منم این بازی را 3 روز پیش خریدم در windows vista ultimate 64 bit بازی می کنم مشکلی هم ندارد
الانم فکر کنم در مرحله 7 یا 8 باشم ( فکر کنم کم مونده تمام کنم )
منم این بازی را 3 روز پیش خریدم در windows vista ultimate 64 bit بازی می کنم مشکلی هم ندارد
الانم فکر کنم در مرحله 7 یا 8 باشم ( فکر کنم کم مونده تمام کنم )
من 3 روز خریدم و در windows vista ultimate 64 bit دارم بازی کنم فکر کنم الانم در مرحله 7 یا 8 هستم ( فکر کنم کم مونده تموم کنم ) اون ایرادی که در مورد اکتیو می گین من ندیدم
كرك بازي Halo 2 براي نصب در ويندوز XP فقط با يك كليك :
اگه ميخواي توي اكس.پي نصب كني از قسمت Game Tools: گزينه Halo 2 XP INSTALLATION v0.3 رو انتخاب كنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام آقايون نميدونم ديگه چيکار کنم. عزيز ميشه کرک بازيت رو آپلود کنی بزاری برای ما بلکه بتونم کاری بکنم؟
سلام در به در دارم دنبال کرک هالو ميگردم. من ويستا دارم و موقعی که مرحله 1 رو تمام ميکنی ميگه که بايد اکتيوه کنی و پسورد ميخواد هرکی ميتونه کمک کنه دريغ نکنه که دعاش ميکنم
آخر dvd من کرک نداره ولی درست کار می کنه
سلام
فایل Halo.2.CRACKONLY-RAZOR1911 رو از لینک زیر دانلود کن و بعد هم فایل MF.dll رو تو پوشه اول بازی همون جایی که فایل Startup.exe هست اکسترکت کن.باید مشکلت حل بشه .بهتره بازی رو از New game شروع کنید.
موفق باشید
![]()
کو لینک؟؟؟؟؟
آقا محض رضای خدا یه ترینری بزارید
ببخشید لینک اصلیم کار نمیکرد دنبال یه لینک دیگه بودم و خوب فراموش کردم لینک و پیست کنم.اینم لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و ا ترینر:
اگه لینک کار نکرد یه سر به اینجا بزن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک اصلشه غیر مستقیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)