اینم با فرمت OBJ. :
هر کاری میکنم نمیشه . چامفر هم دادم . دیگه دارم دیوونه میشم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم با فرمت OBJ. :
هر کاری میکنم نمیشه . چامفر هم دادم . دیگه دارم دیوونه میشم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب رضا جان، من یه کارایی روش انجام دادم. فقط بگم که کاملش نکردم. خواستم طرز کار دستت بیاد. چیزی که خیلی آزار دهنده بود اون نوع خروجی آبجکتتون بود که به صورت کواد خروجی گرفتید نه پولیگان. مقداری وقت برد تا پولیگانها رو مرتب کنم. اون گوشه ی سمت راست پایین رو خودت یه کاریش بکن. روش صحیح تر اینه که کلید ها رو جدا از مدل اصلیتون بسازید.(به عنوان یه المنت)
خب اینم از مدل:
چون خود تلویزیون تو ذهنم نبود ایجها رو فقط مرتب کردم. همیشه باید از اول خوب پیش رفت، نمیشه آخرای کار همه چیشو درست کنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش مناسب خروجی با فرمت OBJ. رو هم در این تاپیک یه نگاه بنداز:
امیدوارم موفق باشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب من مدل رو دل کردم برسی کردم
رضا جان... دوست من ...شما هر جایی نباید برای برش توی خالی یا تو پر از Boolean استفاده کنی...
وقتی از Boolean استفاده میکنی Edge ها بهم میریزه ... بد درست کردنش مشکل میشه... خب دوست عزیز آقای
همایون هم که زحمت کشیدن برای شما درستش کردن
موفق باشید![]()
واقعا ممنون از همه
سلام دوستان
دو تا سوال داشتم :
1 - چجوری میشه از HDR استفاده کرد ؟
2 - یه تصویر تبلیغاتی دیدم یه لب تاب رو خیلی جالب ساخته بودن که زیرش شیشه ایه و نور خیلی جالب روی زمین می افته . که همون عکس زیره :
چجوری میشه کاری کرد که این شعاعهای نور رو داشته باشیم ؟ از انواع شیشه ها هم استفاده کردم ولی اینجوری نشد .
سوال دومی مهمتره
بینهایت ممنون میشم جواب بدید![]()
شما باید تصاوری hdri رو توی قسمت environment متورهای رندر بزارید
در مورد سوال دوم هم این یا یه افکت post production ی هست که از طریق نرمافزارهایی نظیر فتوشاپیا افتر افکتایجاد شده یا میتونهCaustic باشه تو فضای سه بعدی
![]()
زیر دیپلم حرف بزن رفیق !شما باید تصاوری hdri رو توی قسمت environment متورهای رندر بزارید
در مورد سوال دوم هم این یا یه افکت post production ی هست که از طریق نرمافزارهایی نظیر فتوشاپیا افتر افکتایجاد شده یا میتونهCaustic باشه تو فضای سه بعدی
یعنی منظورتون اینه که توی 3D MAX ایجاد نشده ؟نظیر فتوشاپیا افتر افکتایجاد شده
این چیه ؟میتونهCaustic باشه تو فضای سه بعدی
کجا باید فعالش کنم ؟
راستی ببخشید تایپیک قدیمی رو بالا کشیدم اخه گفتم تایپیک جدید ایجاد نکنم !
Last edited by Reza Azimy_RW; 26-01-2010 at 21:09.
کلا سعی کنید واسه سوالات جدید تاپیک جدید بزنید اینجوری زودتر به جواب میرسید
به احتمال زیاد این کار همونطور که گفتم خارج از نرم افزار مکس به صورت Effect اضاف شده
اما Causticsهم یه آموزش خوب در موردش پیدا کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه دونه ای hrgh2 جان . دمت HOT . ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)