فکر کنم نظر دوستان مزدا 3 بود همین بگیر حالشو ببر
فکر کنم نظر دوستان مزدا 3 بود همین بگیر حالشو ببر
من خودم با توجه به تحقیقاتم مزدا3 و کمری 2007 به نظرم خوبن.
ولی در نتایج نظر سنجی سی5 از همه بالاتره.البته از سیستم تعلیق سی5 هم خیلی خوشم میاد
دوستان اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید.
دوست من هرچي بموني بيشتر وسواس ميشي !!!!
مثل اينكه آدم هرچي سن ازدواجش بره بالا هي وسواس تر ميشه !!!!
من كه گفتم مزدا 3 تيپ 3 بگير . البته شما ميگي من ماشيني ميخوام كه بتونم باهاش كورس بزارم و اينا !!!!!
من فكر نميكنم C5 به درد كورس و ... بخوره آخه اين ماشين بيشتر خانوادگي هست تا كورس و از اين چيزا !!!
دوست عزیز میشه بگی بودجت چقدره؟؟؟
حد اکثر تا 50 میلیون.حالا یه مقدار بالا و پایین موردی نداره ولی خاب بالاتر مشکله..........
اگر پوله کمتری هم بدم که برای ماشین بیشتر خرج میکنم.
بد جوری گیر کردم.نمیدونم چه کار کنم.
اخه چون پولم زیاده و دیگه امکان داره از این موقعیت ها گیر نیاد دوست دارم از انتخابم تا مدتی طولانی راضی باشم و پشیمون نشم.
از همه ی دوستان تشکر میکنم.اینترنتم دوباره با این دکمه ی تشکر مشکل پیدا کرده و نمیتونم از دکمه ی تشکر استفاده کنم.
c5 از نظر امکانات مصرف کم ساخت اروپا
بعد مزدا 3
کمری موافق نیستم فقط اسم در کرده تو ایران و هیچی نداره
نیسان ماکسیما هم که اصلا چون کیفیتش بخاطر ساخت داخل بودن و قدیمی بودن کمه
دارید شوخی میکنید؟
کمری از هر نظر سر تره.عظمتی که کمری داره با اونا مقایسه نکنید.وقتی یه مشکیش میاد تو خیابون چشم همه چهارتا میشه.
کاش به جای اون ماشینا چیزای دیگه ای رو باهاش مقایسه میکردی
تو این قیمت بهترین خودرو آزرا شک نکن قیمتش هم آسان موتور(نمایندگی هیوندای) زده 49800حد اکثر تا 50 میلیون.حالا یه مقدار بالا و پایین موردی نداره ولی خاب بالاتر مشکله..........
اینم لینک قیمتها:
اینم مشخصات:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از ماشین های کره ای به کل خوشک نمیاد.برا همین در نظر سنجی قرار ندادم.
وقتی از همه اونا سرتره برای چی خوشت نمیاد ؟! تا به حال امتحانش کردی؟ عزیزم دنیا برعکس شده کسی هم از ..... خوشش نمیاد ولی الان همه کاره مملکته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)