تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 52

نام تاپيک: هم دیگر را در خرید گوشی راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه كندلوس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

با سلام
    کسی میدونه p910 چند مگاپیکسله ؟هر جا رفتم به پیکسل نوشته،سر در نیاوردم چند مگا است.
    سوال دیگه اینکه میزان زومش چند برابره؟
    ایا کیفیت عکسش خوبه یا میشه با k750i مقایسش کرد؟
    لطفا کمک کنید.

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط كندلوس
    با سلام
    کسی میدونه p910 چند مگاپیکسله ؟هر جا رفتم به پیکسل نوشته،سر در نیاوردم چند مگا است.
    سوال دیگه اینکه میزان زومش چند برابره؟
    ایا کیفیت عکسش خوبه یا میشه با k750i مقایسش کرد؟
    لطفا کمک کنید.
    کندلوس جان p910 از سیستم دوربین مگاپیکسلی استفاده نکره و از خاصیت VGA اسفاده کرده که جندان کیفیت بالایی نداره

درمورد زومش هم خودم چیزی نمیدونم
    کیفیت عکسش زیاد بالا نیست و اصلا با K750i قابل مقایسه نیست هم از نظر فیلم برداری و هم از نظر عکس
    کلا p910 برای فیلم برداری وعکس گوشی ضعیفی هست

داره خودمونی میشه كندلوس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

H3sam جان دستت درد نکنه کمک بزرگی کردی

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض

خواهش میکنم "کندلوس" جان

داره خودمونی میشه troy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

فكر كنم k750i يه سيستم Auto Focus داشته باشه، مثلا شما از فاصلا 10 سانتی هم بخواید عکس بگیرید دیگه تار در نمیآد.
    برا موقعی خوبه که مثلا می خوای جزوه یا دفتر کسی رو سریع کپ بزنی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دوست من به اون چیزی که شما گفتی میگن ماکرو فوکوس برای فاصله های نزدیکه
    اتو فوکوس کلا فاصله ها رو تشخیص و با تغییر فاصله ی کانونی. بهترین فاصله ی کانونی لنز رو برای شیئی که شما میخوای ازش عکس بگیری مشخص میکنه تا کیفیت عکس بهتر بشه.
    ضمنا دوربین پی 910 که اتوفوکوس نداره ...

پروفشنال Sina.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Kish Island

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Sina.G
    دوستان از من به همه ی شماها نصیحت : w800 sonyericcson نخرید . من هم با نوکیا (n70,7610,6600,9500,...) کار کردم هم با سونی اریکسون (w800) . اصلا نوکیا یه چیز دیگه است ، اگه قصد خرید w800 داشتید معادل اون در نوکیا یعنی n70 رو بخرید.
    از توجهتون ممنونم.
    اگه دلیل هم خواستید به تفسیر براتون توضیح میدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Sina.G
    اگه دلیل هم خواستید به تفسیر براتون توضیح میدم.
    خواهشميكنم توضيح بديد من مي خواستم w800 بخرم ولي وقتي فهميدم سيستم عامل نداره پشيمون شدم حالا نميدونم چه مدل نوكيايي بخرم كه كيفيت دوربينش مثل w800 باشه و در ضمن سبك و خوش دست هم باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

(az alan babate type Fingilish Ozr mikham,chon na keyboardam farsi dare na inke aslan too omram farsi type kardam,bazam sharmande!!!!),
    Sina jan,in maloome ke Nokia ye chize digast va SE yechize dige,harkodoom baraye estefadeye khassi tarrahi shodand
    ,masalan Nokia baraye emkanati ke be khatere OS mobile hash dar ekhtiaret gharar mide tarrahi mishe,SE baraye emkanate MULTIMEDIA,ke age az hagh nagzarim SE tooye MULTI MEDIA kamlan bartare,va inam ezafe konim hich sakhtafzari nemitoone bedoone system amel kar kone,hameye gooshihaye donya system amel daran Mohsen jan ,vali OS morede estefadeye nokia be shoma ejaze mide ba estefade az narm afzarhaye afzoodani (ke emkan estefadeye mokhtalef ro az sakht afzare gooshi darand) emkanate ta haddi bishtar dar ekhtiar dashte bashi ,ke in OS ke hame midoonim esmesh chie SYMBIAN ,sakht afzare por masraf tar va sangin taro hajim tari ham mitalabe ,dar natije ,shoma az maziathaie chon gooshie koochak,va omr batrie bala,mahroom mishi,hala dige inja bastegi be nazare khode adam,va estefadeye shoma dare ke aslan gooshi ba OS Symbian bekhay bekhari ya na,ke kamelan maloome hameye gooshi ha ba systeme Symbian,andazeye bozorgi daran che az NOKIA che az SE,vali oonaie ke SE tarahi karde,kamel tar boodan be nazare man,va inke bedoone shak omre batrie besiar balatari nesbat be moshabeheshoon tooye markaye dige dashtan,hade aghal hamamoon midoonim,nokia omre batrie chandan jalebi nadare,vali bejash gooshiash gheymate kamtariam daran,nesbat be SYmbian hate SE ke hasmishe geroon boodan,ino mishe be onvane ye maziat baraye nokia ke aslanam kam nist doonest,va hamine ke tarafdarash ziadan,!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

زبل انگيليسي ننويس كي حوصله ي داره اين همه رو بخونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •