شارژش عالیه تقریبا 5 روز بدون کار کردن زیاد با گوشی و 3 روز با کارکردن زیاد با گوشی
شارژش عالیه تقریبا 5 روز بدون کار کردن زیاد با گوشی و 3 روز با کارکردن زیاد با گوشی
دوستان آیا میدانید این گوشی را با صفحه کلید فقط انگلیسی از کجا می توانم پیدا کنم ؟ صفحه کلید فارسی خیلی شلوغ است!
با سپاس
اعلاالدین بدون صفحه کلیدفارسی داشتن که 370 تومان بدون گارانتی میگفتن ورنگش هم مشکی و زیبا بود
میشه لطفا بفرمائید که کدام مغازه دقیقا داره؟ اونجا مشخص است یا باید بگردم؟ در ضمن آیا خرید گوشی بدون گارانتی مطمئن هست؟
با سپاس
طبقه همكف اكثر مغازه ها دارن . براي سالم بودن گوشي همه چيزشو خوب همونجا تست كن . گارانتي مگر ميخواد چكاركنه. گارانتي توي ايران بي معنيه
این گوشی های بدون گارانتی پلمپ است ؟
دوستان یک سوال. وقتی گوشی را خریدیم راهی هست که بفهمیم واقعا فنلاندی اصل است یا لیبل خورده ؟ در ضمن در قسمت پائین این گوشی بالای حسگر یک علامتی هست شکل پاکت پست که همش چشمک میزنه. با اینکه من هیچ پیام کوتاهی هم در گوشی ندارم کسی علت رو میدونه؟
Last edited by reza.mansori; 24-02-2010 at 10:18.
دوستان سلام. من این گوشی رو دارم والی یک مشکلی پیدا کردم. در پایین صفحه همش یک علامتی شکل پاکت پست همش چشمک میزنه . من SMS رو چک کردم والی هیچ پیام نخونده ندارم! کسی میدونه الات چی میتونهباشه؟
با تشکر
سلام دوست عزیز اون مشکلی نیست و گوشی همیشه اون چشمکو میزنه ،درسته پاکت پیسی نیست ولی چون گوشیه هوشمنده مثله پاکت پیسیا و بلکبری چشمک داره،نوکیا ای 71 هم همینطوری بود ،نگران نباش اصلا ،این چشمک با فاصله چند ثانیه ای ولی اگه اس ام اس بیاد زود زود میزنه ،
یه سوال سرعته گوشی خوبه؟ کجائی گرفتین ؟
Last edited by yee_pesare; 26-02-2010 at 14:31.
سلام، گوشی خیلی خوبی است. صفحه کلید لاتین گرفتم. فروشنده ادعا میکنه فنلاندی است هر چند خودم خیلی مطمئن نیستم. کیفیت ساخت و سرعت بی نظیر است. در کل بهترین گوشی است که تا حالا داشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)