پس به هر دری زدن و ...رد میشه دیگه!؟موردی بخوایم بررسی کنیم خیلی تعداد بازی هستند با مو تور های غیره و سازگاری بیشتر با انویدیاسلام. اول در مورد بخش صحبتم بگم که در سال 1999 زمانی که شرکت سوات یرلی (رئیس کرایتک ) ، در یک نمایشگاه ، اولین رندر گرافیکیشو که بعد ها پایه گذار موتور cryengine بود رو معرفی کرد ، شرکت انویدیا ، از این انیمیشن گرافیکی خوشش اومد و در اون زمان از این رندر ، برای معرفی جدیدترین کارت گرافیک خودش استفاده کرد و از اون موقع به بعد ، همکاری بسیار نزدیکی به کرایتک داره و انواع حمایت ها رو از این شرکت به عمل می اره!! پس طبیعی هست که موتر کرای انجین و همین طور بازی های فارکرای و کرایسس با کارت گرافیک های انویدیا سازگار تر باشند! البته حرفت رو قبول دارم ، ولی با توجه به دلایلی که گفتم ، گاهأ بازی ها با انویدیا سازگار تر بودند!
البرز جان من که خوب یادمهمن فن بوی ati نیستم!! وای از اون جایی که کارت های بهتری رو با قیمت کمتر عرضه می کنه ، ازش حمایت می کنم!! یکی دو سال پیش رو فراموش کردی که وقتی ati افت کرده بود ، انویدیا کارت هاشو با چه قیمتی می فروخت؟!! 8600gts حدود 200000 هزار تومان در بازار ایران ، و وقتی که کارت های فوق العاده ی 4850 عرضه شدند و حدود 260000 تومان قیمت داشتند ، کارت 8800gt که کاراییش بع مراتب کمتر بود حدود 330000 تومان فروخته می شد!! و کارت 8800 ultra که از نظر قدرت تغریبأ برابر این کارت بود حدود 700000 تومان قیمت داشت!! پس به من حق بده که از لفظ خوشبختانه استفاده کنم!کاهش جهانی قیمتهای انویدیا که اصلا تو ایران اعمال نشد!!!مطمئن باش کسی اشتباه انویدیا برای پافشاری روی های اند رو فراموش نمی کنه اما قیمتها پایین اومد میاد و خواهد اومد شما معیارت بازار ما نباشه!نیست من فن بویم؟!
عجب پس موتور ساخت بازی فرت ؟!!!اول بازی های dx11 می ان و یا کارت های این api? جواب دقیقش اینه که اول سیستم عاملش می آد ، بعدش کارت گرافیکش و بعدش بازی ها!! پس نتیجه می گیریم که اول تغییرات بنیادین در کارت گرافیک صورت می گیرن و بعدش طبق امکانات اضافه شده ، بازی ها ساخته می شن!
خب تغییرات بنیادی سری 200 و سری 9 چی بود و بازی های جدیدشون؟ بازی هایی که سری 9 اجرا نکنه ولی سری 200 اجرا کنه یا خیلی بهتر اجرا کنه؟تا موتور بازی جدیدتر نیاد و بازی ساز درجا بزنه عر ضه نسل جدید گرافیک تاثیر خاصی نداره حالا سری 300 و با اون قیمتهاش بیاد ما هم از ای تی آی پشتیبانی می کنیم!![]()