تویوتا
نیسان
مزدا
میتسوبیشی
اینفینیتی
هوندا
لکسوس
پزو
رنو
سیتروئن
مرسدس
بی.او.دبلیو
پورشه
ائودی
فولکس واگن
کادیلاک
فورد
شورولت
پونتیاک
دوج
فراری
لامبورگینی
مزراتی
فیات
الفارومئو
لانچیا
استون مارتین
ولوو
ساب
جگوار
این فقط یه نظر سنجی فرومی هستش هیچ اعتباری نمیتونه داشته باشه چون بر هیچ پایه علمی و مهندسی استوار نیست .
ولی خب ما هر چی تلاش کردیم دوستان رو در این مورد که این نظر سنجی ها بی اساس و پایه هستن و آخرش بی نتیجه هستش رو نتونستیم بقبولونیم.
خب اولابریا این نظر سنجی باید مشخص میشد از چه نظری؟کلی یا طراحی ظاهری یا تکنولوژی ساخت یا کیفیت از چه نظری؟
اگه صرفا به علاقه یه جامعه باشه این رو بدونید از قدیم الایام دو برند بزرگ ژرمنها همیشه توی ایران پر طرفدار تر هستن
انصافا هم ماشين هاي خوبي توليد ميكنن !اگه صرفا به علاقه یه جامعه باشه این رو بدونید از قدیم الایام دو برند بزرگ ژرمنها همیشه توی ایران پر طرفدار تر هستن
برام جالب بود وقتي اومدم تو تاپيك فكر ميكردم فراري با اختلاف زيادي اول باشه !!!
ديدم نه......
دوستان دیگه تو این تاپیک نشمردم ولی بازم میگم به هیچ عنوان این تاپیک آخر و عاقبت نداره
من نتیجه رو به شما میگم از الان بی ام و اول میشه چون بیشتر جوانهای ایرانی که اکثریت رو هم اینجا تشکیل میدن آلمانی بخصوص بی ام و رو بیشتر دوست دارن بعد بنز هستش اینم به خاطر سابقه خوبش توی جامعه ما هستش و نتیجه این تاپیک این میشه که یه بار دیگه ایرانی ها اثبات کنن که مهندسی ژرمنها رو بیشتر می پسندن و عاضق بنز و ب یام و هستن
در مورد آمریکایی ها چون نسلهای جدید زیاد با این ماشینها دیگه برخوردی نداشتن کمتر کسی مثل من یا مثل محمد حجازی عزیز یا بقیه بچه های آمریکای باز این فروم مونده که این عجوبه های دهه 60-70 میلادی رو بشناسه .
ولی ما هممون به خوبی اس کلاس رو برتر از ils460 میدونیم
این اصلا تو خون و ژنتیک ما رفته که یه ستاره سه پر یا یه دایره با پره های آبی سفید بهتر از هر دایره دیگه ای هستش.
اگر سوپر اسپرتها رو کنار بزاریم (چون پول خون باباشون رو بابت همچی میگیرن که طراحی هم جزوش هست)
کلاً کمپانیهای امریکایی که تو دوره فعلی تعطیلات هستن فقط فورد کمی هوشیارانه عمل میکنه بقیه چه از نظر کیفیت ساخت و چه از نظر طراحی حرف زیادی برای گفتن ندارن، کمپانیهای ژاپنی (و جدیداً بد نیست هیوندایی کره رو هم اضافه کنیم که از همون سبک پیروی میکنه) ماشینهای خوبی میزنن ولی هنوز کار دارن تا حداقل از نظر طراحی به کمپانیهای بزرگ اروپایی برسن.
من به شخصه طراحی مرسدس و طراحی جدید جگوار رو خیلی دوست دارم، کلاً طراحی مرسدس متفاوته و در عین کلاسیک بودن کاملاً به دل میشه و بعد از 10 بار دیدن یکنواخت و کسل کننده نمیشه، هنوز هم وقتی به طراحی کلاس E نگاه میکنم (با این که این نسل جایگزین شده) ولی جذابیت داره برام فرمها و انحناها واقعاً طوری طراحی شده که دل نشین هستن و اصلاً خسته کننده نیستن.
ولی جگوار چرا؟ واقعاً در نسل جدید جگوار متحول شده و در سری چون XJ میشه واژه لوکس رو واقعاً در طراحی جدید پیدا کرد، گرچه از دید دیگهای میشه حتی اسپرت بودن این طراحی رو هم ثابت کرد! طراحیها ترکیبی از طرحهای رویایی آستنماریتن و مازارتی رو تشکیل میدن. به نظر من جگوار کم کم به روزهای اوج خودش برمیگرده، مخصوصاً XJ جدید که مورد علاقه منه.
![]()
به نظر منم این تاپیک اخر و عاقبت نداره اگه قفل بشه بهتره....دوستان دیگه تو این تاپیک نشمردم ولی بازم میگم به هیچ عنوان این تاپیک آخر و عاقبت نداره
بابا دوست عزیز ول کن دیگه چرا گیر داری ناپیک قفل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)