تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 43 از 43

نام تاپيک: مقایسه دو کارت گرافیک

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام. اول در مورد بخش صحبتم بگم که در سال 1999 زمانی که شرکت سوات یرلی (رئیس کرایتک ) ، در یک نمایشگاه ، اولین رندر گرافیکیشو که بعد ها پایه گذار موتور cryengine بود رو معرفی کرد ، شرکت انویدیا ، از این انیمیشن گرافیکی خوشش اومد و در اون زمان از این رندر ، برای معرفی جدیدترین کارت گرافیک خودش استفاده کرد و از اون موقع به بعد ، همکاری بسیار نزدیکی به کرایتک داره و انواع حمایت ها رو از این شرکت به عمل می اره!! پس طبیعی هست که موتر کرای انجین و همین طور بازی های فارکرای و کرایسس با کارت گرافیک های انویدیا سازگار تر باشند! البته حرفت رو قبول دارم ، ولی با توجه به دلایلی که گفتم ، گاهأ بازی ها با انویدیا سازگار تر بودند!
    پس به هر دری زدن و ...رد میشه دیگه!؟موردی بخوایم بررسی کنیم خیلی تعداد بازی هستند با مو تور های غیره و سازگاری بیشتر با انویدیا

من فن بوی ati نیستم!! وای از اون جایی که کارت های بهتری رو با قیمت کمتر عرضه می کنه ، ازش حمایت می کنم!! یکی دو سال پیش رو فراموش کردی که وقتی ati افت کرده بود ، انویدیا کارت هاشو با چه قیمتی می فروخت؟!! 8600gts حدود 200000 هزار تومان در بازار ایران ، و وقتی که کارت های فوق العاده ی 4850 عرضه شدند و حدود 260000 تومان قیمت داشتند ، کارت 8800gt که کاراییش بع مراتب کمتر بود حدود 330000 تومان فروخته می شد!! و کارت 8800 ultra که از نظر قدرت تغریبأ برابر این کارت بود حدود 700000 تومان قیمت داشت!! پس به من حق بده که از لفظ خوشبختانه استفاده کنم!
    البرز جان من که خوب یادمه کاهش جهانی قیمتهای انویدیا که اصلا تو ایران اعمال نشد!!!مطمئن باش کسی اشتباه انویدیا برای پافشاری روی های اند رو فراموش نمی کنه اما قیمتها پایین اومد میاد و خواهد اومد شما معیارت بازار ما نباشه!نیست من فن بویم؟!

اول بازی های dx11 می ان و یا کارت های این api? جواب دقیقش اینه که اول سیستم عاملش می آد ، بعدش کارت گرافیکش و بعدش بازی ها!! پس نتیجه می گیریم که اول تغییرات بنیادین در کارت گرافیک صورت می گیرن و بعدش طبق امکانات اضافه شده ، بازی ها ساخته می شن!
    عجب پس موتور ساخت بازی فرت ؟!!!

خب تغییرات بنیادی سری 200 و سری 9 چی بود و بازی های جدیدشون؟ بازی هایی که سری 9 اجرا نکنه ولی سری 200 اجرا کنه یا خیلی بهتر اجرا کنه؟تا موتور بازی جدیدتر نیاد و بازی ساز درجا بزنه عر ضه نسل جدید گرافیک تاثیر خاصی نداره حالا سری 300 و با اون قیمتهاش بیاد ما هم از ای تی آی پشتیبانی می کنیم!

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پس به هر دری زدن و ...رد میشه دیگه!؟موردی بخوایم بررسی کنیم خیلی تعداد بازی هستند با مو تور های غیره و سازگاری بیشتر با انویدیا

البرز جان من که خوب یادمه کاهش جهانی قیمتهای انویدیا که اصلا تو ایران اعمال نشد!!!مطمئن باش کسی اشتباه انویدیا برای پافشاری روی های اند رو فراموش نمی کنه اما قیمتها پایین اومد میاد و خواهد اومد شما معیارت بازار ما نباشه!نیست من فن بویم؟!

عجب پس موتور ساخت بازی فرت ؟!!!

خب تغییرات بنیادی سری 200 و سری 9 چی بود و بازی های جدیدشون؟ بازی هایی که سری 9 اجرا نکنه ولی سری 200 اجرا کنه یا خیلی بهتر اجرا کنه؟تا موتور بازی جدیدتر نیاد و بازی ساز درجا بزنه عر ضه نسل جدید گرافیک تاثیر خاصی نداره حالا سری 300 و با اون قیمتهاش بیاد ما هم از ای تی آی پشتیبانی می کنیم!
    خب ببین ، تعداد بازی هایی که اختلاف کارایی صرفأ به معماری بستگی داه و نه قدرت زیاد نیست ! و اکثرشون هم اولین کارت های dx10 هستن مثل همین کرایسس و یا wic و یکی دو بازی دیگه!! (البته من منظورم اون دسته بازی هایی هست که حتی با اومدن درایو های جدید هم باز نتایج چندان تغییر نمی کنه)
    خب ببین ، به چه قیمتی می فروخت که مجبور شدن قیمت جهانی رو کاهش بدن!! عرضه رو خالی دیده بودن و جهانیان رو می چاپیدن!! مثلأ اول که 280gtx اومده بود ، قیمتش در بازار های جهانی هم بسیار سرسام آور بود و یک جورایی همون قیمت ulta بود ، اما دیدی چی سرش اومد؟
    سری 8 و 9 که کاملأ شبیه هستند و سری 200 هم یک بهبود های جزئی در بخش آدرس دهی داره و از نظر معماری و api مشابه اند! پس اصلأ منطقی نیست که بگیم که یک بازی رو 200 ساپورت می کنه و 9 نه!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب ببین ، تعداد بازی هایی که اختلاف کارایی صرفأ به معماری بستگی داه و نه قدرت زیاد نیست ! و اکثرشون هم اولین کارت های dx10 هستن مثل همین کرایسس و یا wic و یکی دو بازی دیگه!! (البته من منظورم اون دسته بازی هایی هست که حتی با اومدن درایو های جدید هم باز نتایج چندان تغییر نمی کنه)
    خب ببین ، به چه قیمتی می فروخت که مجبور شدن قیمت جهانی رو کاهش بدن!! عرضه رو خالی دیده بودن و جهانیان رو می چاپیدن!! مثلأ اول که 280gtx اومده بود ، قیمتش در بازار های جهانی هم بسیار سرسام آور بود و یک جورایی همون قیمت ulta بود ، اما دیدی چی سرش اومد؟
    سری 8 و 9 که کاملأ شبیه هستند و سری 200 هم یک بهبود های جزئی در بخش آدرس دهی داره و از نظر معماری و api مشابه اند! پس اصلأ منطقی نیست که بگیم که یک بازی رو 200 ساپورت می کنه و 9 نه!!
    بازی که هم برای dx9 و هم برای dx10 آیکون اجرایی میزاره که وضعش مشخصه!!!

از این به بعد زیادترم میشه ! قطعا با درایورهای جدید رفع نقص افزایش فریم و ... هست وگرنه اصلا درایور جدید عر ضه نمیشد! کم و زیاد داره ولی بدون تغییر نیست حتی ممکنه بدترم بشه!

البرز جان کاهش قیمت یک محصول اتفاق عجیبی نیست تو هر بازاری!من نگفتم که سر ی 200 ساپورت می کنه و سری 9 خودت گفتی!!

پس نتیجه می گیریم که اول تغییرات بنیادین در کارت گرافیک صورت می گیرن و بعدش طبق امکانات اضافه شده ، بازی ها ساخته می شن!
    خب من میگم عرضه سری 200 بیشتر برای رقابت با محصولات ای تی آی و بازارگیری بود یا تفاوت کارایی محسوس با سری 9؟

اگه دومی چیه؟

من احساس می کنم بحث از توافقات انویدیا با بازی سازها و به در زدناش برای بهینه سازی موتورهای بازی داره میره رو سیاستهای بازاریابی و قیمتهای محصولات و ... که بی ربط هست!البته قبلا هم گفتم کسی اون مواردی که گفتی رو انکار نمی کنه!

البته اینم بگم مدلهای های اند و سوپر کلاکد و ... مشتری های خاص خودش رو داره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •