به به عجب بحث داغی .... !!
نه خیر عزیز.
گرافیکک GTX 295 جلو تره! این گرافیک دیر تر از یک Processor با هرچند معماری بسیار عالی از رده خارج میشه! (2.6GHZ)
این هم فقط یک پیش بینی هست . باید صبر کرد و دید که کدوم زودتر از رده خارج میشه .
وقتی که گرافیک تاثیر خیلی بیشتری از پردازنده در گیمینگ داره ، دلیلی نداره که Core i7 زودتر از رده خارج بشه . به نظر من هر دو با هم از صحنه خارج میشن .
PhenomII955BE در کل در حالت گیمینگ از i7 920 هر کاری کنید قویتره! درحالت Default
حالا میخوام با یه شیوه ی علمی ، درستی یا نادرستی این ادعا رو ثابت کنم دوستان ... و دیگه به بحث نسبت به اینکه PhenomII 955 بهتره یا Corei7 در بازی پایان بدم .
چند تا بنچمار از سایتهای معتبر در حالت گیمینگ :
سایت Toms یک مقاله گذاشته و تو این مقاله در گیمینگ می بینید که اختلافها خیلی ناچیزتر از اونه که بشه با چشم تشخیص داد :
اینم لینک کامل :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنچمارکهای سایت techspot :
بنچمارکهای سایت legionhardware :
لینک :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا خودتون قضاوت کنید ، PhenomII 955 در بازی ، چقدر از Core i7 920 بهتره و آیا این برتری ، ارزش خرید PhenomII 955 رو داره که از نظر معماری و خیلی جهات دیگه از Ci7 920 ضعیفتره .
البته به خصوصیات 955 هم میشه از قیمت مناسبش اشاره کرد .
درحالت Default ! (سره این بحثی نیست! در اورکلاک هم که بالاترین رکورد های 4 هسته ای دنیا با این فنوم ثبت شده! به راحتی هم که با افازیش multiplier اورکلاک میشه همچنین تنظیمات زیادی برای اورکلاک مثل i7/x58 نداره.
بدون شک و تردید ، اورکلاک Core i7 920 D0 با ایرکولینگ ، براحتی اورکلاک PhenomiII 955 رو تو جیبش میذاره . شما با ایرکولینگ این پردازنده رو تا 3.8 اورکلاک کردید . در حالی که Core i7 920 D0 با ایر تا 4.4 هم اور شده ( حد اقل تا 4.1 استیبل هست و در این شکی نیست. )
ممکنه MafiaII ....... بیاد اصلا زمان DirectX11 هم کاملا معلوم نیست شاید 2 سال دیگه!....تازه به خبرایی بشه!
MafiaII گرافیکش اونقدر هم هیولا نیست برادر ! گرافیک خوبی داره ولی نه در حد AC2 .
Dx11 هم بزودی عرضه میشه ولی بازیهای هماهنگ با اون شاید 1 سال دیگه عرضه بشن .
کلام آخر :
اگه میخواید هم آینده رو داشته باشید ، هم در برنامه های Multi Theard و سایر نرم افزارها کارایی بهتری بدست بیارید ، به نظر من Core i7 920 بخرید که معماری بسیار خوبی داره . در واقع با بودجه بالای 1.4 و سیستمهای High END ، خریدن چیزی به جز Core i7 920 زیاد عاقلانه نیست .
با پایینتر از این بودجه میشه سیستم PhenomII خرید .
خریدن GTX295 که 499 دلاره ( حدس میزنم ) در ایران با قیمت 650 هزار تومن هم کار عاقلانه ای ، حتی برای حرفه ای ترین گیمر نیست !! کلا به نظر من حرفه ای ترین گیمر هم 4850X2 براش کاملا کافیه ...
والسلام ... !
ویرایش 1 : حذف عکسهای اضافه