تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 46 از 46

نام تاپيک: خرید خودرو ۸ میلیون -- دیگه نمی تونم صبر کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

آقای پوریا خان دانشمند بزرگ برای خودت متاسف باش
    افسوس به تو ای دل ساده
    من هم نگفتم که ماتیز رو با اون ماشینی که نتونستی خارجیش رو هم بنویسی مقایسه کنیم ولی مثل این میمونه که پراید رو با هیوندای اوانته مقایسه کنی
    قیمت تویوتا یاریس کجا و ماشین فنچوکه ماتیز کجا ؟؟

در ضمن اطلاعاتت زیاد شده .کمی نیاز به خواب داری

........................

آقای stam

من رفتارم همین هست .کلامم و ظاهر و باطنم همین هست . نمیتونم مثل تو نیم ساعت صحبتم رو بپیچونم که باکلاس و تیتیش بشه
    عزیزم شاعر میگه خاکی باشی عشقه ست
    در ضمن من دعوا و جر نکردم . بحث کردم عزیزم پروفشنال

بحث رو هم به بیراهه کشیدی . اسپمرهای خوبی میشوید

یاحق

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

افسوس به تو ای دل ساده
    من هم نگفتم که ماتیز رو با اون ماشینی که نتونستی خارجیش رو هم بنویسی مقایسه کنیم ولی مثل این میمونه که پراید رو با هیوندای اوانته مقایسه کنی

نه اتفاقا برای تو متاسفم که محدوده دیدت نهایتا تا مرزهای اطراف شهر شیرازه! من دارم این ماشینها رو تو خارج از کشور مقایسه میکنم برای اینکه مقایسه هیچ ماشینی تو ایران به دلیل قوانین مسخره عاقلانه نیست! اگر هم میبینی من cadillac escalade رو به فارسی نوشتم برای اینکه مطمئنم اونقدری گنجایش نداری که هم فارسی و هم انگلیسی رو هم زمان تجزیه تحلیل کنی در نتیجه هنگ میکنی!
    ----------------
    من رفتارم همین هست .کلامم و ظاهر و باطنم همین هست
    خوب رفتارت رو اصلاح کن! این رفتاری که تو داری چیزی نیست که آدم با افتخار بگه همینه که هست!
    چقدر خوب که معنی بحث و گفتمان رو هم فهمیدیم!
    خوبه بنده با حدود 1600 تا پست اسپمر خوبی میشم اونوقت تو با 356 تا پست آشغالی که یکیش مفید نبوده باید مدیر انجمن بشی!

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

1

افسوس به تو ای دل ساده

........................

آقای stam

من رفتارم همین هست .کلامم و ظاهر و باطنم همین هست . نمیتونم مثل تو نیم ساعت صحبتم رو بپیچونم که باکلاس و تیتیش بشه
    عزیزم شاعر میگه خاکی باشی عشقه ست

یاحق
    عزیزم فکر نمیکنم اینهمه عصبانیت و بی حرمتی در کلام شما جائز باشه.
    بنده کلاممو نمیپیچونم تا تیتیش بشه به قول شما من فقط خواستم قوانین انجمن رعایت بشه.
    در ضمن فکر نمیکنم بنده بعد از 4 -5 سال عضویت در این سایت با زدن فقط حدودا 550 پست به فکر بالا بردنه پستهای خودم بوده باشم.
    دوست عزیز نمیدونم شما در ظاهر هم اینچنین هستید یا خیر اما خیلی از ما در دنیای اینترنت متفاوت با آنچه در دنیای غیر مجازی هستیم عمل میکنیم این در حالیست که دیگه باید قبول کرد که اینترنت یک دنیای مجازی نیست و باید در آن حقوق و قوانین دیگران را رعایت کرد .والبته اینم بگم اگه مدیران پستهاتو ببینتد حتما بن میشی امیدوارم اینطور نشه.
    اگر خواستی به امضای من یه سری بزن شاید بتونیم به همدیگه کمک کنیم دوست من.
    به هر حال اگر درکلام من چیزی بود که باعث رنجش شما شد من مغذرت میخوام

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن از مدیران محترم تقاضای بستن این تاپیکو دارم فکر نمیکنم دیگه هیچ ربطی به موضوع آن داشته باشه.
    ممنونم

5. 4 کاربر از stam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممنونم از stam و پوریا ی عزیز
    براد پیت جان اصولا تا جایی که شناختمتون باباتون براتون یک عدد 206 اس دی ابتیاع فرمودند مو شما شدید دانشمند در مورد امرو خودرویی و تشخیص دادید که میکرو ام پی وی در واقع همون ماشین ختران جینگولی به قول خودتان است و اون اسم اجنبی هم که روش گذاشتن کار سهونیستها بوده حتما .با عرض معذرت به شما توصیه میکنم برید کمی مطالعه در مورد کلاسهای تولیدی خودرو و طراحی اتاق و اصلا فلسفهخ طراحی خودرو بکنید بعدا ما در خدمتون هستیم .
    توهین به کاربران استفاده از الفاظ سر کوچتون و اشتباه گرفتن بنده و دوستان عزیزم و کربران محترم پی سی ورلد با بچه های کودکستان اشتباهات شما بوده .با اجازتون باید بگم اگه قرار باشه توی دانشگاه بحث کنم من هیچوقت با فردی مثل شما بحث نمیکنیم و میرم پیش یک استاد در بخش مکانیک خودرو و یا هر بخش فنی که احتیاج دارم و مشکل ویا مسله رو مطرح میکنم .
    که یک چیزی هم یاد بگیرم .
    نخیر دوست عزیز من به قول شما پراید نمیخرم حالوش رو ببرم امروز اگه 10 تومن داشتهب اشم با اجازتون کمترین ماشینی که میخرم یه سیلو 80 هستش.تندر 90 هم که شما اینقدر ایراد میگیرد دست پرورده رییس بخش طراحی رنو هستش اگه شما خوشتون نمیاد میتونید بخندید ولی امروز یکی از معقولانه ترین انتخابها هستش یه ایراد از طراحیش بگید و نقطه ضعفش رو در مقابل 405 به من نشون بدید.
    شاید توی این 4 سالی که اینجا عضو بودم میتونستم 10000 تا پست بدم ولی ایلن 2200 تا پست دارم چرا؟چون خودم رو کارشناس همه چیز نمیدونم
    تو ماردی که اطلاعات ندارم نظر نمیدم.
    به شما هم این مورد رو توصیهخ میکنم .شما برید با اس دی خودتون حال کنید .ما وظیفه دارینم اینجا با دوستانی که احتیاج دارن اطلاعات درست بدیم ما سلیقه اعمال نمیکنیم تیپ ماشین رو در نظر نمیگیریم .
    اطلاعات غلط به کسی دادن و عشقی رفتار کردن به نفع هیچکس نیست شاید شما عشقی رفتار کنید شاید شما منابع مالی خوبی دارین و امروز از چیزی راضی نباشید یکی دیگه رو میخرید ولی شاید کسی که اینجا درخواست کمک میکنه واقعا کل سرمایه ای که داره رو برای ماشین گذاشته کنار.
    خواهشا در جواب دادنتون دقت کنی
    اینم بگم من حاضرمن امروز تویاین وضع بنزین و هزینه ها و ترافیک برای کارهای داخل شهر یه ماتیز رو برونم کسی حرفی داره ؟من خیلی از مردا رو دیدم که ماتیز میرونن mvm میرونن تویتا یاریس میرونن من خودم رنو روندم پراید داشتم و رانندگی رو با یه 18 چرخ یاد گرفتم و یادمه تا زمانی که بابام ماشین داشت یه بیویک و یه نوا بودن
    یه زمانی به رنو هم ماشین خانوما میگفتن امروز دایی من که یه راننده بازنشسته هستش رنو میرونه چرا؟
    چون میگه با بودجه من میخونه مصرفش کمه راحته اینا رو من نمیگم 30 راننده بیابون بوده و میگه کسی که ماشین ناموسش بوده
    شما به حرفهای کوچه بازاری یه چیزی میگید.
    آقایون از اینجا اعلام میکنم
    من هر چی ماشین بخرم یه ماتیزم میخرم میذارم خونه .میرونمش کیف میکنم.

7. 5 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkhavari2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه بیشتر ما ایرانی ها اقیانوسی از اطلاعات هستیم با عمق یک بند انگشت
    چه را با کسی که توی زندگیش تا به حال توی تندر 90 یا ماتیز یا mvm حتی به عنوان سرنشین هم ننشسته بحث میکنیم و میخواهیم نظرش رو عوض کنیم ؟؟؟ !!!!
    بذارید برای خودش نظریه های کارشناسی بده
    مطمئنا بازدید کنندگان سایت به عمق مطالب پی میبرند این تاپیک شده شبیه بحث های بچه مدرسه ای هایی که درباره ماشین بابا هاشون صحبت میکنند

9. 2 کاربر از mkhavari2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •