تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مهندسی برق یا IT ؟

راي دهنده
90. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مهندسی برق

41 45.56%
  • مهندسی IT

26 28.89%
  • مهندسی کامپیوتر

22 24.44%
  • دیگر مهندسی ها

13 14.44%
Multiple Choice Poll.
صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 73

نام تاپيک: مهندسی برق یا IT ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

الان من هم میتونم برق فردوسی مشهد برم هم کامپیوتر علم و صنعت. نظرتون چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست خوبم شرایط رو میگم خودت تصمیم بگیر .
    برق رشته 100% اینده دار تری نسبت به کامپیوتر .
    برق ریاضی تر هست و کامپیوتر منطقی هست و نیاز به فکر باز تری داره.
    علم و صنعت در تهران هست و فردوسی در مشهد(بستگی به محل زندگیتون داره و در تهران بودن دانشگاه هم مهمه)
    انتخاب کننده نهایی خودتی

یا حق

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست من مایکرویو با میدان قفرق داره.
    در مورد رشته های دانشگاهی شاید فرق کرده باشه و سایر دانشگاه ها هم این رشته ها رو بزارن.
    دوست عزیز مشخصه که شما اصلا برقی یا لااقل مخابراتی نیستید!
    مایکرویو نوری تو شریف اسمش اینه ولی تهران و علم و صنعت دوتا غول این گرایش هستند و چون همه قسمتهای گرایش علاوه بر نور و مایکرویو توش درس داده میشه بهش میگن میدان، خواجه نصیر و چند جای دیگه بهش میگن موج . ولی همش یکیه. و اکثر جاها همون میدان میگن حتی خود شریفیها!
    Last edited by hisa; 03-08-2009 at 14:12.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اتفاقا مهندسی برق و گرایش مخابرات می خونم!
    در هر صورت این ترم میرم ترم 3، و شاید اطلاعاتم کم باشه. و بخاطر این میگم این دو تا گرایش با هم فرق دارن که تو دفترچه برای هر کدوم ظرفیت جدا نوشته.
    شما چرا اینقدر تند صحبت می کنید؟، مگه حرفای من اینقدر شما رو ناراحت کرده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقا پس چرا هیچکدومتون درباره سختی برق حرف نمی زنین.والا ما هرجا رفتیم گقتن برق فلانه بمدانه! بخصوص اگه دانشگاههای تاپ باشی می گن برق پوست می کنه.
    راستش من الان خودم امسال کنکور دادم .انتخاب اولم مکانیکه ولی احتمالا مکانیک علم وصنعت یا خواجه نصیر قبول می شم. راستش دو دلم که انتخابهای برقم رو بیارم بین بقیه ی مکانیکها با مکانیک خواجه نصیر یا نه. یعنی مثلا اینطوری: مکانیک شریف/تهران/امیرکبیر/صنعت/برق شریف/تهران/امیرکبیر/صنعت/مکانیک خواجه نصیر
    ولی خوب از اونجایی که یه شانس اندکی واسه برق علم و صنعت هم دارم از سختی این رتبه می ترسم. در ضمن نمی دونم که مکانیک دانشگاه خواجه نصی در چه سطحیه. اگه کسی اطلاع داره لطفا کمک کنه.ممنون.

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقای Reman به عنوان یه تازه فارغ التحصیل این رشته (برق) با کمال احترام باید خدمتتون عرض کنم که درباره این رشته اغراق کردین. اول از همه این رشته تافته جدا بافته از سایر رشته ها نیست و توصیه من واسه انتخاب رشته همواره علاقه و علاقه بوده چون یه متخصص خوب شدن پتانسیل مالی به مراتب بالاتری از یه متخصص متوسط یا ضعیف توی یه رشته به اصطلاح پول درآر داره (منظورم مثالهای خیلی حاشیه ای نیست) راجع به خود مهندسی برق خوب رشته ای گسترده ای هست و اتفاقا اونجوری که Reman گفتن چندان ریاضیات پیچیده نمیخواد (البته تا به چه چیزی بگین ریاضیات پیچیده) ولی در این مسئله که ریاضیات برق در مجموع کمی و فقط کمی سطح بالاتر و البته به مقدار زیادی گسترده تر از رشته های دیگه هست موافقم. هرچند توی درسی مثل الکترونیک یا مدار آنچنان ریاضیات پیچیده ای رو در حد همون واحدهای دانشگاه نمی بینین اما فیلدهائی هم هست که ریاضیاتش خفن تر میشه ولی درکل به نظر من این مسئله ریاضی رو خیلی جدی نگیرید ببینید به حوزه های مختلف برق تا چه حدی علاقه دارین و به کامپیوتر تا چه حد؟ البته این دو رشته از جهاتی به هم نزدیک هستند. راجع به بازار کار برخلاف آقای Reman معتقد نیستم که رشته برق ازین جهت امتیاز ویژه ای داره بخصوص وقتی میخواین وارد صنعت کشور بشین متوجه میشین که در ۹۵ درصد مواقع کاری که واسه تون فراهم هست در سطح نصف یه لیسانس هم نیست چون قرار نیست تکنولوژی ایجاد کنید قراره با محصولات چینی کار کنین همین به نظر من بازار کار گرایش های مختلف برق و مکانیک و مهندسی شیمی (به خصوص پتروشیمی) در یه حد هست. به قول یکی از دوستان اگر هم پولدار باشین و به بساز بفروشی هم علاقمند باشین عمران از همه شون بهتره راجع به مهندسی کامپیوتر توصیه صریحی دارم: اگر فکر میکنین یه استعداد ذاتی در برنامه نویسی و سیستم های کامپیوتری دارین (منظورم ویندوز و سخت افزارش نیست)‌ و به کدنویسی علاقه دارین و توی دبیرستان هم از ریاضیات گسسته خیلی خوشتون میاد بدون معطلی کامپیوتر رو انتیخاب کنید چرا؟ چون اگه اینطور باشه به عنوان یه متخصص خوب و بالفطره کامپیوتری که سواد خیلی خوبی هم داره و میتونه یه زبان جدید رو توی سه سوت یاد بگیره و حس میکنه مثل یه شاعر الگوریتمها نه از مغزش بلکه از قلبش تراوش میکنن و همینطور به مطالعه علاقه داره و انگلیسی خوبی هم داره یا میتونه داشته باشه در انتخاب کامپیوتر که بهتر از IT هست شک نکنه (برنامه نویسی یه چیز ذاتی هست اینو به تجربه از خودم و دوستانم بهتون میگم) اما نه اگه میخواد همینطور بره کامپیوتر و مثلا از مکانیک خوشش میاد ولی یه چیزائی راجع به این رشته شنیده اصلا توصیه نمیشه یعنی بهیچ وجه چون نه زندگی توش هست نه پول حداقل اگه بدون علاقه مثلا برق رو انتخاب کنید اونوقت با یه لیسانس شاید بتونین توی بازار ایران کاری دست و پا کنین چون در نهایت کارتون به احتمال زیاد یا ربطی مستقیمی به رشته تون نداره (مثلا مسئول خرید یا فقط قراره پای یه ورقه رو امضا کنید کارهای فنی رو هم میدین پیمانکار ::::‌کاری که توی شرکتهای دولتی میکنین) یا فوقش یه کار روتین که بیشتر تجربه و مهارت میخواد تا سواد. اما توی کامپیوتر اینجوری نیست یه متخصص ضعیف یا حتی متوسط کار خاصی نمیتونه داشته باشه بخصوص اینکه الان خیلی از متخصصان بقیه رشته ها توی خیلی از زمینه های کاری رشته کامپیوتر یه پا متخصص هستند واسه همین به نظر من این تیپ مهندس کامپیوتر راه به جائی نمیبره.

7. 6 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقای Reman به عنوان یه تازه فارغ التحصیل این رشته (برق) با کمال احترام باید خدمتتون عرض کنم که درباره این رشته اغراق کردین. اول از همه این رشته تافته جدا بافته از سایر رشته ها نیست و توصیه من واسه انتخاب رشته همواره علاقه و علاقه بوده چون یه متخصص خوب شدن پتانسیل مالی به مراتب بالاتری از یه متخصص متوسط یا ضعیف توی یه رشته به اصطلاح پول درآر داره (منظورم مثالهای خیلی حاشیه ای نیست)
    دوست خوبم من باز هم میگم این رشته جدا و فرای رشته های دیگه هست. چون بر خلاف مکانیک شما باید در این رشته تجسم بالاتری داشته باشی( شما بیشتر با موج ، میدان و... سروکار دارید) باید باهوش تر باشید. برای مثال خدمتتون عرض می کنم بعضی دانشگاه های معتبر جهانی امریکا برای پذیرش رشته های مهندسی امتحان gre می گیرد در حالیکه برای برق این ازمون نیست و این همون متفاوت بودن رشته هست با سایر رشته ها.
    می تونین بگین من در مورد کجاش اغراق کردم؟
    راجع به خود مهندسی برق خوب رشته ای گسترده ای هست و اتفاقا اونجوری که Reman گفتن چندان ریاضیات پیچیده نمیخواد (البته تا به چه چیزی بگین ریاضیات پیچیده) ولی در این مسئله که ریاضیات برق در مجموع کمی و فقط کمی سطح بالاتر و البته به مقدار زیادی گسترده تر از رشته های دیگه هست موافقم. هرچند توی درسی مثل الکترونیک یا مدار آنچنان ریاضیات پیچیده ای رو در حد همون واحدهای دانشگاه نمی بینین اما فیلدهائی هم هست که ریاضیاتش خفن تر میشه ولی درکل به نظر من این مسئله ریاضی رو خیلی جدی نگیرید ببینید به حوزه های مختلف برق تا چه حدی علاقه دارین و به کامپیوتر تا چه حد؟ البته این دو رشته از جهاتی به هم نزدیک هستند.
    اگر شما واقعا بخواید در زمینه برق فعالیت داشته باشید باید پایه ریاضی قوی داشته باشین ، من از شما می پرسم ایا شما فکر کردید حل کردن مسائل بویس یا کتاب آقای نیکوکار یا سیمونز یا هر کتاب دیگه ای می تونه سختی داشته باشه ؟دوست عزیز مساله اینه که شما بتونی بصورت کاربردی از این ریاضیات استفاده کنی!(باور کنید خیلی ها ، مثلا نمی تونن با استفاده از علم آمار مشکلات یه جامعه اماری رو حل کنند! اون هم ریاض سطح پایین آمار !)
    هدف ها فرق می کنه ، به نظرم اگر هر کس بخواد مهندسی برق کامل باشه باید در ریاضیات پیشرفته هم وارد بشه و خودش رو با ریاضی عجین کنه و گر نه این همه مهندس برق داریم که هیچ خلاقیتی نمی تونن بخرج بدن.

راجع به بازار کار برخلاف آقای Reman معتقد نیستم که رشته برق ازین جهت امتیاز ویژه ای داره بخصوص وقتی میخواین وارد صنعت کشور بشین متوجه میشین که در ۹۵ درصد مواقع کاری که واسه تون فراهم هست در سطح نصف یه لیسانس هم نیست چون قرار نیست تکنولوژی ایجاد کنید قراره با محصولات چینی کار کنین همین به نظر من بازار کار گرایش های مختلف برق و مکانیک و مهندسی شیمی (به خصوص پتروشیمی) در یه حد هست. به قول یکی از دوستان اگر هم پولدار باشین و به بساز بفروشی هم علاقمند باشین عمران از همه شون بهتره راجع به مهندسی کامپیوتر توصیه صریحی دارم: اگر فکر میکنین یه استعداد ذاتی در برنامه نویسی و سیستم های کامپیوتری دارین (منظورم ویندوز و سخت افزارش نیست)‌ و به کدنویسی علاقه دارین و توی دبیرستان هم از ریاضیات گسسته خیلی خوشتون میاد بدون معطلی کامپیوتر رو انتیخاب کنید چرا؟ چون اگه اینطور باشه به عنوان یه متخصص خوب و بالفطره کامپیوتری که سواد خیلی خوبی هم داره و میتونه یه زبان جدید رو توی سه سوت یاد بگیره و حس میکنه مثل یه شاعر الگوریتمها نه از مغزش بلکه از قلبش تراوش میکنن و همینطور به مطالعه علاقه داره و انگلیسی خوبی هم داره یا میتونه داشته باشه در انتخاب کامپیوتر که بهتر از IT هست شک نکنه (برنامه نویسی یه چیز ذاتی هست اینو به تجربه از خودم و دوستانم بهتون میگم) اما نه اگه میخواد همینطور بره کامپیوتر و مثلا از مکانیک خوشش میاد ولی یه چیزائی راجع به این رشته شنیده اصلا توصیه نمیشه یعنی بهیچ وجه چون نه زندگی توش هست نه پول حداقل اگه بدون علاقه مثلا برق رو انتخاب کنید اونوقت با یه لیسانس شاید بتونین توی بازار ایران کاری دست و پا کنین چون در نهایت کارتون به احتمال زیاد یا ربطی مستقیمی به رشته تون نداره (مثلا مسئول خرید یا فقط قراره پای یه ورقه رو امضا کنید کارهای فنی رو هم میدین پیمانکار ::::‌کاری که توی شرکتهای دولتی میکنین) یا فوقش یه کار روتین که بیشتر تجربه و مهارت میخواد تا سواد. اما توی کامپیوتر اینجوری نیست یه متخصص ضعیف یا حتی متوسط کار خاصی نمیتونه داشته باشه بخصوص اینکه الان خیلی از متخصصان بقیه رشته ها توی خیلی از زمینه های کاری رشته کامپیوتر یه پا متخصص هستند واسه همین به نظر من این تیپ مهندس کامپیوتر راه به جائی نمیبره.
    دوست عزیز در مورد این که کشور ما از لحاظ تولید علم الکترونیک در سطح خوبی قرار نداره شکی نیست. ولی ایا این دلیلی میشه که ما بگیم برق رشته اسونیه و یا بهتر بگم باید اون رو اسون گرفت؟
    ایا همون حرف هایی در مورد تخصص در کامپیوتر زدید در برق هم مورد قبول نیست؟
    در مورد صحبت های شما در مورد کامپیوتر و it موافقم .
    ببینید برق خیلی جا برای پیشرفت داره به شرط اینکه مهندسی با سواد داشته باشیم ، مهندسی که در زمینه مکاترونیک و یکمی هم مکانیک مطالعه داشته باشه . بالاخره باید کشور رو در زمینه الکترونیک در سطح صنعتی یه تکونی داد و این با خلاقیت ، سواد و شجاعت و البته توکل بخدا بدست میاد. البته جسارت نباشه که من ترم سومی این حرفو میزنم به شما. همشون نظر شخصیه.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با عرض جسارت خدمت دوستان باتجربه خوبم،
    ولی یه نصیحتی واسه کسایی که میخوان انتخاب رشته کنن بگم، سختی و آسونی رشته رو بذارید به عنوان اولویت آخر. چون پس فردا که در حال تحصیل رشته ای بودین هیچ وقت نمیگید که "اه! چه رشته سخت مذخرفی بود انتخاب کردم..." البته ممکنه بگید ولی مثالایی از دغدغده هایی که ممکنه همیشه به خودتون بگید ایناس که مثلاً: "ای کاش توی شهر خودم انتخاب میکردم!" یا "ای کاش توی فلان دانشگاه انتخاب میکردم چون دانشگاه الانم فلان مشکل رو داره" یا اینکه "اصلاً رغبتی به خوندن رشته ام ندارم، من به این یکی رشته علاقه داشتم" (علاقه رو با سختی رشته اشتباه نگیرید!) خیلی از این مثالا زیادن و این چیزیه که من باش مواجه شدم. ولی هیچوقت ندیدم کسی بگه "من دارم مکانیک میخونم خیلی سخته و نمره هام 15 14 میشه، اگه میرفتم رشته حسابداری نمره هام همه بالای 18 میشدن چه اشتباهی کردم!!!"
    من میتونم الان فقط از سختیهای رشته برق بگم، و یا کامپیوتر هم که سختیهای خودش رو داره. اصلاً هر رشته ای که بگید رو چیزی در موردش بگم که بشه سخت ترین رشته دنیا. ولی چه فایده داره این کار به غیر از اینکه واستون وسواس و استرس میاره واسه انتخاب رشته و آخرش هم جواب اطلاعات درستی نمیگیرین!!
    خلاصه اینکه اگه از من بپرسید رشته برق چقدر سخته انتخابش کنم یا نه، من جوابم اینه: در حدی که باید ریاضیاتت در حد پایه خوب باشه و کم هم فیزیک الکتریسیته و البته هم کمی استفاده از خلاقیت (چون چیزی به نام حفظیات نداره!)

10. 4 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست خوبم من باز هم میگم این رشته جدا و فرای رشته های دیگه هست. چون بر خلاف مکانیک شما باید در این رشته تجسم بالاتری داشته باشی( شما بیشتر با موج ، میدان و... سروکار دارید) باید باهوش تر باشید. برای مثال خدمتتون عرض می کنم بعضی دانشگاه های معتبر جهانی امریکا برای پذیرش رشته های مهندسی امتحان gre می گیرد در حالیکه برای برق این ازمون نیست و این همون متفاوت بودن رشته هست با سایر رشته ها.
    می تونین بگین من در مورد کجاش اغراق کردم؟
    ببینید دوست عزیز دانشگاه MIT که بهترین دانشگاه دنیا در زمینه برق و کامپیوتر هست و در آواتار شما هم هست امتحان GRE کلا نداره و مخصوص رشته برق نیست اگر هم باشه من این رو به حساب استقلال زیاد اساتید و دپارتمانها و حتی خود دانشگاهها در سیستم آموزشی آمریکا میذارم ولی تا اونجائی که من میدونم باقی دانشگاههای دنیا واسه تمام رشته های مهندسی امتحان GRE رو میخوان. ضمنا این امتحان GRE دو بخش داره یکیش عمومی هست و یکیش تخصصی و جالبه که بدونین ورژن تخصصیش رو فقط واسه رشته کامپیوتر معمول هست و همه دانشگاهها بجز برای رشته کامپیوتر GRE-Subject رو نمیخوان ضمن اینکه سطح ریاضی این امتحان در حد دبیرستان هست.
    در مورد اغراق تا اونجائی که خاطرم هست دو بخش به نظرم میاد یکی مسئله ریاضیات رشته برق هست و دیگری بازار کارش در مورد بازار کارش که توی پست قبل فکر کنم وضعیت ایران رو تا حد زیادی توضیح دادم ولی در مورد ریاضی ببینید آنالیز برداری و حساب دیفرانسیل با مشتقات جزئی که شما در دروس الکترومغناطیس و آنتن و موج و فیزیک مدرن و فیزیک الکترونیک و .. می بینید در درسهائی مثل سیالات و ترمودینامیک مکانیک هم هست یعنی اونا هم ازین مباحث استفاده میکنن البته من به دروسشون تسلط ندارم ولی در این مورد اونا هم آنالیز برداری و معادلات دیفرانسیل رو دارن و تقریبا در همون حد ما هم هست.
    تنها در درسی مثل فرآیندهای اتفاقی و امثالش هست که آمار و احتمالات برق از رشته های دیگه پیشرفته تر میشه هرچند مکانیک ها هم به خصوص در مقطع ارشد درگیر این مسائل میشن......آهان یادم رفت توی جبرخطی هم مکانیک ها هم مثل برقی ها هستند ولی جبرخطی رشته برق به مراتب عمیقتر هست.
    من گفتم و دوباره هم میگم ریاضیات برق کمی و تنها کمی پیچیده تر از ریاضیات مکانیک هست (حالا ریاضیات رشته ریاضی و فیزیک بماند ) ولی به مراتب گسترده تر هست البته این گستردگی بسته به دید دانشجو هست.
    در مقام پاس کردن هم همه چی بستگی به استاد و دانشجو داره و میتونم بگم تقریبا ۹۵ درصد کسائی که توانائی قبولی توی این رشته ها رو دارن این درسها رو هم میتونن پاس کنن و متاسفانه مثل اکثر دانشجوهای این رشته ها چندان بهره محسوسی هم ازین دروس نبرن.

