سلام علیکم
این سریال چه روزهایی است و ساعت چند پخش میشه ؟
خدانگهدار
سلام علیکم
این سریال چه روزهایی است و ساعت چند پخش میشه ؟
خدانگهدار
کانال 2 روزهای فرد هفته و حدود ساعت 9:30 شب؛ تکرار روز بعد 2 بعد از ظهر
این قسمتش دوباره یکم از داستان فرق کرد بعد فکر کنم خواستگار اصلی ها روانی و کاشی چی باشند.
به نظر من شمس العماره خیلی فیلم قشنگیه
مخصوصا ارژنگ امیر فضلی خیلی قشنگش کرده
سلام
به نظرم توی این سریال فرهاد آئیش هم از لحاظ تیپ سازی هم اجرا و کلا همه چیز از بعد بازیگری داره از زنده یاد فنی زاده و نقش جاودانه وی (مش قاسم) در سریال جاویدان "دایی جان ناپلئون"تقیلید می کنه
Last edited by Asalbanoo; 05-08-2009 at 17:15.
سلام
در راستای تقلید و اینکه نویسنده در نوشتن و پرداختن شخصیتها نگاهی باز به دایی جام ناپلئون داشته
باید بگم نقش مسعود رایگان هم شباهتهایی به نقش اسدلله میرزا داره.
در عوض بازی رویا تیموریان در این سریال یادآور یکی از نقش های قبلیش یعنی ملوک در فیلم کافه ستاره س که همون زمان وجوه تازه ای از توناییهاییش ها رو بروز داد [که کارگردانش هم اتفاقا همین سامان مقدم بود] البته اینجا با توجه به اینکه سریاله [اونجا فقط یه اپیزود یعنی چیزی در حدود یک سوم فیلم بهش پرداخته شده بود] میدان بیشتری برای پرداخت این شخصیت پیدا کرده؛ ویژگیهای این شخصیت شاد و برونگرا بودن اغراق شده ش، دخالت در امور دیگران و کلا شیشه خرده داشتنشه (علی رغم حفظ ظاهرش) که به نظرم توی این سریال به نسبت اون فیلم یه کم شیطنتها و زیرکیهای بیشتری به خرج داده شده که البته چون هر دوتا در قالب طنز بوده ان؛ قرار نیست خیلی به این شخصیتها منفی و سیاه نگاه بشه و شخصیتها در عین خاکستری بودن دوست داشتنین.
تا اینجای کار که یکی از اصلیترین نقاط قوت بازی ها در این سریال بازی رویا تیموریانه.
امشب ولی هم "وقت تلف کنی" بود هم بی سر و ته.![]()
فکر کنم این سریال هم هنوز خیلیش مونده بیفته روی رل
ولی اگه قرار باشه هر قسمتش در مورد خواستگارای لیلا باشه که خیلی مسخره میشه![]()
شایدم اصلا جا نیفته، چون با وجود داشتن بازیگرای خوب داستان ضعیف و بی محتوایی داره.بهتر بود توی برنامه خانواده کانال 1 ظهر پخشش می کردن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)