تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 15 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 142

نام تاپيک: دانلود مستقیم از راپید و مگا ، اگه باورندارید تست کنید.

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

چرا برای من اینجوریه ؟
    Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

2. این کاربر از K A R I M I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال boy_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

پيش فرض

چرا برای من اینجوریه ؟
    Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

آقا اجازه .....

برای ما هم همچین حرکتی میکنه ..... چرا اینجوری شده ؟

نکنه مرخص شده

پروفشنال chaparman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اره درسته برای من هم همین پیغام رو میده !

در آغاز فعالیت StepheN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    TEHRAN feat LONDON

پيش فرض

yo yo man
    سلام
    برای منم این پیغام رو میده

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

برای من هم این طوریه!
    چون سرور به ملکوت اعلا پیوست. روحش شاد و راهش پر رهرو باد...

7. 2 کاربر از Hossein Adeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام ترافیک روز به روز ساعت به ساعت بیشتر میشد ، و برای سرویس دهنده مشکل به وجود اورده بود ! ، سرور جدید اماده شده و دارم روش کار می کنم
    به زودی دوباره شروع میشه

9. 6 کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

آقا من الان سركارم اي پي ام رو چك كردم ميگه ماله ايرانه ...به هر حال به نظر من اينجور محدوديت ها به شدت آزار دهنده هستن !! چون با يه حساب سرانگشتي ميشه درك كرد كه خيلي از فايلها با اين اينترنت نابود تو اين مدت محدود قابل دانلود شدن نيستن و مطمئنا كسي هم نميخواد وسط دانلود فايلش بپره!! بنابراين بايد امكان انتقال به سرور هاي ديگه فراهم باشه...ضمن اين كه شما با اين كار ميتونيد بعد از يه مدت كوتاهي مثلا 2 ساعت فايل رو حذف كنيد و اينطوري هارد سريع پر نميشه براي ترافيك سرور هم مثل خيلي سايت هاي ديگه وقتي ترافيك به يه حدي رسيد مدتي، 1 يا چند دقيقه اي دسترسي رو ببنديد تا ترافيك كم بشه...

به نظر منم اگه قرار باشه محدوديت اعمال بشه اينطوري بهتره !

تصميم با صاحب سايته ولي به عنوان يه كاربر : سايت هاي رپيدليچ زيادي هستند كه حجم هاي پايين رو مستقيم مي كنند محدوديت در سايتهاييه كه بتونند فايلهاي حجيم رو به صورت مطمئن منتقل كنند...شخصا اكثر فايلهام بالاي 200 مگ هستن و تا 700 و 800 مگ ميرسن!
    ضمن اين كه شما با اين كار ميتونيد بعد از يه مدت كوتاهي مثلا 2 ساعت فايل رو حذف كنيد و اينطوري هارد سريع پر نميشه براي ترافيك سرور هم مثل خيلي سايت هاي ديگه وقتي ترافيك به يه حدي رسيد مدتي، 1 يا چند دقيقه اي دسترسي رو ببنديد تا ترافيك كم بشه...
    سلام دوست من این ایده که ده دقیقه ای مثلا سایت رو ببنندیم که ترافیک کم بشه ، بحث اینجاست که یکی دو نفر نیستند ، خیلی ها به صورت خودکار لینکشون رو auto download میزارن به محض اینکه سرور وصل شد با هم شروع به دانلود می کنند ،
    اول این نکته رو بگم که تا الا که دارم تایپ می کنم تصمیم بر این هستش که ، محدودیت نگهداری فایل رو برداریم ، اینجا خیلی سریع شروع کردیم روی سرور ی که پاسخگو درخواست های زیاد نبوده ، ومجبور به محدودیت کردیم ، که سرور جدیدی قویتری از قبل برای این کار در نظر گرفته شده و امروز به دستم رسیده و دارم امادش می کنم
    در کل این مورد به زودی حل خواهد شد نگران نباشید فقط در مورد باز بودن این محدودیت یعنی انتقال فایل به سرور های دیگه امکانش نیست
    متاسفانه بعضی از افراد یا بهتر بگیم سایت های سودجو ازا ین طریق لینک خودشون رو مستقیم کرده و روی سرور خودشون میفرستند و به اسم و نام سایت خودشون معرفی می کنند در اینترنت
    و اینجا یعنی خیلی راحت از هر 5 تا اکانت راپید، مگا اپلود ما برای خودشون استفاده کردند!!

که گفتم هم به زودی در دسته بندی گروه ها یه تغییراتی میدیم یه گروه هایی دسترسی کامل و ازاد خواهند داشت، توصیه می کنم حتما در نظر سنجی هایی که انجام میشه شرکت کنید

به نظرم محدودیت 200MB اگه گذاشته بشه بهتره

چون الان فایل 700MB هم میشه منتقل کرد که این به نظرم نباشه بهتره

موفق باشید

سلام ، فکر می کنم این تغییر اعمال شده !
    Last edited by Tornado2800; 19-05-2009 at 19:23.

پروفشنال chaparman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خوشحالم . امیدوارم به زودی درست بشه . ما ارزش کار شما رو به خوبی می دونیم و من افتخار می کنم که یک ایرانی این سرویس رو درست کرده و به ایرانیها امکلن دانلود از رپیدشیر رو میده . موفق باشید

سلام ترافیک روز به روز ساعت به ساعت بیشتر میشد ، و برای سرویس دهنده مشکل به وجود اورده بود ! ، سرور جدید اماده شده و دارم روش کار می کنم
    به زودی دوباره شروع میشه

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام عزیز ، من خودم هم سرور گرفته بودم با یکی از دوستام شریکی ، ولی یه کمی خرجش واسمون زیاد بود ، البته اکثر چیزا روش بود ولی ماهی 20 تومن یه نموره واسمون بالا بود ، و سرعتش هم خیلی خوب نبود .

می خواستم بدونم از کجا سرویس گرفتی ، تورنادو جان ؟ سرعت متوسط دانلودت از رپیدشیر 750 بود که به نسبت مال ما خیلی بهتر بود . و اینکه قیمت چند ؟

می تونم فقط هاست بگیرم که خرجش کمتر در بیاد یا حتما باید VPS بگیرم . که بتونم روش رپید لچ بریزم . اخه یه سری از دوستان توی یه انجمنی می گفتند یه سری هاستی با ماهی 2-3 دلار همچین امکانی رو میده . شما همچین چیزی سراغ داری ؟

ممنون
    Last edited by jooya; 19-05-2009 at 22:24.

13. این کاربر از jooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام ،
    می تونم فقط هاست بگیرم که خرجش کمتر در بیاد یا حتما باید VPS بگیرم . که بتونم روش رپید لچ بریزم . اخه یه سری از دوستان توی یه انجمنی می گفتند یه سری هاستی با ماهی 2-3 دلار همچین امکانی رو میده . شما همچین چیزی سراغ داری ؟

ممنون
    جویا جان بهتر هستش که در این مورد در انجمن صبحت نکنیم
    به صورت پیغام خصوصی جواب سوالاتو میدم

سرعت متوسط دانلودت از رپیدشیر 750 بود که به نسبت مال ما خیلی بهتر بود
    سرور جدید 10 برابر سرعتش بیشتره.

15. 2 کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •