سلام دوستان
تبریک میگم (برای آرش جون که ترکوند) می تونست دوم هم بشه. ولی اشکال نداره ایسلند هم خیلی خوب بود
دست ترکیه و آذربایجان درد نکنه با تبانی شون![]()
سلام دوستان
تبریک میگم (برای آرش جون که ترکوند) می تونست دوم هم بشه. ولی اشکال نداره ایسلند هم خیلی خوب بود
دست ترکیه و آذربایجان درد نکنه با تبانی شون![]()
اخرین نتایج ماله کشور نروژ بود که اعلام شد، اون به آذربایجان رای دوم یعتی 10 رو دادند و یه لحظه آذربایجان از ایسلند جلو زد و شد دوم ولی وقتی رای اول یعنی رای 12 امتیازی اعلام شد اون رای به نفع ایسلند شد !
بنابراین ایسلند در مکان دوم جای گرفت و آذربایجان در مکان دوم !
اسپانیا ، آلمان ، فرانس و ... خیلی رای شون کم بود !
+خواهش می کنم پست قبلیت رو ویرایش کن!
با اجازه آقا بهزاد
آخرین کشوری که اعلام نتایج کرد نروژ بود که کشور خودش اول شده بود (البته هیچ کشوری نمی تونست به خودش رای بده)
که ایسلند با 9 امتیاز اختلاف از آذربایجان بالاتر بود. اونوقت نروژ 10 امتیاز به آذربایجان داد که آذربایجان رفت بالای آیسلند و دوم شد. فقط مونده بود 12 امتیاز نروز که اونو به ایسلند داد. و در آخر ایسلند با 11 امتیاز اختلاف از آذربایجان بالاتر وایستاد.
البته همه این امتیاز ها حدود 1 ساعت پیش جمع آوری شده بود و دیگه هیچگونه تبانی هم وجود نداشت.
خداییش اعلام نتایجش خیلی هیجان انگیز بود. حسابی حال کردم. با هر امتیاز آذربایجان بالا پایین می پریدم.
تصاویر پشت صحنه از آرش و آیسل:
![]()
Last edited by BehzadKiNG; 17-05-2009 at 13:22.
تصاویر برنده ی مسابقات :
![]()
Last edited by BehzadKiNG; 17-05-2009 at 13:24.
ما که ندیدیم..
ولی خوشحالم که آرش سوم شد!
البته + آیزل![]()
آره بابا منم حالم اساسی گرفته شد
ولی بازم این موفقیت آرش رو به عنوان یه ایرنی به همه تبریک میگمدلیل شرکت کردنش از طرف آذربایجان هم تقصیر اون نیست این دیگه برمیگرده به مملکت ما و....
![]()
شرمنده همگی ای فروم نصف شبی چرا همچین شده؟؟پست میزنی اصلابالا نمیاد بعدش می بینی دوتا دوتا برات رد کرده![]()
نتیایج اعلام شد!!!
اذربایجان سوم شد و ترکیه هم 4 !!این موفقیت رو به ترک ها تبریک می گم!!
متاسفانه دیروز نتونستم نگاه کنم!1هر کسی ویدیو ها رو ضبط کرده بهم یک پیغام خصوصی بزنه من حاضرم بخرم!!
لینک نتایج
صفحه رسمی ارش و ایسلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تبانی؟؟؟
استاد کمی بیشتر توضیح بدهید.
به خاطر شما این کارو انجام دادم.
در ضمن ممنونم که جوابمو دادید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)