آره نویدی مگه ممکنه Bethesda پشت بازی ای باشه که عالی نباشه؟!این بازی هم به احتمال فراوان ازون شوترهای فوق العاده میشه تریلرها که اینطور نشون میدادن .
اههه موتور بازی که id Tech 4 هست... من فکر می کردم 5 هست!!
کمی نا امید می شویم![]()
آره نویدی مگه ممکنه Bethesda پشت بازی ای باشه که عالی نباشه؟!این بازی هم به احتمال فراوان ازون شوترهای فوق العاده میشه تریلرها که اینطور نشون میدادن .
اههه موتور بازی که id Tech 4 هست... من فکر می کردم 5 هست!!
کمی نا امید می شویم![]()
سلام
شاید چون بازی برا پارساله ازش استفاده نکردن. مطمئنا تو پروژه های بعدی شاهدش هستیم .
بماند که همونطور که خودت گفتی بتسدا پشت بازیه و مطمئنا پروژه خوبی میشه همین الان شاهکارش ( فال اوت ) همه رو سرگرم کرده. به نظر من موتور اهمیت چندانی نداره کمپانی و تیم سازنده مهمتره. همین اپیک هنوز که هنوزه داره با انریل 3 جادو میکنه. نمونش رو سال دیگه می بینیم( گیرز 3 رو میگم )
پس Rogue Wariror یا یه همچین چیزی رو کی منتشر کرد؟!
بتسدا نشون داده پتانسل بازی بد بیرون دادن رو هم داره...
البته اینم بگم این بازی خیلی قویه...
حاجی چرا الکی بر میداری نقل قول میکنی...خودت جواب خودت رو دادی دیگه . من کاری ندارم اون سوپر فاجعه رو کی منتشر کرده اما این بازی تریلرهاش فوق العاده بودن .
من جواب مسعود رو دادم و منظورم این بود نمیشه از پیش یه بازی رو برنده دونست و گفت مثلا چون فلان شرکت یا شخص پشت سرشه حتما خوب میشه...![]()
Last edited by Turok-71; 01-11-2010 at 17:23.
دقیقاً همینطوره.
اما نباید فراموش کنیم که همه ی ناشر های دنیای بازی حداقل یک بازی فاجعه دارند.
پس Rogue Wariror یا یه همچین چیزی رو کی منتشر کرد؟!خودت جواب خودت رو دادی دیگه . من کاری ندارم اون سوپر فاجعه رو کی منتشر کرده اما این بازی تریلرهاش فوق العاده بودن .البته اینم بگم این بازی خیلی قویه...
Brink: A Choir of Guns Trailer
اسلحه های جدید بازی + کاستومایزیشن خود اسلحه ها
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Brink Developer Diary #5 - Minds on the Brink
زر زر های اعضای اسپلش در مورد بازی + قسمت هایی از مولتی پلیر
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Brink Developer Diary #4 - Endless Horizon
زر زر در مورد ریلستیک بازی با سبک کارتونیش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
![]()
←
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
←
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز گیم پلیش رو دیدم ، من رو به یاد Bioshock انداخت. به نظر بازی خوبیه.
100 درصد بازی خوبی میشه ولی خب فوق العاده شدنش مهمه :دي
گیم پلی این بازی خیلی سریع تر، روونتر و آسونتر نسبت به بایوشاکه.
این تریلر رو شما ببین:
لااقل من که یادم نمیاد توی بایو میتونستیم از در و دیوار به این راحتی بالا بریم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: ss
یه سری توضیحات در مورد SMART system :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by R.P.G; 13-02-2011 at 16:40.
تصاویر پست بالایی رو که دیدم یاده Mirror's Edge شاهکار dice افتادم...
به نظر میاد یه MRE چند نفره است...اگر اینجوری باشه خیلی فاز میده...
MRE بخش مولتی کم داشت و فقط یه لیدر بورد داشت حالا اینا همون ایده رو گسترش دادن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)