سلام
دوست عزیز اگر برات مقدوره یک مدل خوب HDD دار تو همون رنج قیمت که گفتم برام پیدا کن و مشخصات اون رو بزار ...
در ضمن منظورت از اینکه دور و ور سري هاي DVD نرم چیه ...یک مقدار بیشتر توضیح بدی ممنون میشم...
سلام
دوست عزیز اگر برات مقدوره یک مدل خوب HDD دار تو همون رنج قیمت که گفتم برام پیدا کن و مشخصات اون رو بزار ...
در ضمن منظورت از اینکه دور و ور سري هاي DVD نرم چیه ...یک مقدار بیشتر توضیح بدی ممنون میشم...
همون مدل هایی که تو با لا گفتم تو این رنج قیمت بد نیستن.
سری هایی که روی dvd ضبط می کنن روی یک دیسک مینی دی وی دی ضبط می کنند که فقط 21 دقیقه با کیفیت دی وی ضبط می کنند و با کیفیت LP حدود یک ساعت ضبط می کنند (قیمت دیسک هاش گرونه و به هر حال مجبوری مجددا روی یک دیسک عادی ضبطش کنی چون به صرفه نیست از همون دیسک استفاده کنی (دیسک هاش Mini RW DVD هستند) در حالی که روی نوار Mini DV میتونی یک ساعت دی وی ضبط کنی و سری های هارد دیسکی علاوه بر راحتی بسته به مقدار هارد دیسکش حد اقل بیشتر از 3 - 4 ساعت دی وی ضبط میکنند.
کارای هارد دار سونی و پاناسونیک ، برای مصارف معمولی/خانوادگی مناسب هستن ... تو همین حدود قیمت هستن (که البته دیگه جاش توی این تاپیک نیست و چندین بار در تاپیکهای دیگه بحث شده)... اگه زوم برات مهمه ، کارای سونی کمی بهترن ...
سلام
من میخواستم یه دوربین یخرم و قیمتش تا سقف 2،000،000 باشه. برای کار در مجالس و فیلم کوتاه. چی بخرم خوبه؟
به من Panasonic MD-10000 و sony hd-1000 پیشنهاد کردن به نظر شما کدوم بهتره؟
خیلی ممنون از شما
با سلام
با اين بودجه شما انتخاب هاي خوبي توي دوربين هاي كاركرده (دسته دوم) متداول بازار دارين كه اگه بگردين مي تونين يكي از مدل هاي sony fx1000 - pd170 يا كنن xl2 يا xh a1 پيدا كنيد.
ولي بايد به سطح كاري خودتون هم نگاه كنيد و در صورت داشتن توجيه اقتصادي و نياز به كارايي بالا تر از معمول دنبال اين دوربين ها بريد.
اگه فقط براي مجالس عادي نياز به دوربين داريد و احتمال نميدين كار هاي كلاس بالا بهتون بوخوره مي تونين از دوربينهاي پاناسونيك md10000 و يا سوني hd1000 استفاده كنيد كه براي اين منظور كفايت مي كنن.
در نهايت خريد به علاقتون و توجيه فني و اقتصادي براي كارتون بستگي داره.
Last edited by behrang_shadow; 23-12-2009 at 22:29.
سلام به همه اساتيد بزرگوار
من يك دوربين مي خوام بخرم در حد زير يك ميليون. بهترين دوربين كه مي تونيد معرفي كنيد چيه؟
سری Vixia از canon خیلی موفقه ... کارای HD اش باید زیر یه میلیون باشن ... هارد داره ...
از پاناسونیک Panasonic HDC-HS250
و این مدل خوب از سونی : Sony HDR-SR11 که البته شاید نسبت به بقیه قدیمی باشه و ضمنا اون موقع بالای یه میلیون بود ... الان شاید قیمتش معقول شده باشه ، اگه پیدا بشه
دوست عزيز دنبال دوربين خونگي ميگردي يا براي كار؟
از همه دوستان تقاضا ميكنم در اين تاپيك فقط راجب دوربين هاي حرفه اي بحث بشه و موضوع و هدف اين بخش را منحرف نكنيد.
با تشكر
دوربيني كوچك، با كيفيت تصوير بسيار عالي و قيمت مناسب، كه با داشتن لنز L كنن كيفيت و شارپنس عالي تصوير را تضمين مي كند و همچنين داراي قابليت هاي تنظيم دستي دوربين هاي حرفه اي مي باشد.
Specifications
Digital VideoPower Supply (rated)
7.2 V DC
Power Consumption
4.8 W (using viewfinder). 5.7 W (using LCD screen)
Television System
EIA standard (525 lines, 60 fields) NTSC color signal
Video Recording system
2 rotary heads, helical scanning system DV system (consumer digital VCR SD system); Digital component recording
Audio Recording system
PCM digital sound: 16-bit (48 kHz/2ch); 12-bit (32 kHz/4ch)
Image Sensor
3 CCD 1/4" Pixel Shift (charged coupled device) 410,000 pixels (380,000 effective pixels)
Tape Format
Videocassettes bearing the MiniDV mark
Tape Speed
SP: 3/4 ips (18.81 mm/sec); LP: 1/2 ips (12.56 mm/sec)
Maximum Recording Time (with an 80-min. cassette)
SP: 80min; LP: 120 min
Fast Forward/Rewind time
2 min. 50 sec (with a 60 min cassette)
Lens
f/1.6 -2.9, 20X POWER ZOOM, 4.2-84MM
Focusing System
TTL autofocus, manual focusing possible
Minimum Focusing Distance
Tele: 3.3 ft (1m); Wide: 0.39 in (1cm) on maximum wide angle
Frame Rate
1/15,000 sec.
Minimum Illumination
6 lx
Recommended Illumination
more than 100 lx
Filter Diameter
58mm
Viewfinder
0.44 in., color LCD (approx. 180,000 pixels)
LCD Screen
2.5 in. measured diagonally (6.4 cm), 200,000 pixels (approx.)
Microphone
Stereo electret condenser microphone
DV Terminal
Special 4-pin connector (based on IEE 1394)
Video Terminal
1 VP-p/ 75 (Y signal) ohms unbalanced
S-video Terminal
1Vp-p (Y signal), 0.286 Vp-p (C signal)
Audio Terminal
-10 dBV, less than 3 kohms, unbalanced
Operating Temperature range
32-104° F (0-40° C)
Dimensions
4 5/8 x 5 3/8 x 12 in (118 x 136 x 306 mm)
Weight (not including lens and battery pack)
2lb. 7 1/2 oz. (1.25 kg)
![]()
Last edited by behrang_shadow; 14-07-2009 at 07:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)