تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 53

نام تاپيک: راهنماي براي خريد كيس در حد 400 هزارتومان

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

SEAGATE BARRACUDA 7200.12
    اره بهتره
    در مورد هاردهای External اطلاعی ندارم. بهتره یه فلش 16 گیگ بگیری (25 تومن) تا هر وقت خواستی با خودت این ور و اون ور ببری نه هارد رو. مگه اینکه واقعا به هارد اکسترنال نیاز داشته باشی!
    پس هارد اين مدلي كه نوشتي بگيرم ؟؟؟ چون من ساتا 2 نوشتم. !!!

هارد اكسترنال كه يه سيگيت دارم 160 گيگ فلش 16 گيگ هم دارم براي اطلاع پرسيدم ببينم اينجوري خوبه چون هارد هاي اينترنال رو هم با يه قاب 20 هزار تومان پولش هست اكسترنال ميكنن.

براي اينكه فلش يا هارد رو بخوام داخلش نرم افزارهام رو داشته باشم نصب شده بايد يه ويندوز بريزم به نظرت پارتيشن بندي كنم ويندوز بريزم بعد داخلش نرم افزار نصب كنم رو هر سيستمي وصل كنم با برنامه هاي خودم كار كنم؟؟؟ البته فلش رو با برنامه مخصوص پارتيشن بندي كردم ولي يه پارتيشنش ميپره ولي هارد اكسترنال رو ميخوام با پارتيشن مجيك انجام بدم ! نظرت چيه ؟!!!

2. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوب این هار هم که ساتا 2 است دیگه!
    داداش همین اینترنال رو بگیر خودت رو راحت کن دیگه!
    مگه این طوری هم میشه که داخل هارد ویندوز نصب کنی بعد ببری تو یه سیستم دیگه استفاده کنی؟! چون هارد سیستم و مادربرد شما رو شناسایی کرده و نمیتونه با سیستم دیگه کار کنه. مگه اینکه ویندوزش پرتابل باشه.
    به نظر من فقط میتونی ویندوز پرتابل بریزی رو هاردتت در غیر این صورت در سیستمهای دیگه نمیتونی استفاده کنی.
    آره با پارتیشن مجیک بهتره. اما نمیدونم شما بای چی میخوای روی هارد اکسترنال ویندوز بریزی و ببری همه جا! خوب بابا یک notebook بگیر دیگه!

4. 2 کاربر از Hossein Adeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اقا از همگي ممنون. حسين جان الان اين سيستم كه دادي رو قيمت هاي دقيقش رو داري؟؟؟؟؟ پيشنهاد ميكني از كجا برم بگيرم بهتر هستش؟؟؟؟؟

CPU:Intel E8400=150
    M.B:Biostar TP43 D2-A7=80
    RAM:Patriot 4Gb 800 (2x2Gb)=45
    VGA:4850 512Mb=160
    HDD:Seagate 500gb=55
    Power:Green GP 535A=50
    Case:Green Magnum Plus=30

من با 600 هزار تومان كيس بخرم بهتر هست يا يه لپ تاپ بگيرم؟؟؟ البته لپ تاپ levona 600 هزار تومان هت خوبه ولي خوب ميخوام بدونم چيكار كنم. چون من ميخواستم كيس بگيرم هم قابل ارتقا هست هم اينكه خيلي بهتر از لپ تاپ هستش. باز ميخواستم نظر اساتيد رو بدونم
    Last edited by mrmostafa; 23-07-2009 at 09:32.

در آغاز فعالیت nima-hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    میخواستم به من یه راهنمایی کنید تا 20 سیستم برای گیم نت بگیرم
    میخوام یه سیستمی باشه که بازیهای شبکه ای رو راهت اجرا کنه
    قیمت 350 هزار تومن باشه . خواهشن به من کمک کنید

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اقا از همگي ممنون. حسين جان الان اين سيستم كه دادي رو قيمت هاي دقيقش رو داري؟؟؟؟؟ پيشنهاد ميكني از كجا برم بگيرم بهتر هستش؟؟؟؟؟

CPU:Intel E8400=150
    M.B:Biostar TP43 D2-A7=80
    RAM:Patriot 4Gb 800 (2x2Gb)=45
    VGA:4850 512Mb=160
    HDD:Seagate 500gb=55
    Power:Green GP 535A=50
    Case:Green Magnum Plus=30

من با 600 هزار تومان كيس بخرم بهتر هست يا يه لپ تاپ بگيرم؟؟؟ البته لپ تاپ levona 600 هزار تومان هت خوبه ولي خوب ميخوام بدونم چيكار كنم. چون من ميخواستم كيس بگيرم هم قابل ارتقا هست هم اينكه خيلي بهتر از لپ تاپ هستش. باز ميخواستم نظر اساتيد رو بدونم
    قیمتهای دقیقش رو ندارم.
    من تبریز هستم ولی فکر کنم تو تهران 3 تا بازار کامپیوتر خوب تو خیابان ولیعصر است باید بری اونجا.
    1- بازار کامپیوتر رضا 2-مرکز کامپیوتر ایران 3-مجتمع کامپیوتری ولیعصر

اینم نقشش!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مونده با کاربرد خودتون که PC بهتره یا لپ تاپ. من اگه میخواستم لپ تاپ بگیرم کمتر از 1 میلیون نمیدادم و با 600 تومن هتم PC میگرفتم

8. این کاربر از Hossein Adeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

حسين جان مدل CPU رو زده بودي E8400 كاملش رو ميگي ؟؟؟ چون قيمت اين مدل رو به من دادن 180 هزار تومان

Intel Core 2 Duo E8400 - 3.0GHz - 45 nm 6MB L2 Cache LGA 775 65W - FSB 1333MHz

مدل دقيقش رو بگو كه امروز ميخوام بخرم.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسين جان مدل CPU رو زده بودي E8400 كاملش رو ميگي ؟؟؟ چون قيمت اين مدل رو به من دادن 180 هزار تومان

Intel Core 2 Duo E8400 - 3.0GHz - 45 nm 6MB L2 Cache LGA 775 65W - FSB 1333MHz

مدل دقيقش رو بگو كه امروز ميخوام بخرم.
    همینه ! ولی گرون بت گفته ! از کجا قیمت گرفتی !؟ برو ایران !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خوب این هار هم که ساتا 2 است دیگه!
    داداش همین اینترنال رو بگیر خودت رو راحت کن دیگه!
    مگه این طوری هم میشه که داخل هارد ویندوز نصب کنی بعد ببری تو یه سیستم دیگه استفاده کنی؟! چون هارد سیستم و مادربرد شما رو شناسایی کرده و نمیتونه با سیستم دیگه کار کنه. مگه اینکه ویندوزش پرتابل باشه.
    به نظر من فقط میتونی ویندوز پرتابل بریزی رو هاردتت در غیر این صورت در سیستمهای دیگه نمیتونی استفاده کنی.
    آره با پارتیشن مجیک بهتره. اما نمیدونم شما بای چی میخوای روی هارد اکسترنال ویندوز بریزی و ببری همه جا! خوب بابا یک notebook بگیر دیگه!
    حرف شما تایید میشه ولی اینکار قابل انجام است به راحتی آب خوردن و بدون نصب سیستم عامل

12. این کاربر از sma3ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

حرف شما تایید میشه ولی اینکار قابل انجام است به راحتی آب خوردن و بدون نصب سیستم عامل
    ميشه توضيح بدي چطوري ميشه اين كار رو كرد؟؟//// در ضمن من يه هارد اكسترنال 160 گيگ سي گيت دارم ميخوام پارتيشن كنم و ويندوز داخلش نصب كنم كه برنامه هايي كه هميشه لازم دارم رو داخلش نصب كنم و به هر سيستمي مينم اون برنامه اجرا بشه چون پرتابل كردن برنامه ها مشكل هست و دچار خطا ميشه بيشتر مواقع. ممنون ميشم راهنمايي كني.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ميشه توضيح بدي چطوري ميشه اين كار رو كرد؟؟//// در ضمن من يه هارد اكسترنال 160 گيگ سي گيت دارم ميخوام پارتيشن كنم و ويندوز داخلش نصب كنم كه برنامه هايي كه هميشه لازم دارم رو داخلش نصب كنم و به هر سيستمي مينم اون برنامه اجرا بشه چون پرتابل كردن برنامه ها مشكل هست و دچار خطا ميشه بيشتر مواقع. ممنون ميشم راهنمايي كني.
    با knopix linox و windows live

15. این کاربر از sma3ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •