شما درست ميگيد .. اما نمي دونم با هر چي تمرين هم درست نميشه !! سازهاي ديگر رو اگر تمرين كنم به راحتي شايد بتونم مبتدي كار كنم اما اين يكي مثه اينكه قرار نيست به ما حال بده.نوشته شده توسط Allegro
![]()
شما درست ميگيد .. اما نمي دونم با هر چي تمرين هم درست نميشه !! سازهاي ديگر رو اگر تمرين كنم به راحتي شايد بتونم مبتدي كار كنم اما اين يكي مثه اينكه قرار نيست به ما حال بده.نوشته شده توسط Allegro
![]()
نوشته شده توسط N I M A
خوب شايد استاد خوبي نداري... ممكنه يك نفر نوازنده خوبي باشه ولي نتونه مطالب را خوب انتقال بده...
در صورتيكه واقعا تو گيتار پيشرفت نميكني, خوب برو سراغ يك ساز ديگه كه هم بهش علاقه داري و هم استعداد.
سلام
اگر كسي فكر ميكنه يا احساس ميكنه كه بلده گيتار بزنه توصيه مي كنم يك قطعه از
Yngwie Malmsteen گوش كنه . فكر كنم نظرش عوض بشه.
سلامنوشته شده توسط mehdi_bjt
در اينكهYngwie Malmsteen در سطح خيلي حرفه اي كار ميكنه شكي نيست,ولي خوب اون هم از يه جايي شروع كرده ديگه![]()
راستي حالا كه اسم malmsteen اومد,من اتد تصويري آموزش كاراي malm رو دارم كه توسط خودش ظبط و توزيع شده
اگه كسي الكتريك كاره و كاراشو ميخواد ميتونم براش تهيه كنم.........
راستي اگه jazz كار هم داريم يه سري اموزش عالي از sid jacobs,joe diorio ,و كتاب سه جلديhow to play jazz
كه تو بيشتر كشور ها از متدش براي آموزش jazz استفاده ميشه رو هم دارم![]()
سلامنوشته شده توسط gypsy_mariachi
اين متد تصويري كه گفتين چطوريه ؟ چند ساعته ؟ قيمتش چند در مي ياد؟
سلامنوشته شده توسط mehdi_bjt
در اصل كتاب و cd كه malm تو استوديو يه سري از قطعات,تكنيك ها ومتد رو اجرا كرده ,بعد نشون ميده كه تو كدوم
كنسرتش و كدوم قطعه اونو اجرا كرده در ضمن اينكه تو كتاب هم بصورت نت و تبلچر نوشته شده يعني يه جورايي
لقمه اماده بلع!!!....................................
به قول دوستمون Allegro شايد يكي نوازنده خوبي باشه امادليلي نداره آموزش دهنده خوبي هم باشه
ولي malm از اون دسته گيتاريست هاي كه در كنار نوازندگي در سطح خيلي بالا آموزش دهنده بسيار خوبي هم هست
من كه خيلي با اين كتابش حال كردم و رفتم كتاب هاي ديگشو هم گرفتم و چندتايي از كاراشم تو ليست خريدمه...
در باره قيمتش هم متاسفانه طبق قوانين تاپيك چيزي نميتونم بگم ولي اگه خواستي بهم پيغام خصوصي بده![]()
سلامنوشته شده توسط spartan2
ميتوني YamahaC-40 ,YamahaC_70 يا AriaAK-30 كه همگي تو رنج قيمته 50000تا65000 هستن بخري يا اگه كمي بيشتر خرج كني مثلا حدود 110000تا130000 ميتوني يه AriaAK-80 پيكاب دار بخري...(البته اگه آكشو گير بياري,يه مدتي هست كه زياد تو بازار پيدا نميشه)
حتما به نمايندگي فروش Aria ياYamaha برو و تا اون جايي كه ميتوني چيني شو نخر! اگه تهراني ميتو ني به خيابان
جمهوري بري![]()
FAHRENHEIT - COOL indigo prophecy LUCAS playin
-----------------
These are the guitar tabs of the song "Cool" in Fahrenheit. Feel free to contact
me if you have something to tell.
You may find some chords hard to play. I did not pay attention on playability
very much - the main goal was to write the tabs as close to what you can hear as
possible. For example, you might just skip some of the ghost notes, as they are
hardly hearable anyway.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The download includes the song (in-game-captured) as mp3 and the tabs as gp5 and as a textfile for those who don't have Guitar Pro 5
Enjoy
Last edited by ARASH BAYAT; 14-10-2006 at 21:45.
بجه ها ممنون خیلی استفاده کردم ... من سبکم فلامنکو هست اگه کسی چیزی داره لطفا بذاره ... اگه هم کسی عکس آموزشی کل ریتمای پاپو داره بزاره که حسابی لازم دارم... بازم مرسی ....
![]()
![]()
به نظر من پاپ سبك مزخرفيه شايد هم اين زهنيتم به خاطر اينه كه اغلب كسايي كه پاپ كار ميكنن بيشتر ابروي گيتار رو ميبرن
من خودم كمي كلاسيك و در حد نيمه حرفه اي فلامينكو كار كردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)