من دیشب ساعت 3:30 میخواستم تاپیکش رو تو اخبار خارج از دنیای کامپیوتر بزنم اما اونجا نمیشه تاپیک بزنم !!
به هر حال مهم نیست
خدا رحمتش کنه
ممنون
من دیشب ساعت 3:30 میخواستم تاپیکش رو تو اخبار خارج از دنیای کامپیوتر بزنم اما اونجا نمیشه تاپیک بزنم !!
به هر حال مهم نیست
خدا رحمتش کنه
ممنون
حرکاتی که اون تو دهه های 70 - 80 انجام میداد فکر نمیکنم الانم کسی بتونه انجام بده! Moonwalk هاش که همیشه معروف بوده فک هر بیننده ای رو به زمین میچسبونه! و حرکت دیگه Anti Gravity ! من هنوزم نمیتونم درک کنم چجوری مایکل اون حرکتو انجام میداد! یادمه یه سریا وقتی این حرکتو میکرد تو کنسرت غش میکردن! با عقل جور در نمیاد برید تو یوتیوب ببینید.
به هر حال اسطوره ی بی بدیلی بود... روحش شاد.
دوست عزیز .... شما نمی تونید اظهار نظر کن که میره تو جهنم یا نه .... شاید کارایی کرده باشه که پیش خدا ارج و قربش بیشتر از ما باشه ... تنها خداست که میدونه کی میره جهنم کی نمیره ....
خدا رحمتش کنه
تنها لقبی که برازندش هست همون سلطان پاپ بود
تسلیت
همش همین
من فکر کنم باشکوه ترین مراسم ترحیم تو جهان واسش گرفته بشه
واقعا هم حقشه
فكر كنم اينجا جاي مسخره بازي نباشه.
100% تایید میشه
یه سری هنوز نمیفهمن چه کسی از دنیای موسیقی حذف شده
تا موقعی که زنده بود هرچی میتونستن پشت سرش میگفتن حالا هم ول نمیکنن
بار دیگه تسلیت میگم
البته درستش Annie Are You Ok هست که اسم خود آهنگ هم Smooth Criminal هست!ولی اگه کسایی یادشون بیاد در سال 1992 بازی مایکل جکسن برای کنسول بازی ©SEGA بود ... من خودم دو بار تمومش کردم .یکی از جادوهاش همین رقص گروهی بود با آهنگ Anny Are you Okey .
دانلود
منم خیلی خاطره دارم با اون بازی... حیف واقعا... تازه پروژه بازی جدیدشو با EA شروع کرده بود! تایید هم کرده بودن سایت های بازی! بازی خیلی خوبی میشد... حیف...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من هم دگذشت این خواننده بزرگ و محبوب رو تسلیت میگم
من که خودم خیلی دوستش داشتم و کلی آهنگ و کلیپ ازش جمع کردم
خدا رحمتش کنه خیلی زود رفت ولی طرفدارنش هیچ وقت فراموشش نمی کنن
روحش شاد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)