درست این محصول نسبت به بقیه ی محصولاتش بهتره ولی بازم چیزه زیاد مالی نیست ها
درست این محصول نسبت به بقیه ی محصولاتش بهتره ولی بازم چیزه زیاد مالی نیست ها
به نظرم بحث منطقی نیست.
دوستان منطقی باشین.
من خودم امكانتی كه در ایسر 5738 خودم دارم در لپ تاپ با ایت قیمت اصلا سراغ ندارم.
این به دو معناست.
اولا برندهای معروف نون نامشون رو می خورند كه در مورد سونی واقعا همین طوره
بحثی كه در كیفیت سونی نیست ولی نون نامشو می خوره نه فقط كیفیتش
با این همه امكاناتی كه ایسر ایسوس و لنوو در لپ تاپتاشون دارن قطعا سعی كردن كه از قطعلت با استاندارد متوسط استفاده كنن.
ولی این به این معنی نیست كه بی كیفیته
با این قیمتی كه یك ایسر داره خریدش منطقی بوده و هست. گارانتی خوبی هم داره كه معتبره
نظر همه محترمه ولی من هیچ وقت کالایی رو که می دونم با کیفیت ساخته شده با کلا یی که این باور رو ازش ندارم معاوضه نمی کنم
و تا زمانی که ایسر خودشو اثبات نکنه واسم می گم متوسط محصولات ایسر به درد نمی خوره
من برای كسانی كه توانایی مالی بالایی دارن توصیه می كنم برای حفظ كلاسشون هم كه شده برن ماركهای مرغوب و گرون بخرن
در اینكه یك لپ تاپ 2 میلیونی خیلی سرتر از یك لپ تاپ 570 تومنی هست بحثی نیست
روی صحبت من با كسانی هست كه می خوان با یك قیمت منطقی این فناوری رو در اختیار داشته باشن
دانشجویان مهندس ها كه برای پرزنتیشن نیاز دارن و...
ایسر بد نیست باور كنین
من دارم پدرشو در میارم اخ نمی گه
شاید اگه با این قیمت نبود من دنبال خرید لپ تاپ نمی رفتم
همیشه بین پولی كه میدین و محصول توازن برقرار كنین
خرید خیلی گرون قیمت افتخار نیست
مگر اینكه از جیب بابا جونت باشه!!!!
بلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــه
ببین دوست گل و نازنینم فقط می خوام با یه مثال اینگیلیسی همه چی رو تموم کنم می دونی که اینگیلیسی ها خیلی سیاست مدارن و به همین خاطر بهشون میگن روباه پیر
یه ضرب المثل اینگلیسی میگه هنوز انقدر ثروت مند نشده ام که چیز ارزان قیمت بخرم (حالا با هم بشینیم روش کمی فکر کنیم به جا اینکه حرص مال دنیا رو بخوریم)![]()
مثل اینكه حرف من منتقل نمیشه!!!
ببینین من می دونم هر محصولی با توجه به رنج قیمتش توسط سازنده طراحی میشه
قطعاتش انتخاب میشه
و اسمبل میشه
در این هم كه وقتی ادم به یك فناوری نیاز داره باید بهای اون رو بپردازه بحثی نیست
ولی صحبت من اینه كه سمپاشی نكنیم
من لپ تاپ شخصی خودم ایسر 5738 هست و انواع لپ تاپهای سونی و دل هم كه متعلق به شركت محل كارم و یا ذوستانم هستند رو دیدم.
خداییش دارم در عین عدالت نظر می ذم:
1-ایسر مانیتورش خوبه ولی عالی نیست و سونی وایو و دل های بالای 1 تومن مانیتور بهتری دارن كه با این قیمت 570 تومنی این مونیتور خیلی خوبه
2-كیفتن بدنه ایسر مثل سری ووسترو از دل نیست ولی اونقدر محكم هست كه من در كلی سفر داخلی و خارجی با خودم بردمش كه همیشه هم دم دستم بوده و مدام در حال كار
3-در مورد هارد و رم و گرافیك بگم تقریبا همه سازنذگان منابع خرید مشابهی دارن و لپ تاپ من رم 1066 مگاهرتز داره كه ساخت كینكستون هست. اصلا رم و هارد و ... كه توسط سازنده لپ تاپ ساخته نمیشه
4-سی پی و یو هم كه نیاز به بحث نداره همه می دونیم كارایی ها فرق داره ولی تفاوت كیفیت ندارن
5-بلوتوث و وایرلس و سوندكارد و .. هم كه همگی توسط شزكتهای جداگانه ساخته میشن مثلا ریلتك برای همه كارت صدا می زنه تاره از من صدای دالبی داره كه با هركس كل انداختم در حد سونی اریكسون اختلاف داشته و برنده شده
6-پورت های فراوانی در لپ تاپهای ایسر هست كه حتی لپ تاپ 570 تومنی من اچ دی ام آی داره كه همه موندن تو كفش وقتی به سینمای خانگی وصل می كنی كولاك می كنه باور كنین
7-یك وب كم توپ ذاره كه می ونه با كیفیت دی وی دی و با فریم ریت 30 فیلمبرداری هم كنه!!!
8-بر خلاف اغلب لب تاپها دارای حالت سخت افزاری برای مصرف كم انرژی هست ونیاز به تنظیم نرم افزاری نداره
Last edited by H@mid-Vista; 28-05-2009 at 18:44.
خوب خدا عمرت بده کل حرفت قبول ولی دو تا مشکل هست
1کل قطعات رو از شرکت های دیگه نمی گیرن بلکه خودشون هم بعضی از اون ها رو میسازن
2 قطعات درجه بندی میشن دوست گلم (تا اونجایی که من می دونم a & b & c)
و از اونجایی که سیاست شرکت هایی مثل ایسر بر اینه که بازار لپ تاپها ی ارزون رو بدست بگیرن از نوع b یا c انتخاب می کنن که واسشون بصرفه (البته نه همشون بازم می گم اینجا داریم میانگین می گیریم)
اخه دوست عزیزم ایا شرکت ایسر براش منافع مالیش ارزش کمتری نسبت به دل یا hp و... داره که سیستم هاشو باقیمت پایین تر عرضه می کنه یا عاشق چشو ابروی مشتریاشه
جهت آگاهی جناب عالی باید عرض كنم اولا طراحی ایسر توسط ایسر امریكا صورت میگیره كه همه فكر می كنن توسط چین هست و كلا اشتباهه
در مورد اختلاف هم باید بگم موافقم كه شاید خیلی عالی انتخاب نكن قطعات رو ولی فراموش نكنین كه این لپ تاپها استاندارد اروپا و یا امریكا رو دارن كه با پارتی بازی داده نمیشه و بایذ كارایی باشه تا اختصاص پیدا كنه
یك نكته ای رو هم فراموش كنین یكی از مهمترین دلایل گرون بودن لپ تاپهای برند معروف هزینه بالای مالیاتی هست كه ذولت امریكا از اونها می گیره
مثلا دل و سونی (كه سونی هم در امریكا طراحی میشه) با توجه به درامد بالا و سابقه طولانی مالیات خیلی بالایی باید بدن كه بر اساس تنوع محصوله و معمولا خیلی بهشون سخت می گذره!!!
به عنوان كاربری كه تقریبا از سال 1372 با كامپوتر كار كردم می گم نگران نباشین چون این شركتها همه صاحب فناوری هستن
در مورد بخشی از بحثتون موافقم كه مادربورد و ... توسط ایسر اسمبل و اینتگریت میشه
یك توصیه كلی و بی طرفانه می كنم:
در زمینه رایانه به فكر سرمایه گذاری نباشین كه بد كلاهی میره سرتون
سه سال پیش اینسپایرون 6400 واسه خودش یلی بود الان چی؟
در مورد سیاستهای مالی هم باید بگم كه واقعا شركت ایسر در چین مورد حمایت دولته
مثلا به این شركت كه نام چین رو زنده كرده اومدن سرویس رایگان حمل و نقل تا شانگهای دادن كه كلی از قیمت تمام شده محصول كم می كنه چون سهامش 100 درصد مال خودشونه نه مشترك با امریكا یا ژاپن
ژینیها براشون ایسر و ایسوس خیلی مهمه واسه همین خیلی تخفیف مالیاتی و ... بهشون می دن
از زمانی كه لنووو هم از اب بی ام جدا شد و در واقع ای بی ام رو خرید اون هم خلی معافیت مالیاتی گرفته
نیروی كار ارزان چین هم مزید بر علته
سیاست چین گسترش به دنیاست و داره واقعا رقابت می كنه
اگه بعضی چیزها ارزونن معنای بدی نداره نگران نباشین
ولی باز هم تاكید می كنم اختلاف با محصولات میلیونی داره شك نكنین تو رنج قیمتش خیلی خوبه همین
یك دلیل دشمنی با ایسر در ایران نمایندگی اون هست
شركت سازگار مدام داره اگهی میده و قیمت اعلام می كنه و سود این لپ تاپ برای فروشنده در حد 20 تا 30 تومن و یا كمتره (در تهران)
پس زیاد دل خوشی ندارن
بالاخره یك لپ تاپ گرون سود خیلی بیشتری داره
به خصوص اگه كسی قیمت براش اعام نكنه و خود بازار براش قیمت توافقی بذاره
عاقل باشین و با توجه به پولتون خرید كنین نه با احساس
Last edited by H@mid-Vista; 28-05-2009 at 19:12.
کاملا موافقم ولی یه چیزی اگر یه لپ تاپ داشته باشی که 10 سال واست بی سرو صدا کار کنه حال نمی کنی به شرکت سازندش نمی گی افرین
از خودتون سوال کردین چرا فروش لپ تاپ هایی مثل دل و سونی و... بالاست
فقط یه دلیل داره که مردم حاضرن پول بیشتری بدن واونم کیفیت بالاست درسته همه نمی تونن پول بیشتری بده به خاطر همینه که ما سوار سمند می شیم نه لامبورگینی
حرف شما شبیه اینه که چون سمند ارزون هست و مثل لامبورگینی زمان ترافیک نمی تونه جم بخوره پس با هم برابرن. ایا به نظر شما اینا باهم برابرن؟
ایا هر کی سوار لامبورگینی می شه می خواد پز بده؟
جواب من منفی هست چون کسی که لامبورگینی داره حتما تو حسابش پولم داره و خواسته از امکانات بالا ،راحتی بیشتر ،قدرت بالا ،ایمنی بالاو... چیز دیگه لذت ببره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)