منم منظورم همین بود عزیز!
3670 کجا گرافیک 3100 لپ تاپ رفیق من کجا!
اگه رزولیشن و .... رو بیاری پایین میکشه یه سر برو تو تاپیک تست بازی یکی از بچه ها با همین 1640 الان اجراش کرده![]()
منم منظورم همین بود عزیز!
3670 کجا گرافیک 3100 لپ تاپ رفیق من کجا!
اگه رزولیشن و .... رو بیاری پایین میکشه یه سر برو تو تاپیک تست بازی یکی از بچه ها با همین 1640 الان اجراش کرده![]()
سلام به دوستان عزیز.
من خیلی درباره لپ تاپ تحقیق کردم ولی به نتیجه درستی درباره hp نرسیدم.دو تا نظر دربارش شنیدم.یکی بده بد و یکی خوبه خوب.
نظر دوستان درباره hp چیه؟
درباره این مدل چی میگید؟
asus n50vc
2.53 6mb 1066
4G ram
320G hard
DVD_RW_BR
15" LED
VGA 9650mGT 1G up to 2G
و...
1670000 با دو سال گارانتی سازگار
یه چیزی که درباره asus فهمیدم که کسی ازش بد ندیده و درضمن asus تنها شرکت خارجی که تو ایران نمایندگی رسمی داره.(تو خود سایتش شماره و آدرس نمایندگی هاش از جمله سازگار ارقام رو نوشته).
درضمن چرا hp اولین شرکتی بود که از چیپ 9600 استفاده کرد درحالی که شرکت های گنده دیگه تازه دارن سمتش میرن. و قیمتاش خیلی ارزونه؟
نظر دوستان؟؟؟؟
این مدل Asus که می گین مناسبه اما در کنار این مدل 1199 HP هم مدل خوبیه. در مورد نمایندگی هم شاید بشه گفت قوی ترین نمایندگی شرکت های تولید کننده لپ تاپ Sony هستش که نمایندگی رسمیش هم ایران رهجو هستش. اون مورد آخری هم که گفتید برمیگرده به سیاست های شرکت های توی بازاریابی.
ممنون از جوابتون.
من می خوام بدونم که آیا کیفیت hp به asus میرسه؟آیا دو تا سه سال دیگه hp به روغن سوزی نمیوفته؟
این دو مودل نزدیک به هم هستن شما از نظر کیفیتی و مسئولیت پذیری شرکت پشتیبانی کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
hp رو با کدوم گارانتی بخرم؟
دوستان عزیز بنده لپ تاپ های زیادی عوض کردم و ضرر زیادی سر اونها کردم.
اما یه توصیه جدی به شما دارم . حالا کا دارین پول میدین اگر لپ تاپ فوق سیستم بود و ساخت کشور چین اصلا نخرید.
تجربه ثابت کره چین برای بازار گرمی تمامی امکانات رو سر لپ تاپ پیاده می کنه .اما چه فایده بعد از یک سال تازه شکم درد ش شروع می شه.
من حاضرم پنتیوم 3 امریکا داشته باشم اما پنتیوم 4 چینی نداشته باشم.
حالا انتخاب با خودتون.
من خیلی از دل راضی نیستم.
داداشم داشت بولوتوسش سوخت.
دوستم از مالزی xps خرید همون اول رم هاردش رو عوض کرد چون ارور صفحه آبی می داد.
یکی تو همین تاپیک از گرم شدن بیش از حد 1640 شکایت می کرد.(انقدر داغ می شده که نمی تونه دستش رو روش نگه داره.)
یکی دیگه از دوستام دو هفته نشده vostro خریده موقع رایت dvd_rw تق تق می کنه.
ولی نمی گم که دل مارک بدیه.از طرفی هم کارش درسته.
به نظر من hp بهتره. با گارانتی ایران اچ پی بخر
این شانسیه من هم 1225 گرفتم سه روز نشده هاردش جواب کرد الان رفته گارانتی تعویض
همه هم میگن اچپی داغ میشه
این یکی رو نمی تونم هیچی بگم آخه بلوریش اصلا انقدر صداش کم بود که انگار وجود نداشت و کار نمی کرد
به نظر من لپتاپ با گارانتی معتبر ،هر مارکی که دوست دارین بخرین
کلا لپ تاپ همینه دیگه. این همه قطعات تو یه کیس کوچیک جمع شدن. هم امکان مشکل داشتن زیاده و هم این که چون تهویه ی درست حسابی معمولا ندارن و خیلی فضای داخل بسته و متراکم هست داغ میکنه. ولی خب بعضی لپ تاپ ها هستند که اصلا مشکل داغ کردن و سر و صدا و اینا ندارن. در کل برای کسی که روی میز از لپ تاپ استفاده میکنه این مساله ی داغ کردن اصلا مهم نیست. ولی کسی که لپ تاپ رو میذاره رو پاش (در حالی که شلوارک پوشیده) ممکنه یه مقدار ناراحت باشه واسش.
منم با اون دوستمون راجع به هر چی اما با گارانتی معتبر موافقم،اما مشکل خیلیشون اینه که به صورت غیر مستقیم وارد کننده هستند و امکانش هست قادر به تامین قطعات نباشند.اما چه کنیم که باید سر کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)