تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 52

نام تاپيک: مشاوره براي انتخاب رشته ! بر سر دوراهي !

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrzad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

رشته تجربی که رشته های دانشگاهیش قبولیش خیلی سخته رشته خوبش پزشکیه و رشته های مرتبط با پزشکی که رتبه خیلی بالایی می خوان اگر خیلی آدم درس خون باشه رشته خوبیه برای آدمهای درس خون سختیم نداره ولی اگر سطح متوسطه به نظرم رشته جالبی نیست باز ریاضی تنوع رشتش زیاده من که تجربی دیدم آخرش کسایی که متسطن میرن کشاورزی باید دید به سایر رشته های تجربی علاقه دارین یا نه.

در مورد موسیقی آدم اگر واقعا توش موفق باشه خیلی هم درآمدش خوبه از مهندسها هم بهتره ولی اگر در خد یک علاقه معمولیه ممکنه 1-2 سال دیگه بخوابه جریانش فرق می کنه شما اگر عاشق این رشته ای حتما دنبالش کن سیروان خسروی رو می شناسید از آهنگسازهای بسار عالی کشور وضع مالیشون بده؟کدوم مهندس مثل ایشون در می یاره اونم با این وضع بیکاری

2. 2 کاربر از shahrzad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ati_1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    به كمك شما ها نيازمندم. ديگه واقعا گيج شدم. اگه به همه ي اين رشته هايي كه پايين نوشتم علاقه داشته باشم، توانايي تجزيه و تحليل رياضيم هم خوب باشه،با توجه به بازار كار در آينده، كدوم انتخاب رشته براي رتبه 796 رياضي عاقلانه تره؟!!!

IT
    عمران- عمران
    كامپيوتر
    صنايع-برنامه ريزي و تحليل سيستم ها
    مهندسي شيمي
    معماري

يا

IT
    كامپيوتر
    معماري
    صنايع

ديگه واقعا گيج شدم! لطفا راهنمايي كنيد.

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    به كمك شما ها نيازمندم. ديگه واقعا گيج شدم. اگه به همه ي اين رشته هايي كه پايين نوشتم علاقه داشته باشم، توانايي تجزيه و تحليل رياضيم هم خوب باشه،با توجه به بازار كار در آينده، كدوم انتخاب رشته براي رتبه 796 رياضي عاقلانه تره؟!!!

IT
    عمران- عمران
    كامپيوتر
    صنايع-برنامه ريزي و تحليل سيستم ها
    مهندسي شيمي
    معماري

يا

IT
    كامپيوتر
    معماري
    صنايع

ديگه واقعا گيج شدم! لطفا راهنمايي كنيد.
    به نظر من دومی

5. این کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fakhtee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

[quote=shahrzad20;4057191]رشته تجربی که رشته های دانشگاهیش قبولیش خیلی سخته رشته خوبش پزشکیه و رشته های مرتبط با پزشکی که رتبه خیلی بالایی می خوان اگر خیلی آدم درس خون باشه رشته خوبیه برای آدمهای درس خون سختیم نداره ولی اگر سطح متوسطه به نظرم رشته جالبی نیست باز ریاضی تنوع رشتش زیاده من که تجربی دیدم آخرش کسایی که متسطن میرن کشاورزی باید دید به سایر رشته های تجربی علاقه دارین یا نه.

معدلم بالاي 19 است به ژنتيك و فيزيوتراپيو داروسازي هم علاقه دارم به نظر شما برم تجربي؟ از رياضي بدم مياد {رشته هاي دانشگاهيش البته}

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrzad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

[QUOTE=fakhtee;4058079]
    رشته تجربی که رشته های دانشگاهیش قبولیش خیلی سخته رشته خوبش پزشکیه و رشته های مرتبط با پزشکی که رتبه خیلی بالایی می خوان اگر خیلی آدم درس خون باشه رشته خوبیه برای آدمهای درس خون سختیم نداره ولی اگر سطح متوسطه به نظرم رشته جالبی نیست باز ریاضی تنوع رشتش زیاده من که تجربی دیدم آخرش کسایی که متسطن میرن کشاورزی باید دید به سایر رشته های تجربی علاقه دارین یا نه.

معدلم بالاي 19 است به ژنتيك و فيزيوتراپيو داروسازي هم علاقه دارم به نظر شما برم تجربي؟ از رياضي بدم مياد {رشته هاي دانشگاهيش البته}

وقتی از ریاضی بدت می یاد رفتن نداره . از معدلتم که درس خونی آدم درس خون هر رشته ای بره علاقه هم داشته باشه موفق می شه اصلا شک نکن.دارو سازی رشته خیلی خوبیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در فرم انتخاب رشته ی امسال سازمان سنجش دیدم که هم رشته ی شیمی محض و هم شیمی کاربردی رو میشه هم از طریق رشته ی ریاضی رفت و هم از طریق رشته ی تجربی.
    یعنی هم از طریق رشته ی تجربی و هم از طریق رشته ی ریاضی میشه رفت رشته ی شیمی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

كسي در مورد مديريت ها مي تونه كمكم كنه؟؟//

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام مجدد خدمت دوستان . من آخرش رفتم رشته رياضي . ولي پشيمونم !! خيلي ... چون علاقه ندارم .... و تا الان هم خيلي تحت فشار و تنش هاي مختلفم ... حتي موسيقي رو هم گذاشتم كنار ... چون خيلي عصبي ام ...

شنيدم هنرستان موسيقي فقط از 5 ابتدايي هنرجو ميگيره . يعني از دوم دبيرستان هنرجو نميگيرن ؟؟؟

خواهشا يه كمكي بهم بكنيد .

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام مجدد خدمت دوستان . من آخرش رفتم رشته رياضي . ولي پشيمونم !! خيلي ... چون علاقه ندارم .... و تا الان هم خيلي تحت فشار و تنش هاي مختلفم ... حتي موسيقي رو هم گذاشتم كنار ... چون خيلي عصبي ام ...

شنيدم هنرستان موسيقي فقط از 5 ابتدايي هنرجو ميگيره . يعني از دوم دبيرستان هنرجو نميگيرن ؟؟؟

خواهشا يه كمكي بهم بكنيد .

ممنون
    منم مثل تو میخواستم برم هنرستان موسیقی
    ولی رفتم ریاضی و پشیمونم نیستم
    موسیقیو هم همراه درسم ادامه دادم
    شک نکن که کار خوبی کردی رفتی ریاضی
    موسیقیو هم ول نکن درستو هم بخون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

منم سال دوم دبیرستان رفتم هنرستان صدا وسیماولی گفتن از اول راهنمایی ثبت نام میکنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •