دوست محترم نمی خواهم به شما بی احترامی کنم ولی به شما ربطی نداشت که بیای از طرف من عذر خواهی کنی ضمنا به آن بنده خدا هم که ازش عذر خواهی کردم معذرتمو پس می گیرم چون ظا هرا احترام حالیش نمیشه
دوست محترم نمی خواهم به شما بی احترامی کنم ولی به شما ربطی نداشت که بیای از طرف من عذر خواهی کنی ضمنا به آن بنده خدا هم که ازش عذر خواهی کردم معذرتمو پس می گیرم چون ظا هرا احترام حالیش نمیشه
من می خواستم از پست های اضافی جلو گیری بشه.می تونید هر ادعایی رو داشته باشین که بدون دلیل باشه رو تو پیغام های خصوصی با هم در میان بزارین.این تاپیک محل اطلاع رسانی درست است و برای جلوگیری از گمراهی دیگران لطفا ادعا های خود تون رو با دلیل ثابت کنید
.در ضمن برای جلو گیری از پست های اضافی دیگر بحث های بی مورد رو ادامه ندین(تو پیغام خصوصی ادامه بدین)
خواهشا لحن بهتر و مودبانه تر هم استفاده کنید.لطفا![]()
سلام دوستان عزیز،
خب یک سری از دوستان فرمایشاتی دارند که کمی عجیب به نظر می رسه.
ما هر جا رو که نگاه می کنیم پیشرفت محبوبیت Acer رو در دنیا می بینیم طوری که کم کم داره به دومین بزرگترین تولید کننده دسکتاپ و لپ تاپ های دنیا تبدیل میشه (بعد از HP) کاملا طبیعیه محصولاتش آشغال نباشند و اصلا مشکلی نداشته باشند.
حالا کسی می گه محصولات Acer مشکل دارند، کاراییشون پایینه، یا هر چیز دیگه ای، مدرک بیارید برای فرمایشاتتون تا علمی بررسی بشه. اینکه بگیم شنیدم این محصول مشکل داره حالا علمی ثابت کنید نداره که نشد بحث!
ممنون و موفق باشید.
خواهشمندم راهنماااااااااااایی کنید.مرسی
acer extensa 5635
سلام دوستان.من میخوام لب تاپ با برند و مدل بالا رو بخرم.لطفا دوستانی که آشنایی دارن نظر بدن .ممنون میشم. در ضمن به قیمته 700000 هزار تومان با مشخصات زیر:
مشخصات كلي :
نوت بوك معمولي
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz - Cache 2 MB - Bus 800 MHz
هارد ديسك: 250 گيگابايت
حافظه رم : 2048 مگابايت
كارت گرافيكي: 512 مگابايت - GeForce 105M
صفحه نمايش: 15.6 اينچ - CineCrystal - WXGA LED - Backlit TFT - High Brightness
سيستم عامل : DOS
سلام به همه ي دوستان
باتشكر من مي خواستم از محضر اساتيد حوزه ي لپتاپ راهنمايي بگيرم براي خريد ي لپ تاپ خوب با اين شخصات:
وزن برام مهمه 1.5 kg عاليه ولي تا 1.8 يا 1.9 نهايت تا 2 باشه بد نيست...اسكرينش مهمه حتما زير 13 باشه يا نهايت "13 و ترجيحا LED ...باطريش 9 يا 6 cell باشه...ويندوز 7 ترجيحا 7pro يا HomeP 7 ...ديگه اينكه CPU بالاتر از 2 نهايت يا حداقل 1.8 گيگاهرتز با كش حداقل 3 يا 2 ....هارد 250 به بالا...بلوتوث داشته باشه + واي فاي +وب كم+ ترجيحا ولي نه الزاما اچ دي ام اي+ اگه فينگرپرينت هم بود كه چه بهتر...درايو اپتيكال خيلي مهم نيست؛ داشته باشه كه بهتره! قيمت هم تا حدود 1.200
و اينكه من خودم تعريف hp رو زياد شنيدم و همينطور نظر شما در مورد مدلهاي تو همين حدود قيمت apple چي هست مثل اين مدل با قيمت ۱,۱۷۰,۰۰۰ تومان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم عامل : Mac os X Snow Leopard
پردازنده : Intel Core 2 Duo
سرعت پردازنده : 2.26گیگاهرتز
RAM : دو گیگابایت/DDR3
وزن : 2.13 کیلوگرم
هارد دیسک : 250 گیگابایت
درایو نوری : DVD±RW
سایز مانیتور : 13.3 اینچ
کارت گرافیکی : Geforce 9400M GPU-256 MB DDR2 shared
امکانات جانبی : دوربین ( webcam ) ، بلوتوث
گارانتی : یک سال
بازم ممنون و اميدوارم زود جوابم رو بدين!
اون وزن ار برات مهم هست برو سمت سری x سونی
به سیستم عامل هم بیخودی گیر نده روی همه لپ تاپا همه چی نصب میشه معمولا فقط باید درایورشو دانلود کنی وب کم رو هم همشون دارن
اپل خوبه فقط یک کینگ هم بخر یه سیستمی داره ماشین مجازی میتونی همزان توی مکینتاش ویندوز باز کنی خیلی خوفه
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
من خیلی از استادای دانشگاهمون که استاد نرم افزار هستن و سخت افزار ایسر دارن تا الانم ندیدم خراب بشه چون همیشه باهاشونه
خودمم وقتی میخواستم خرید کنم کلی تو سر زیمنس زدن ولی خریدم به شدتم راضیم
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
به نظرم این کار اشتباه هست یک لپ تاپ خیلی خوب بخر بیشتر جواب میگیری خیلی هم لذت بخش تره من خودم این سیستم رو اجرا کردم پشیمانم
سیپیو 6 هستهای و گرافیک بالا و...
ولی تقریبا همون جوریه که لپ تاپ دوهسته ایم بود
dv8 hp بخر سیپیو core i7 داره خیلی هم خوبه 18000 -20000 تونم میشه
لپ تاپ ارزون هم میخوای برو سراغ زیمنس + ارتقا توی خیابون مفتح روبرو ایستگاه مترو فروشگاهشه 6535 بخر و همونجا سیپیو و رم و هاردشو یا حتی باطریشو تعویض میکنی
ضمنا پول مضخرفاتی مثل آفیس و ویندوز ارجینال نمیدی راحت و آسوده خواهی بود
همون زیمنس که میگم خوبه 6535 ولی با ارتقا
سایت کلی نیست ولی میتونی محدوده قیمتت رو مشخص کنی کاربردتون رو و مواردی که مهمه من بینم چی یا داریم تو این محدوده
کش 6 مگ رو نگرد دنبالش روی سیستم 600 تومنی چون معمولا بالای 1200 هست این مقدار کش
گارانتی هم برات بگم خیلی مهم نیست چون کلا کار خاصی برات نمیکنن کلی هم شرایط میزارن که انور نشه اون جور نشه
اگر پس فردا چایی بریزه تو لپ تاپتون هیچ کس تعهد نمیکنه اگرم از این موارد پیش نیاد هیچ مشکلی برند های معروف ندارن با خیال راحت برو دنبالش البته اگر توقع نداری اورکلاک کنی و 7-8 روز کامل لپ تاپ رو زوشن بزاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)