جناب elhameli، ممنون از راهنماییاتون...
شما خودتون دانشجو این رشته هستید؟؟؟ این اطلاعات رو از کجا آوردید... مخصوصا اینکه تو مدرک مجازی ذکر میشه.
چون تا اونجا که من میدونم، تا امروز فارغ التحصیل مهنذسی نداده رشته های مجازی علم و صنعت....
جناب elhameli، ممنون از راهنماییاتون...
شما خودتون دانشجو این رشته هستید؟؟؟ این اطلاعات رو از کجا آوردید... مخصوصا اینکه تو مدرک مجازی ذکر میشه.
چون تا اونجا که من میدونم، تا امروز فارغ التحصیل مهنذسی نداده رشته های مجازی علم و صنعت....
بچه ها خببر های جدیدی دارم!
قابل توجه پذيرفته شدگان مرکز آموزش الکترونيکی
يكشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۸۸ ساعت ۰۶:۲۸
لینک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمن تبريک به پذيرفته شدگانی که از طريق آزمون سراسری سال 88 در مرکز آموزش الکترونيکی دانشگاه علم و صنعت ايران پذيرفته شده اند و پيرو اطلاعيه قبلی اين مرکز جهت معرفی اجمالی "آموزش الکترونيکی" و با توجه به مراجعات و سوالات پذيرفته شدگان گرامی، جهت آشنائی بيشتر و کمک به تصميم گيری اين عزيزان نکاتی در قالب "پرسش و پاسخ" ارائه می گردد:
سوال: نحوه ی تحصیل در آموزش الکترونیکی چگونه است؟
جواب: محتوای آموزشی دروس بصورت الکترونیکی و از طریق اینترنت در اختیار دانشجو قرار می گیرد و کلاسهای رفع اشکال آنلاین (استاد و دانشجو بصورت همزمان در آن شرکت می کنند) نیز مطابق برنامه ریزی قبلی تشکیل شده و دانشجویان می بایست از این طریق دروس خود را بگذرانند.
سوال:آیا شرکت در کلاسها بصورت حضوری است؟
جواب: خیر کلیه کلاسها در محیط اینترنت بوده از طریق رایانه انجام می پذیرد.
سوال: پس دانشجو هیچگونه حضوری در دانشگاه نخواهد داشت؟
جواب: کارگاهها، تربیت بدنی و برخی دروس آزمایشگاهی بصورت حضوری برگزار می شود که دانشجو موظف است در آنها بصورت حضوری شرکت نماید که غالبا برای ترمهای تابستان برنامه ریزی می گردد. ضمنا برخی دروس نیز ممکن است حد اکثر 2 بار در ترم کلاس حضوری داشته باشند که دانشجو موظف است در آنها شرکت نماید. و در نهایت امتحانات نیز بصورت حضوری و در محل دانشگاه علم و صنعت ایران در تهران برگزار می گردد. در غیر موارد فوق هرگونه حضور دانشجو در دانشگاه مجاز نیست.
سوال: آیا برای دانشجوی الکترونیکی امکان تحصیل همزمان در دانشگاه دیگر وجود دارد؟
جواب: از نظر این دانشگاه بلامانع است لیکن مسئولیت همزمانی برنامه های دو دانشگاه و تلاقی احتمالی امتحانات بعهده خود دانشجو خواهد بود و دانشگاه علم و صنعت ایران پاسخگوی تبعات آن نخواهد بود.
سوال: آیا برای پذیرفته شدگان ذکور معافیت تحصیلی صادر می شود؟
جواب: صدور معافیت تحصیلی تابع قوانین و مقررات سازمان نظام وظیفه جمهوری اسلامی ایران است و در شرایط حاضر برای پذیرفته شدگان کنکور سراسری این امکان وجود دارد.
سوال: آیا امکان بهره مندی از تسهیلات رفاهی از قبیل سلف سرویس، خوابگاه و غیره برای دانشجویان الکترونیکی وجود دارد؟
جواب: خیر امکانات و تسهیلات حضوری برای دانشجویان الکترونیکی پیش بینی نشده است.
سوال: آیا مدرک تحصیلی این نوع دوره ها معتبر است؟
جواب: بلی در پایان دوره به دانش آموختگان این دوره ها مدرک رسمی دانشگاه علم و صنعت ایران اعطاء شده که مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
خبر دیگه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداطلاعیه
بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی مرکز میرساند، موارد ذیل را درخصوص انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 89-88 دقیقا رعایت نمایند.
کلیه دانشجویان میتوانند حداقل 10 تا حداکثر 17 واحد درسی در هر نیمسال ثبت نام نماینددانشجویانی که معدل نیمسال گذشته آنها بالای 16 میباشد، میتوانند حداکثر تا 20واحد درسی ثبت نام نمایند.دانشجویانی که معدل نیمسال گذشته آنها بالای 17 بوده و یا در این نیمسال تحصیلی فارغ التحصیل میباشند میتوانند تا حداکثر 24 واحد درسی ثبت نام نمایند.
فقط و فقط دانشجویانی میتوانند در آزمایشگاه های فیزیک 1 و 2 ثبت نام نمایند که حتما در این نیمسال فارغ التحصیل باشند.
در پایان به کلیه دانشجویان محترم تذکر اکید داده میشود، کلیه موارد فوق الذکر در انتخاب واحد را رعایت نمایند.
حالا ثبت نامش کِی هست شماها کی میرین؟؟
کسی رفته علم و صنعت بپرسه ؟
پس من واسه خودم پست زدم؟؟!!!
صفحه قبل گفتم که رفتم و چی گفتن!![]()
سلام
من دانشجوی این رشته نیستم ولی چون قبلا خیلی علاقه داشتم برم علم و صنعت مجازی رفتم توی اینترنت جستجو کردم به خود دانشگاه هم زنگ زدم حتی توی آیین نامه دانشگاه رو که از اینترنت گرفته بودم نوشته شده بود تازه پارسال کسی حق نداشت از 20 واحد بیشتر ورداره یا امکان تحصیل همزمان هم به طور مجازی و هم حضوری وجود داشته ولی امسال ؟؟!!!!!!
ولی مثل اینکه امسال آیین نامه رو از روی سایت برداشتن !!!!
حالا اگه کسی اطلاعات جدیدتری داره بزاره .
به نظرم حتما به دانشگاه بخش مجازی زنگ بزنید بپرسید![]()
Last edited by elhameli; 13-09-2009 at 16:28.
1- آموزش مجازي چيست؟
آموزش مجازي يا آموزش الکترونيکي (E-learning) شيوه جديد يادگيري و مبتني بر شبکه اينترنت مي باشد. در اين شيوه آموزش ، منابع مورد نياز از طريق شبکه دراختيار دانشجويان قرار گرفته و دانشجويان مي توانند در هر زمان از منابع آموزشی جهت يادگيری استفاده کنند و همچنين در هر مکان (منزل يا محل کار يا محل های ديگر ) در کلاسهای درس بصورت برخط (on-line) شرکت کنند.
2- مزاياي آموزش مجازي چيست؟
1- عدم نياز به رفت و آمدهاي طولاني و خسته کننده
2- دسترسي به محتواي دروس ارائه شده در هر زمان، در هر مکان و به دفعات از طريق اينترنت
3- تعامل مستقيم با اساتيد از طريق کلاسهاي برخط
4- پشتيباني آموزشي مستقيم و برخط براي هر درس توسط دستيار آموزشي دروس
5- به علت برگزاري کلاس ها بصورت همزمان (synchronous) امکان تعامل مستقيم دانشجو با استاد و ديگر دانشجويان درس بصورت صوتي و نوشتاري و تصويری وجود دارد.
3- آموزش مجازي براي چه کساني مناسبتر است؟
آموزش مجازي براي مديران، کارشناسان، مهندسين و کارکنان مناسب بوده و به آنها اين امکان را مي دهد که همزمان با کار، دانش خود را ارتقاء دهند.
4- آموزش مجازي براي چه افرادي مناسب نيست؟
افرادي که مايلند بطور تمام وقت تحصيل کنند بهتر است که در دوره هاي حضوري (روزانه يا نوبت دوم) دانشگاه شرکت کنند.
5- تفاوت آموزش مجازي با آموزش از راه دور چيست؟
در آموزش از راه دور (مانند دانشگاه پيام نور) منابع در اختيار دانشجويان قرار گرفته و دانشجو بايد بصورت خودخوان دروس را خوانده و فقط در امتحانات شرکت ميکند. ولي در آموزش مجازي، دانشجو بصورت برخط (on-line) در کلاسهاي درس حضور پيدا کرده و تعامل بيشتري بين استاد و دانشجو و همچنين بين دانشجويان وجود دارد.
6- تحصيل از طريق آموزش مجازي سخت تراست يا از طريق آموزش حضوري؟
معمولا آموزش مجازي نياز به تلاش بيشتري از جانب دانشجو دارد. همچنين دانشجويان بايد زمان بيشتري را صرف مطالعه درس و انجام تکاليف دروس نمايند.
7- شرايط عمومي ورود به دوره هاي مجازي چيست؟
شرايط عمومي داوطلبان برابر با ضوابط و مقررات ورود به دوره هاي روزانه مي باشد.
8- آيا امکان تحصيل همزمان در دوره مجازی وجود دارد؟
تحصيل همزمان در دو رشته مجازي يا يک رشته مجازي و يک رشته حضوري امکان پذير نيست.
9- کلاسهاي برخط (on-line )
براي هر درس در طول هفته يک جلسه کلاس برخط (on-line) توسط استاد درس برگزار مي شود. شرکت در کلاس برخط الزامي بوده و غيبت دانشجو درهردرس نبايد از 16/3 مجموع کلاسهای درس بيشتر شود.
10- کلاسهای تدريس يار چيست و چگونه برگزار میشود؟
برای هر درس، تدريس يار مشخص شده و در طول هفته يک جلسه کلاس برخط (on-line) توسط تدريس يار برگزار میشود. معمولا حل تمرينات و رفع اشکال دروس توسط تدريس يار انجام می شود..
11- مدرک دانش آموختگان دوره های مجازی چگونه صادر مي شود؟
به دانش آموختگان دوره هاي مجازي، مدرک کارشناسي رسمي دانشگاه با ذکر کلمه مجازي اعطا ميشود.
اين مدرک مورد تائيد وزارت علوم، تحقيقات و فناوری بوده و جهت اشتغال يا ادامه تحصيل معتبر مي باشد.
12- نحوه ارائه کارت دانشجويي چگونه است؟
به دانشجويان دوره مجازي، کارت دانشجوئي دانشگاه صنعتي اميرکبير با قيد کلمه مجازي اعطا ميگردد. دانشجويان مجازي مي توانند با ارائه کارت دانشجويي از خدمات کتابخانه مرکزي دانشگاه، مرکز اطلاع رسانی دانشگاه برای استفاده از مقالات، سايت مرکز تحصيلات تکميليآموزشهاي مجازي و سايت و کتابخانه دانشکده مربوطه استفاده کنند.
13- آيا تسهيلات رفاهي نيز به دانشجويان مجازی تعلق می گيرد؟
با توجه به ماهيت دورههاي مجازي، تسهيلات رفاهي مانند خوابگاه، وام دانشجويي و استفاده از سلف سرويس به دانشجويان تعلق نميگيرد.
14-نحو ه ادامه تحصيل دانش آموختگان اين دورهها در مقطع دکترا چگونه است؟
دارندگان مدرک کارشناسي ارشد مجازي ميتوانند مانند دارندگان مدرک دوره روزانه در پذيرش دوره دکترا در دانشگاههاي داخل يا خارج از کشور شرکت کنند.
17- شهريه دوره چقدر است؟
شهريه دوره توسط هيات امناي دانشگاه براي هر سال تحصيلي تصويب مي شود.
18- آيا تغيير رشته وگرايش امکان پذير است؟
تغيير رشته و گرايش در دورههاي کارشناسي مجازي امکان پذير نميباشد.
19- آيا امکان انتقال وجود دارد؟
انتقال موقت يا انتقال دائم در دورههاي مجازي امکان پذير نيست.
لینک
مال دانشگاه تبریز هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئن!
شما رتبتون چند شد؟؟ منطقه چند؟
..............
Last edited by MaaRyaaMi; 03-09-2010 at 17:04.
دانشگاه علم و صنعت فارغ التحصیلم داده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)