تو ماشين خلاف کنن
!!!!تواصلا ديدى ماشين کشوراى ديگه دودى باشن
؟!؟!؟!تودلم گفتم سانتافه بوقه؟!
من اصلا اهل خلاف نيستم!ولى يه چيزى ديدم امروز اعصابم منفجرشد!يه زن ومردى تو يه 141بودن زنه روسريشرو درآورده بود،منم تو يکى ازاين بين شهريابودم!راننده هى سبقت ميگرفت که زنرو ببينه!خوب اگه زن خودم بخواد اين کارو بکنه...
برادر من عید تایلند بود....تواصلا ديدى ماشين کشوراى ديگه دودى باشن
گفت اونجا همه ماشینا 100% دودی بودم!
آمریکا هم که تو فیلمها دیدیم همینه!
روسیه رو هم اطمینان دارم همینه!
بقیه کشورهارو نمیدونم!
اين سختگيريا مخصوص اينجاست،هيچ دليل منطقيم نميشه واسش آورد!
ميشه دليل آورد.اين سختگيريا مخصوص اينجاست،هيچ دليل منطقيم نميشه واسش آورد!
اين قوانين از بيستو شيش هفت سال پيش اجرا شد .ميدونيد كه در اوايل انقلاب شخصيت هاي سياسي زياد ترور ميشدند(حتي افراد پرت وجزئي) اكثر اين ترورها هم(اونايي كه با اسلحه بود) يا از رو موتورهاي سنگين و حجم بالا بود يا از داخل ماشينهايي باشيشۀ دوديكه تيرنداز ديده نشه.براي همينم استفاده از اين چيزا تو ايران ممنوعه
خوب دليلت منطقى بود!ازلحاظ فرهنگى هنوز جانيفتاده!ازهمه چيز استفاده غلط مي کنيم!![]()
مشکل از خود ما ایرانی ها هست که شور همه چیزرو درمیاریم شما فقط خودتون رو نبینید من داشتم تو
اتوبان میرفتم 1 ماشین بود که 1 پسر و 1 خانم داخلش بود پسره دستشو انداخته بود پشت سر دختره و بوسه بازی می کردند1 دفه دختره رفت پایین
نمی دونم پسره چطور رانندگی می کرد تو این شرایط
داشتن پرده عقب به این علت خلاف قوانینه که مانع دید راننده میشه ( نمی تونه پشت سر یا طرفینش رو ببینه) و نه به این علت که داخلش دیده نمیشه!
جریمش هم هزار تومن بود تا سال گذشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)