سیستم خوبیه ! من بجا شما بودم به جای اون dvd rw یه پاور 585b میگرفتم ! اگر کاره خاصی نمیکنی با dvd rw یه liteon 24x کارت رو راه میندازه قیمتش 28.000 !
سیستم خوبیه ! من بجا شما بودم به جای اون dvd rw یه پاور 585b میگرفتم ! اگر کاره خاصی نمیکنی با dvd rw یه liteon 24x کارت رو راه میندازه قیمتش 28.000 !
با امیر خان موافقم!سیستم خوبیه ! من بجا شما بودم به جای اون dvd rw یه پاور 585b میگرفتم ! اگر کاره خاصی نمیکنی با dvd rw یه liteon 24x کارت رو راه میندازه قیمتش 28.000 !
حیفه بیشتر از 2 برابر قیمت معمول برای DVD RW پول داد
یه توضیحی هم هست. این کارت گرافیک و رم ها DDR3 هستند؟ قیمت هر رم 2 گیگ OCZ چقده؟ (DDR3 و DDR2) و شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
باس کلی سیستم چنده؟
کچ cpu چنده؟
یه کیسی امروز دیدم، تمام شیشه بود. بنظرتون بعد از نصب قطعات قشنگ میشه. بدون قطعات که مضخرف بود!
از خرید DVD RW پشیمون شدم. خودم یدونه دارم کافیه!
قیمت کل سیستم شد 797 تومن که عالیه
کارت گرافیک بله ولی رم ها نهیه توضیحی هم هست. این کارت گرافیک و رم ها DDR3 هستند؟
27-28 تومنقیمت هر رم 2 گیگ OCZ چقده؟ (DDR3 و DDR2) و شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
DDR3 تو این سیستم افزایش کارایی آنچنانی نداره و خرج الکی هست و اصلا ارزش نداره
رم ها 800باس کلی سیستم چنده؟
CPU 1333 FSB
12Mbکچ cpu چنده؟
نمیدونمیه کیسی امروز دیدم، تمام شیشه بود. بنظرتون بعد از نصب قطعات قشنگ میشه. بدون قطعات که مضخرف بود!
اسم ومدلش چی بود؟
باس رمها نباد بالاتر باشه؟ همین کافیه؟
قیمت رو درست میگی? همین الآن سایت لاوان قیمت رمهای زیر رو داره 42 هزار تومن!!
OCZ PC2-6400 DDR2 2GB (800Mhz) Gold
Patriot 2G DDR2bus (800Mhz) CL5 64bit
قیمت سایتها دقیق منصفانه و بروز نیست!قیمت رو درست میگی? همین الآن سایت لاوان قیمت رمهای زیر رو داره 42 هزار تومن!!
برای بازی کاملا کافی هستباس رمها نباد بالاتر باشه؟ همین کافیه؟
تفاوت 800 و 1066 اونقدر نیست که احساس بشه!
بابا مگه سایته کشکیه؟! تو بازار هم همین قیمته! من کجا با قیمتی که شما میگید پیدا کنم؟ (Ultra_Black)
به طرز خیلی خفنی کشیکه!!!بابا مگه سایته کشکیه؟! تو بازار هم همین قیمته!
بازار رضا بعضی فروشنده هاش منصف هستند بگردی پیدا می کنی!من کجا با قیمتی که شما میگید پیدا کنم؟ (Ultra_Black)
تفاوت قیمت یه تومن دو تومن پنج تومن. این دو برابره! مطمئنید مدل رم همونیه که من نوشتم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)