اگر شما واقعا بخواید در زمینه برق فعالیت داشته باشید باید پایه ریاضی قوی داشته باشین ، من از شما می پرسم ایا شما فکر کردید حل کردن مسائل بویس یا کتاب آقای نیکوکار یا سیمونز یا هر کتاب دیگه ای می تونه سختی داشته باشه ؟دوست عزیز مساله اینه که شما بتونی بصورت کاربردی از این ریاضیات استفاده کنی!(باور کنید خیلی ها ، مثلا نمی تونن با استفاده از علم آمار مشکلات یه جامعه اماری رو حل کنند! اون هم ریاض سطح پایین آمار !)
    هدف ها فرق می کنه ، به نظرم اگر هر کس بخواد مهندسی برق کامل باشه باید در ریاضیات پیشرفته هم وارد بشه و خودش رو با ریاضی عجین کنه و گر نه این همه مهندس برق داریم که هیچ خلاقیتی نمی تونن بخرج بدن.
    اول اینو بگم خیلی از مهندسان و اساتید این رشته رو میشناسم که در زمینه های تجاری بسیار موفق بودن و ریاضی که سهله از خود دروس تخصصی برق هم جز پاره ای کلیات بهره ای نبردن
    منم مثل شما به ریاضیات خیلی علاقه دارم بیشتر از فیزیک و بخش قابل توجهی از مطالعه غیردرسی من توی این حوزه ها هست اما اینکه شما میخواین ۵ کتاب رفرنسی که مثلا در زمینه معادلات هست رو بخونین از کمال طلبی شما و من میاد منم هم همینطور بودم ولی بعدا فهمیدم اول میشه با خوندن یه کتاب کمتر از ۱۰۰ صفحه ای آقای معتقدی /پارسه به معادلات دیفرانسیل تسلط پیدا کرد و بعدا اگر وقتش بود واسه غور کردن در کتابهای رفرنس با توانائی که ایجاد شده به لایه های درونی این حوزه ها سرک کشید ولی در کل رشته برق چیزی بیشتر از اون کتاب ۱۰۰ صفحه ای دکتر معتقدی نمیخواد چرا که بحث راجع به اصول بنیادین معادلات دیفرانسیل خارج از حوزه این رشته و در حیطه ریاضیات کاربردی و محض هست.
    یک نکته مهم:
    ببنید توی همون دانشگاه MIT کل حوزه برق و کامپیوتر در لیسانس به سه رشته تقسیم شده (در ایران ۱۰-۲۰ تائی میشه ):
    مهندسی و علوم برق
    مهندسی و علوم کامپیوتر
    مهندسی برق و کامپیوتر
    شما هر چه به حوزه تحقیقات نظری و مبانی نظری رشته برق نزدیک بشین وارد علم این رشته میشین و هرچه بخواین در علم این رشته قوی تر باشین باید به همون اندازه ریاضیات قویتره داشته باشین این حرف شما کاملا درسته اما:
    و احتمالا شما هم همین نظر منو دارین که برق البته علیرغم گستردگی که داره جنبه علمی و نزدیکیش به علوم پایه و حوزه های نظری و علمیش قویتر از مکانیک و عمران و پتروشیمی هست (در مورد کامپیوتر نمیشه با این راحتی قضاوت کرد) ولی مسئله اینه که این نتیجه دیدگاه من و شما به این رشته است یعنی دیدگاه علمی در حالی که مهندسی برق و نه علوم برق اختلاف کمتری با مهندسی مکانیک و پتروشیمی و .. داره این نظرات شما درباره این رشته به این برمیگرده که همچین دیدگاه علمی ای به این رشته دارین (و احتمالا مثل من عاشق MIT هم هستین ) اما واسه همه اینطور نیست بهرحال یه سری مسائل عملی هم هست به نظرتون مهندسین قدرت یا مدیریت انرژی همینطورند که شما میگین.
    بنابراین لایه های متفاوتی وجود داره...
    دوست عزیز در مورد این که کشور ما از لحاظ تولید علم الکترونیک در سطح خوبی قرار نداره شکی نیست. ولی ایا این دلیلی میشه که ما بگیم برق رشته اسونیه و یا بهتر بگم باید اون رو اسون گرفت؟
    ایا همون حرف هایی در مورد تخصص در کامپیوتر زدید در برق هم مورد قبول نیست؟
    در مورد صحبت های شما در مورد کامپیوتر و it موافقم .
    ببینید برق خیلی جا برای پیشرفت داره به شرط اینکه مهندسی با سواد داشته باشیم ، مهندسی که در زمینه مکاترونیک و یکمی هم مکانیک مطالعه داشته باشه . بالاخره باید کشور رو در زمینه الکترونیک در سطح صنعتی یه تکونی داد و این با خلاقیت ، سواد و شجاعت و البته توکل بخدا بدست میاد. البته جسارت نباشه که من ترم سومی این حرفو میزنم به شما. همشون نظر شخصیه.
    ببینید شاید من و شما از دیدگاه مشترکی صحبت نمیکنم باید بین جماعتی که به رشته شون به عنوان تخصصی که قرار فردا باهاش سر کار برن و خوره های اون رشته تفاوت قائل شد
    مشکل کشور ما در صنعت الکترونیک به مراتب عمیق تر علمش هست. راجع به تکون صنعتی وقتی ما نتونیم مثلا سیلیسیم ۹۹.۹ درصد استخراج کنیم و فقط میتونیم باهاش شیشه بسازیم پس تکنولوژی سخت ساده ترین آی سی هم نداریم حالا بماند که بتونیم پردازنده هم طراحی کنیم (مثل پردازنده آریستو) یعنی اینجا باید مهندسی مواد و مهندسی معدن و ... پیشرفت داشته باشیم ازون ور اینا نیازمند ابزارهائی است که بتونن از نانوتکنولوژی به خوبی استفاده کنن یعنی صنعت نانوتکنولوژی یعنی توانائی بیشتر در مهندسی مکانیک و برق و فیزیک و ... خلاصه یه حلقه مشکل دار داریم و بحث راجع به راه حلهاش یه بحث تمام عیار و تخصصی هست. و نمیشه با چندتا کلمه شعاری روی هوا و بدون نقشه و برنامه ریزی و هزار و یک چیز دیگه راهش انداخت چون خیلی پیچیده و نیازمند عوامل زیادی است حالا این یه مثالش بود...
    یه چند نکته هم در این اخر بگم که بهش اشاره کردین:
    سختی یه رشته به نظر من (احتمالا هم شماهم همین نظرو دارین) ملاک و شاخص مطلق و قابل کاربردی نیست و کاملا نسبی هست مثلا واسه من مثلا رشته X چندان جذاب نیست و به نظر من سختترین رشته دنیاست. واسه همین به نظر من رشته هائی مثل برق و کامپیوتر و فیزیک و ریاضی اصلا هم سخت نیستند خیلی هم توشون تفنن و وقت اضافی هست و خوندن مجلات علمی و برنامه نویسی و کامپیوتر و کل چیز آسون دیگه چون خیلی از کارها هم حکم تفریحاتتون رو داره تا رنج و عذاب واسه همین حرفهائی که دوستمون Mehran VB زدن کاملا درسته.
    راجع به کامپیوتر نه مثل برق نیستند شرایط متفاوتی داره اگر هم خواستین بیشتر توضیح میدم البته عصاره ش رو توی پست قبلی گفتم.
    کلا هم راجع به انتخاب رشته در درجه اول همون علاقه هست و علاقه و علاقه.

12. 4 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یجورایی با مهران موافقم به نظرم گرفتن مدرک یک رشته کار سختی نیست مهم اینه که علاقه داشته باشیم و در رشتمون ماهر باشیم.
    واسه انتخاب رشته هم درسته برق سخته ولی مکانیک هم سختیه خودشو داره یا عمرانو...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •