تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 53

نام تاپيک: مقایسه آیفون چینی با اصلی؟

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چقدر مسال زیبایی زدی...........
    من می خوام سرگرمی خوبی داشته باشم که فکر کنم بعد psp این من رو سر گرم کنه......دی...........زیر نور افتاب کور نشم تا یک sms بخوانم.......
    تاچش خوب و سرعتش خوب باشه تا این خاطره بد ویندوز رو از سرم بیرون ببره { همین گوشی که گفتی هم مثل اینکه تاچش خازنی هست اما به دلیل دوربین قوی که به کارم نمیاد امکان داره خز بشه و سرعتش هم حتما مالی نیست }
    و اینکه ایفون تقریبا تو رنج قیمتی خودش ایستاده و پایین نیومده........نمی خوام فردا تا یکی میبینه گوشیم رو بگه بلوتوث چی داری { بخاطر همین که در این سری بلوتوث رو درست کردن کمی شاکیم ولی بخاطر اینکه افراد کمی می دونند قراره درست بشه می تونم خالی ببندم }
    دوست دارم شرکتش هی گوشی بیرون نده و با دادن گوشی جدید گوشی قبلیش رو ول نکنه..........
    دقیقا این ها تمام خصوصیات ایفون بود..........
    و اینکه می خوام این سوال واسه خودم روشن بشه که ایفون رو این همه ملت خریدن و راضی اند و عده ای کمی نا راضی اصلا چطور گوشی هست و شرکتش چطوریه { چون با خرید ایفون سینا به مک علاقه مند شد حالا ببینم من خوشم میاد یا بدم میاد و این تجربه میشه تا بسنجم و افراد رو درست راعنمایی کنم و اینکه اگر بدم امد تا اخر عمر اگر بگند فلان گوشی اپل خوبه دیگه سمتش نرم.}
    شما اگر بهت بگن اینجا چاه هست حتما امتحان می کنی؟

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

چقدر مسال زیبایی زدی...........
    من می خوام سرگرمی خوبی داشته باشم که فکر کنم بعد psp این من رو سر گرم کنه......دی...........زیر نور افتاب کور نشم تا یک sms بخوانم.......
    تاچش خوب و سرعتش خوب باشه تا این خاطره بد ویندوز رو از سرم بیرون ببره { همین گوشی که گفتی هم مثل اینکه تاچش خازنی هست اما به دلیل دوربین قوی که به کارم نمیاد امکان داره خز بشه و سرعتش هم حتما مالی نیست }
    و اینکه ایفون تقریبا تو رنج قیمتی خودش ایستاده و پایین نیومده........نمی خوام فردا تا یکی میبینه گوشیم رو بگه بلوتوث چی داری { بخاطر همین که در این سری بلوتوث رو درست کردن کمی شاکیم ولی بخاطر اینکه افراد کمی می دونند قراره درست بشه می تونم خالی ببندم }
    دوست دارم شرکتش هی گوشی بیرون نده و با دادن گوشی جدید گوشی قبلیش رو ول نکنه..........
    دقیقا این ها تمام خصوصیات ایفون بود..........
    و اینکه می خوام این سوال واسه خودم روشن بشه که ایفون رو این همه ملت خریدن و راضی اند و عده ای کمی نا راضی اصلا چطور گوشی هست و شرکتش چطوریه { چون با خرید ایفون سینا به مک علاقه مند شد حالا ببینم من خوشم میاد یا بدم میاد و این تجربه میشه تا بسنجم و افراد رو درست راعنمایی کنم و اینکه اگر بدم امد تا اخر عمر اگر بگند فلان گوشی اپل خوبه دیگه سمتش نرم.}

از لحاظ سرگرمی که بعله .مطمعنا از psp هم برات سرگرم کننده تره.چون علاوه بر بازیای با کیفیت و زیبا یه سری برنامه در رده ی fun داره که هیچ جا گیر نمیاری.
    مثلا این برنامه دیروز اومده.با این که اهلش نیستم ولی خیلی خوشم اومد.کنترل کامل بازی نید فور اسپید در کامپیوتر به وسیله ی ایفون وتبدیل ایفون به فرمان و....

یا خیلی چیزای دیگه که تو هیچ گوشی دیگه ای پیدا نمیکنه.
    پس از لحاظ سرگرمی درست اومدی.

از لحاظ تصویر زیر نور خورشید هم مشکلی نداره و به راحتی میتونی کار کنی ولی اینم باید در ظر گرفت موقع راه رفتن کار کردن با کیبرد مجازی سخته.

از لحاظ سرعت وکیفیت تاچ ودقتش هم که دیگه زبان زده.اینم اوکیه.(اینم در نظر بگیر بر خلاف تاچ های مقاومتی اگه این یه بار از دستت با زاویه ی بدی بخوره زمین فاتحش خوندس و کم کم۱۰۰ تومن میوفتی)

از لحاظ خزیت هم که خوشبختانه تو ایران خز نشده.

بلوتوث هم الان مشکلی نداره و درست کار میکنه و به موقع خودش مطمعن باش به کار میاد.داشتن بلوتوث که دلیل نمیشه باش راه بیوغتی تو مترو و....بلوتوث بازی بکنی...

از این لحاظ هم مطمعن باش سیاست اپل جوری نیست که به ضرر مشتری باشه و به طور کامل تحت ساپورت نرم افزاری هست هر گوشیی .حتی با اومدن مدل جدید.(البته اگه گوشی به صورت قانونی خریداری بشه وبیاری ایران میتونی در صورت بروز مشکل به نمایندگیش بفرستی)

البته سیستم ایفون جوری که اگه عین ادم بخوایم ازش استفاده کنیم تمام کاراش به راحتی یک کلیکه.
    اما همیشه ما باید راه خلاف بریم که یکم حوصله میخواد تا راه ها رو یاد بگیری رو برات عادی بشه.

اما اخرین خبر حاکی از اینه ۴ مذل ایفون جدید در راه است.
    مدل ۴ گیگ و ۸ گیگ با دوربین دو (مثل همین الان)(اینا با قیمت ۹۹ دلار شروع میشن)که اینم سیاستی برای افزایش درصد سهم بازار .
    مدل ۱۶ گیگ و ۳۲ گیگ (با دوربین ۳.۲ و یه سری چیز دیگه)

3. این کاربر از ELVIS PRESLEY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه faravahar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان ایفون 3g دست دوم چند در میاد؟
    اخه بابام نمزاره از 550 بیشتر پول گوشی بدم.
    با این قیمت می تونم یکی بخرم؟
    چون تصمیم گرفتم دیاموند 2 بگیرم اما الان که فکر می کنم آیفون یک چیز دیگه است.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

چه لزومی داره حتما ایفون بخری؟؟؟؟
    برو با ۲۵۰ تومن یه ایپاد بخر .یه ۱۱۰۰ هم برا زنگ و اس ام اس بگیر.
    خلاص.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون.
    این قیمت چه نوع آیپاد تاچی هست؟ 1gیا 2g؟
    و چند گیگ؟
    در ضمن من مشهدم اصلا این جور چیزا پیدا نمی شه.
    مثلا دیروز رفتم تمام پاساژ های توی یک خیابون رو گشتم ولی دیاموند 2 رو که 2 هفته ی تو تهران اومده رو پیدا نکردم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

دو جی ۸ گیگ .
    هر ۸ گیگ اضافه تر هم حدود ۵۰-۶۰ تومن میره رو قیمت.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه می شه آدرس یا شماره تلفن این جایی که می گین رو بنویسین.یا پیام خصوصی بدین.
    خیلی ممنون.

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

شما اگر بهت بگن اینجا چاه هست حتما امتحان می کنی؟
    کی گفته چاه هست ؟؟؟؟
    همه میگن بهشت اینجاست
    هیچ کسی گفته بد هست.

10. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

ربطش بر می گرده به ایفون و ویندوز موبایل ها دوست عزیزم
    دوست عزیز اخه اسم تاپیک با بحث به وجود امده فرق داره بهتره این بحث در تاپیکی مخصوص به خودش انجام بشه..........

12. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

دوست عزیز اخه اسم تاپیک با بحث به وجود امده فرق داره بهتره این بحث در تاپیکی مخصوص به خودش انجام بشه..........
    اسم فقط یک نشانه است
    مهم بحثش هست که گسترده شده.........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •