شما می خواین اینترنتی بخرین؟ کلأ قیمت سایت ها از قیمت بازار گرون تر هستند ، در ضمن فکر می کنم که UD3R حدود 145-150 باشه! D3VEL یک کمی ارزون گفت!![]()
شما می خواین اینترنتی بخرین؟ کلأ قیمت سایت ها از قیمت بازار گرون تر هستند ، در ضمن فکر می کنم که UD3R حدود 145-150 باشه! D3VEL یک کمی ارزون گفت!![]()
چرا البرز خان.
اومده پایین.
بابا بجه ها چند وقت پیش همی حدودا خریدند.
آخه ديجي كالا قيمت هاي موبايلش ارزون تره گفتم اينم شايد ارزونتر بده!![]()
Last edited by Giorgio Armani; 09-07-2009 at 01:47.
تو سایت ها ؛ 10 تومن گرون تر از بازار ؛ 10 تومن هم برای خودشون کلا 20-25 تومن بالاتر از قیمت اصلی هستش
البته تو پاساژ ها مثلا ایران وقت بذاری ارزون تر هم پیدا می کنی![]()
خب ، اگه یک نفر کل بازار رو بگرده و آشنا هم داشته باشه و چونه هم خوب بزنه ، می تونه چند تومن ارزون تر بخره ولی خب خودت بهتر می دونی که یک مادربرد در یک شهر مثل تهران فقط با یک قیمت به فروش نمی رسه و حتی ممکنه یک فروشنده بگه 150 تومان!!
سلاممبین سایتهای خرید آنلاین دیجیکالا بهتر هستش و قیمتاشم معمولن یا پایینتر از بازاره یا معادل بازر.. قیمتهای خیلی خوبی داره و بالای 100 تومن هم هزینه ی پست نمیگیره.. یه خرید حول حوش 200 تومن داشتم خیلی کارش خوب بود![]()
درسته.خب ، اگه یک نفر کل بازار رو بگرده و آشنا هم داشته باشه و چونه هم خوب بزنه ، می تونه چند تومن ارزون تر بخره ولی خب خودت بهتر می دونی که یک مادربرد در یک شهر مثل تهران فقط با یک قیمت به فروش نمی رسه و حتی ممکنه یک فروشنده بگه 150 تومان!!
ولی ما حدودی میگیم.
شاید یک فروشنده جنس رو دستش مونده پایینر از همین قیمت هم بده! بار ها اتفاق افتاده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)