ایمان جان مطمینی 4 میلی ثانیه است x450 وسری z که از اون پیشرفته تره 8 میلی ثانیه است فکر کنم اشتباه شده منتظر جوابم
ایمان جان مطمینی 4 میلی ثانیه است x450 وسری z که از اون پیشرفته تره 8 میلی ثانیه است فکر کنم اشتباه شده منتظر جوابم
سلام دوست عزيز همانطوري كه قبلا هم گفته بودم سوني اطلاعات دقيقي در مورد زمان پاسخگويي نمي ده
بنابراين اطلاعات موجود ضد ونقيض
در هر صورت من برا شما چند تا سايت معروف لينكشون رو مي دم كه در مورد زمان پاسخگويي اين چند تا مدل گفتن البته دو تا لينك هم فارسي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته تو اكثر سايتها x450 رو داراي 8 ميلي ثانيه مي دونن و بعضي ها هم 4 ميلي ثانيه ولي اگر نظر من رو بخواي همون 8 ميلي ثانيه درست ترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد پيشرفته تر بودن منظورت چيه؟اگه مثلا در مورد motion flow ميگي درسته چون z 200 hz اما x 100 hz
اما مثلا x350 دو تيونر داره در صورتي كه سري z تك تيونره
اقا ایمان خیلی جالبه که جدیدترین سری سونی و گران ترین tv زمان پاسخگویی اینقدر بالایی داشته باشه ، عجیبه !!!!
این جریان 8 میلی ثانیه و 2 میلی ثانیه و n میلی ثانیه هم مثل نسبت کنتراستهای عجیبی و غریبی که این روزا سامسونگ مطرح میکنه روشهای محاسباتی عجیبی داره که واقعا معلوم نیست بعضی از سازنده ها از کجا مطرح میکنن!!
شیوه محاسباتی زمان پاسخگویی (Response Time) راههای مختلف داره که برندهایی مثل سامسونگ و فیلیپس و ال جی و Viewsonic و BenQ و چندتا برند دیگه از روش Gray Level Response Time استفاده میکنن در حالی که زمان پاسخگویی صحیح فاصله زمانی تغییر رنگ پیکسل از سفید به مشکی هست.و البته Response time کمتر از 10ms برای چشم انسان به سختی قابل تشخیص هست و فقط یه راه برای پول درآوردنه مشکل اصلی که LCD ها باهاش روبرو هستن Input Lag هست که خیلی راحت میشه متوجه شد و اون زمانی هست که شما یه بازی کامپیوتری بازی میکنید.
واقعا عجب سینمای خانگی سونی آشغاله من 777 رو گرفتم آشغاله البته ار نظر صدا
همه تنضیماتش هم درست انجام دادم ولی انگار داری رادیو am گوش می دی تو هر کدوم از اون باند های دراز فقط یک بلندگوی کوچولو کار گذاشتن منه خر هم تحت تاثیر سونی قرار گرفته بودم چون واقعا صدای تلویزیونش که ما داریم خوبه ولی چه می دونستم این اینجوری از آب در میاد و گرنه فیلیپس می خریدم که صداشو شنیده بودم و عالی بود پس من میگم سینمای خانگی سونی نخرید آشغاله...
دوست عزیز صدای سونی در حالت کلی کمی بم هست و تریبل چندان سر زنده ای هم نداره که میتونید با کم کردن باس سیستم تا حدود زیادی مشکل رو حل کنید و برای موزیک سعی کنید سیستم رو از حالت Dolby خارج کنید و به صورت استریو موزیک گوش بدین.
اگر گزینه ای هم برای تنظیم قدرت صدا روی هر کانال به طور جداگانه وجود داره میتونید با بالا بردن قدرت صدای کانالهای جلو و پائین آوردن باند سنتر و سوراند در مواقعی که با حالت دالبی میخواین آهنگ گوش بدین کیفیت موزیک رو دلپذیر تر کنین.
اینم فراموش نکنین که زمانی میتونید از کیفیت صدای دالبی لذت ببرید که موزیکی که در حال گوش دادن به اون هستید هم دالبی ضبط شده باشه در غیر این صورت گوش دادن به آهنگهایی که به صورت استریو و دو کاناله ضبط شده باشه روی مد دالبی اصلا جالب نیست مگر اینکه سیستم یه تنظیماتی مخصوص اینکار داشته باشه که در حقیقت همون کاری رو که من به شما گفتم خودش به صورت اتوماتیک انجام میده و سیستم رو برای موزیک روی مد دالبی کالیبره میکنه که در بعضی سیستم ها به اسم دالبی موزیک ذخیره شده.اگر لینکی از کاتولوگ دستگاهتون به صورت PDF دارید لطفا بدین تا من دقیقتر نگاه کنم.
Last edited by *Alucard*; 02-09-2009 at 11:38.
الوکارد جان سلام مارو تحویل نمیگیری چرا منتظر جوابهای خوب شما هستم
سوني قصد دارد با هدف رونق بخشيدن به فروش در بحبوحه كسادي بازار تلويزيونهاي صفحه تخت، در سال آينده تلويزيونهاي سه بعدي عرضه كند.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سوني تا پايان سال 2010 تلويزيونهايي با صفحه نمايش كريستال مايع (LCD) عرضه خواهد كرد كه قادر به نمايش ويديوي سهبعدي خواهند بود.
مدير اجرايي سوني عرضه تلويزيونهاي سهبعدي را به همراه طرح سازگار كردن رايانههاي وايو، پلياستيشن 3 و بلوري پليرها با اين فنآوري، در نمايشگاه محصولات الكترونيكي مصرفي IFA در برلين اعلام خواهد كرد.
طبق گزارش فايننشيال تايمز، سوني در اين نمايشگاه به پيشرفت طراحي تلويزيون سهبعدي خود خواهد پرداخت. سازندگان بزرگ تلويزيون از جمله رقيبان سوني، سامسونگ الكترونيكس، الجي الكترونيكس و پاناسونيك همگي عرضه تلويزيونهاي سهبعدي وعده دادهاند.
با شما موافقم
ولي خيلي جالبه در حالي كه اكثر برندها در اين جور اعداد افراط مي كنند سوني هميشه سعي ميكنه حالت تعادل رو رعايت كنه
مثال واضح هم همين كنتراست و حتي زمان پاسخگويي كه توي سايتهاي مختلف بيان ميشه طوري كه كسي اگه يكم تجربه نداشته باشه اسير اعداد عجيب و غريب برندهاي مختلف ميشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)