چراااا؟
حیف شد
راستی وقتی با گوشی فایل پی دی افو اجرا میکنی تا چند برابر میشه زوم کرد؟
یک سوال دیگه:
میشه با تکون دادن گوشی اهنگو عوض کرد تو موزیک پلیر؟
چراااا؟
حیف شد
راستی وقتی با گوشی فایل پی دی افو اجرا میکنی تا چند برابر میشه زوم کرد؟
یک سوال دیگه:
میشه با تکون دادن گوشی اهنگو عوض کرد تو موزیک پلیر؟
Last edited by hesam68; 13-02-2010 at 17:20.
والا من تاحالا pdf نريختم توش ! اما زياد ميشه zoom كرد كلا .
نه نميشه .
چه طور نمیشه با تکون دادن گوشی اهنگو عوض کرد؟
اینویتو جت همچین قابلیتیو دارین
اونوقت این نداره؟
مطمعنی؟
ببخش انقد سوال میپرسم
واسه دیدن فایل های avi و wmv باید کانورتشون کنیم یا همینجوری پلی میکنه؟
اخرین سوال بود
بازم ببخشید
نیاز به کانورت نداره .. بصورت پیش فرض میخونه .. کلا از لحاظ قدرت سخت افزاری شبیه s8300 هستش .. منتها اون یه گوشی همه جوره هستش که رو دوربین کار شده ... این یه گوشی موزیکه که بیشتر رو امکانات dj و اسپیکر کار شده .. هر چیزی که 8300 داره اینم داره ... غیر از کیپد ... دوربین 8 مگا پیسکلی ... و این اسپیکر .. و امکانات dj و باتری قویتر داره ..... حتی صفحه نمایش هم یکیه !
مرسی از جوابت
دم سامسونگ گرم
بی صبرانه منتظر ببینم تو نمایشگاه فردا سامی یک گوشی سری m که اسپیکرش مثل این قوی باشه و امکانناتش بیشتر باشه معرفی میکنه یا نه
اگه نکرد گوشی بعدیم همینه
سلام.امروز رفته بودم علاءدین قیمت کردم...گفتم شماهم شاید دوست داشته باشد بدونید..........
با گارانتی اصلی....پارس مایکروتل....از 290...قیمت دادن...تا 330.....
......290.........295..........298......305.....31 0........330...........
البته بیشتر جاها.....295...با 290 بود.....رنجش همینه بقیه پرت و پلا میگفتن......
Last edited by Mahdi/s; 16-02-2010 at 22:39.
مرسی
چه رنگایی تو بازار ازش هست؟
بدون گارانتی قیمت نکردی؟
رنگ رو والا نپرسیدم....آخه من فکر میکردم فقط مشکی داره...توی آریا چی اس ام نوشته بود فقط مشکی...البته یادم نیست شاید دارم اشتباه میکنم......چه رنگایی تو بازار ازش هست؟
چرا گارانتی معمولی هم بود......اون 285...گارانتیش معمولی بود... من حواسم نبود توی پست قبل نوشتم....ببخشید....الان درستش میکنم......البته 1 جاهم گفت 200...اما یارو قیمت نداشت همینطوری پروند....ولی آدرسش هست خواستی بگو بزارم...بدون گارانتی قیمت نکردی؟
290..هم یکی گفت......
یکی از بچه ها تو موبایلستان گفت تو شیراز 245 قیمت داد
دیگه والا میدونم اینجا که مثلا نمایندگی هست و گارانتی اصلی میزاره جلوت اعتمادی بهش نیست.....زیاد خبر ندارم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)