دوستان من این گوشی رو با گارانتی ماکروتل خریدم. گوشیه خوبیه. تو سات خود سامسونگ و pdadb سرعت cpu رو زده 800 مگا هرتز .gsmarena زده 667.تو خخود گوشی هم معلوم نیست.چجوری بفهمم؟ سوالی بود در خدمتم.
دوستان من این گوشی رو با گارانتی ماکروتل خریدم. گوشیه خوبیه. تو سات خود سامسونگ و pdadb سرعت cpu رو زده 800 مگا هرتز .gsmarena زده 667.تو خخود گوشی هم معلوم نیست.چجوری بفهمم؟ سوالی بود در خدمتم.
Last edited by farzin_silver; 05-03-2010 at 21:26.
سلام .. مبارک باشه .. چند خریدی؟ چه رنگی؟ سرعتش خوبه ؟وین 6.1 یا 6.5 ؟ یه ریورو میزاری؟
سلامدوستان من این گوشی رو با گارانتی ماکروتل خریدم. گوشیه خوبیه. تو سات خود سامسونگ و pdadb سرعت cpu رو زده 800 مگا هرتز .gsmarena زده 667.تو خخود گوشی هم معلوم نیست.چجوری بفهمم؟ سوالی بود در خدمتم.
مبارکه
دوست عزیز مایکروتل یا ماکروتل(اخه شنیدم یه شرکت با اسم ماکروتل داره گوشی های سامسونگ رو گارانتی میکنه البته میگن گارانتیش تقلبی هست)
راستی چند خریدی؟
تو پکش چه چیزایی هست؟
با صفحش مشکلی نداری؟ باسه تایپ کوچیک نیست؟
دوستان بیاید تو بخش پاکت پی سی اونجا توضیحشو میدم
کسی دیگه ای این گوشی رو نخریده؟
لطفا بگید با گارانتی هست یا نه؟ البته منظورم فقط مایکروتل هست
سلام
بلاخره منم با این گوشی کار کردم تو اون چند دقیقه ای که باهاش کار کردم خیلی رون بود و منوی خیلی قشنگی داشت تازه اصلا احساس نکردم که پیکسل مانیتور 65 هست با کیفیت و شفاف بود
دوربین خوبی هم داره در حد یه سه مگای خوبه راستی قبله ابنکه باهاش کار کنم فکر میکردم که مانیتورش کوچیکه ولی اصلا برای تایپ تو حالت روتیت مشکلی نداشتم باهاش
دوستان این گوشی رو بگیرم یا e52 یا b7320؟؟
تو قسمت مشاوره مطرح کنید نیازهاتون رو هم بگید تا دوستان کمک کنند
سلام دوستان......
من این گوشی رو برای کسی خریدم، بدون گارانتی با قیمت 260......به همین خاطر هم فارسی خب نداره دیگه!البته شنیدم که با گارانتیش هم فارسی نداره!!
حالا این مهم نیست، من فقط چه جوری فارسی روش بذارم (واسه اس ام اس و اینا میخواد طرف)....
حسین جان نمیدونم بشه از این استفاده کرد یانه چوم واسه omnia II هست. میتونین امتحان کنین(فقط قبلش هارد ریست کنین) میتونین هم منتظر باشین دوستانی که این گوشی رو دارن بیان نظر بدن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)