تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 165 اولاول 1234567891555105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 1646

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اخرين قسمت از سري Splinter Cell در اكتبر امسال عرضه خواهد شد. سايت PC Games Hardware اطلاعات جديدي از مسائل تكنيكي بازي در اختيار عموم قرار داده است.

تا پيش از اين اعلام شده بود كه Conviction توسط موتور ارتقا يافته UE 2 ساخته خواهد شد. اين موتور ديگر در ساخت بازي استفاده نمي شود. Ubisoft اعلام كرد انها از يك موتور انحصاري به نام LEAD استفاده مي كند كه از قدرت بالايي برخوردار است.

از مشخه هاي اين موتور مي توان به :

نور پردازي بسيار قوي. نور پردازي بازي كاملا پويا است و در هر لحظه و به صورت پويا مي تواند فعال و غير فعال شود.

از تكنيك هايي هايي همچون Ambient occlusion و محيط تخريب پذير در ساخت بازي استفاده شده است. نشان دادن ابژكت هاي زياد در ميان محيط.

اشاره كرد. Splinter Cell: Conviction در اكتبر امسال به صورت انحصاري براي X360 , PC منتشر مي شود.
    البته خبر ماله خیلی وقت پیشه ولی گفتم حل کنید !!!

2. 5 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بهترین جوری که میتونستن Splinter Cell این طور بود!
    حالا ببینید کی گفتم دختر سم یحتمل توسط همین NSA کشته شده!

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

این مطالب توی تایپک مکس پین 3 بود گفتم بده اونجا جواب بدم اینجا جواب میدم
    نوشته شده توسط 779
    حالا بحث خیلی منحرف نشه اما من اسپلینتر سل رو همیشه با اون چراغش دوست داشتم و همه هم اون چراغشو ببینن درجا میگن این اسپلینتر سل هست!
    چون دیگه اون مخفی کاریایه قدیمشو نداره ( داره ولی نه دیگه مثل قدیم که توی NSA کار میکرد ) !
    منم برا همین میگم!
    وگرنه اسپلینتر سل فوق العاده شده! حالا نمیدونم شایدم اونطور که شما میگید هستش!
    نوشته شده توسط joey jordison
    شایان کم لطفی نکن!
    Splinter Cell بهترین بازی E3 بود از نظر من!اون چراغ سبز هم همون بهتر بر داشتند چون دیگه برای NSA کار نمیکنن و به جای دوربین هم دیدی که از شیشه خورده استفاده میکرد اینکه گفتن بازی به معنای کلمه سم فیشر برای خودش کار میکنه!اینه!
    اون چراغ سبز هم بودنش خیلی ضایع بود نه اینکه بد باشه ولی تو تاریکی بودی چراغ سبز را این دشمنها نمیتونستند تشخیص بدن!!واقعا که!
    مخفی کاری از نوع پر خوشنت یعنی همین دیگه کسی که اعصاب نداره 2 ساعت نمیشینه تو تاریکی که موقعش بشه!مثل گربه وحشی میپره همه را میکشه!!یعنی سم فیشر!
    وقتی که گیم پلی بازی توی نمایشگاه E3 2009 تموم میشه سریع مینویسه اسپلینتر ... بعد صدای اون چراقش میاد با اون سه تا

نوری که همیشه نمایانگر بازی اسپلینتر هست ! یعنی وجود داره ! اگ هم نداره بلاخره این سمبل بازی اسپلینتر سل هست حتما

یه قسمتی این دستگاه وجود داره

با تشکر ، خشایار

5. این کاربر از Khashayar King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اخرين قسمت از سري Splinter Cell در اكتبر امسال عرضه خواهد شد.
    مطمئنید آخرین قسمت بازیه؟
    یعنی دیگه قرار نیست این بازی ادامه پیدا کنه؟!
    من که فکر نکنم....این بازی همیشه کلی سود برای یوبی داشته

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

مطمئنید آخرین قسمت بازیه؟
    یعنی دیگه قرار نیست این بازی ادامه پیدا کنه؟!
    من که فکر نکنم....این بازی همیشه کلی سود برای یوبی داشته
    نه بابا حتی اگ سم رو بکشن ! یکی دیگه جاش میارن !

راستی در این باره نظری نداری ؟!

وقتی که گیم پلی بازی توی نمایشگاه E3 2009 تموم میشه سریع مینویسه اسپلینتر ... بعد صدای اون چراقش میاد با اون سه تا

نوری که همیشه نمایانگر بازی اسپلینتر هست ! یعنی وجود داره ! اگ هم نداره بلاخره این سمبل بازی اسپلینتر سل هست حتما

یه قسمتی این دستگاه وجود داره
    با تشکر ، خشایار

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که فکر نکنم دیگه این دستگاه دید در شب رو داشته باشه
    چون دیگه خودش تنها داره کار می کنه و به این شرکت ها وابسته نیست
    پس نباید انتظار داشته باشیم تجهیزات پیشرفته در اختیار داشته باشه
    همونطور که دوستان صفحه های قبل گفتن دیگه اون لنز رو هم برای دید از زیر درها نداره و از اینه ماشین استفاده می کنه

9. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

به نظر من هم حیفه که این بازی تموم بشه .
    بازی دیگه ای هم جاش بیاد نمی تونه جای اون رو پر کنه .

11. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

من یکمی نا امیدم!آخه خودتون یکم فکر کنید میفهمید!
    فکر کنید دنیایه بازی شده بازی هایه اکشن !!
    دیگه واقعا اگه بخوان این بازی رو اکشن کنند چی میمونه؟ خودتون بگین! چی میمونه؟
    نکنه MGS !!!!!
    واقعا من نمی تونم تحمل کنم!
    تقریبا تنها بازیه سوم شخصی بود که حالت Stealth داشت و اگه اونو هم ببرن.......
    واقعا به نظرتون جالبه که آدم وحشی باشه ( مثل این نسخه که خیلی عصبانیه ) و بزنه همه رو لت و پار کنه؟
    نه اصلا به نظره من یکی از بهترین بازی هایی که دوستش داشتم نمی تونم اینجوری باهاش کنار بیام!
    وقتی یاده Splinter Cell های قدیمی میفتم و با این مقایسه میکنم گریم میگیره!
    تویه شب ...... روی سختمونا میکروفون میزاشتیم... صداشونو ضبط میکردیم..
    یادش بخیر یک دوربین توی Double Agent بود خیلی باهال بود همونی که میزدی به دیوار صدا ایجاد میکرد و بعدش سم بیرون میداد......
    اصلا واقعا دلتون میاد که از فضایه Stealth اسپلینتر سل دور بشه و بشه یک بازی ای که میره و تویه شهر و پلیسا رو میکشه و ....
    هر چقدر هم خوب اما اگه مثل قبل نباشه من این بازی رو میبوسم و میزارم کنار......
    چه ماموریت هایه مخفیه باهالی!
    رویه کشتی... تویه کارخونه... توی برج ... تویه برف ..... مخفی میرفتی یکی رو میکشتی و بعدش .... وسایل توپی که داشت هیچوقت از یادم نمیره! اون اسلحه هایه حرفه ای! که مخصوص جاسوسی بود! اصلا توی Double Agent وقتی توی زمانه خودش ( 2005 ) دیدم که میشه از اثر انگشت یارو برای باز کردن در استفاده کرد خیلی خیلی حال کردم!
    اصلا انگار سم نمی تونست تیر بزنه! واقا اون زمان یوبی یک کار کرده بود که تیر اندازی کم پیش بیاد توری که اصلا برایه من تا بحال پیش نیومد! و کلا سم تیر اندازیش ضعیف بود و همیشه تیر کم داشتی...
    همین کارا ( نبود تیر ) باعث میشد که آدم خود به خود جاسوس بشه و مخفی کاراشو انجام بده.....
    حالا الان چی میشه؟
    من که مطمئنم دیگه اون امکاناته قبل رو نداره.... همش میری کتک کاری از رو به رو که همچین چیزی هیچوقت نبوده در اسپلینتر سل ( یعنی ما خیلی خیلی کم پیش میومد از روبه روی یارو , یارو رو بکشیم! )
    البته مطمئنم هنوز یک سری جاسوس کاری هایی هست مثلا فکر کنم رئیس NSA رو بخوایم بکشیم باید در موردش تحقیق و ... کنیم ولی مثل قبل نمیشه!
    یادش بخیر ....
    امیدوارم واقعا امیدوارم این بازی هم مثل بازی هایه قبلی Stealth از آب در بیاد!
    تا الان که تریلر ها خشن خشن بودن!

13. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببین شایان جان!
    باید قدر دانی کنی که سازنده ها کار را مثل قبل نکردن منظورم مثل اون تریلری که شده بود مانند Assassins Creed!!!چون دیگه تو اون اصلا مخفی کاری نبود!
    وقتش شده بود تغییر به وجود بیاد!!چون هم تام کلانسی رو این عنوان پا فشاری میکرد هم خود یوبی نمیخواست کیفیت بازی افتی داشته باشه!بنابرین تام کلانسی داستانی نوشته که به معنای واقعی داستان هست!!و همینطور شرایط سم فیشر!
    وقتی کسی دخترش را از دست داده و فهمیده کار کی میتونه باشه!مطمئنا صبر جایز نخواهد بود برای انتقام!!
    پس این حالات سم فیشر کاملا با داستان همخوانی داره!در بازیهای قبلی سم فقط ماموریت کاری بود براش و دغدغه دیگه نداشت هر چند کارش خطرناک هم بود!اما اینبار بحث شغل و کار نیست!مسئله سر دخترش هست کسی که سم در این دنیا تنها دلخوش بود برای زندگی!!!اینجا را دقت داشته باش!
    فراموش نکنید که سازنده ها در ابتدا خطاب به اونهایی که نگران بخش مخفی کاری بودن چی گفت!!تجربه مخفی کاری جور دیگه.......
    کاملا مثل روز روشن هست که بازی شاهکار خواهد شد!و کاملا مطمئن هستم!!!!
    یوبی سافت یک چند مدت کیفیت بازیهاش افت داشت ولی دوباره بر گشته به روزهای اوج!

15. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من با این بازی زندگی میکردم ... خیلی ناراحتم که تموم میشه .. همیشه خودم رو جای سم حس میکردم ... امیدوارم این دفعه هم به جای اون ماموریت هام رو انجام بدم ...
    :(

17. این کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •