حالا مگه هرکی ایرانی هستش یعنی خوبه؟! شما کلاس کار TieSto رو با Aligator مقایسه میکنی ؟!
اصلا قابل قیاس نیستن !
ALIGATOR
TIESTO
PAUL VAN DYKE
ARMIN VAN BURREN
FERRY CORSTEN
YAHEL
INFECTED MUSHROOM
ABOVE @ BEYOND
ATB
SCOOTER
حالا مگه هرکی ایرانی هستش یعنی خوبه؟! شما کلاس کار TieSto رو با Aligator مقایسه میکنی ؟!
اصلا قابل قیاس نیستن !
من هیچ مقایسه ای نکردم.
مسلما aligator تنها دیجی موفق و بین المللی ایرانیه_(.اگر بخوایم اونایی که اصلیتشون رو منکر میشن حساب نکنیم.)
بستگی به این داره کلاس جی باشه.پشتک زدن کلاس پایین نمیاره.سطح موسیقایی نشون دهنده کلاسه.
به جوایز علی هم توجه کنید کلاس کار دسستون میاد.
همین الن که تحریم شدست کلی جایزه تو دانمارک میگیره.
دیگه نمیخوای بگی که از Tiesto که چندین ساله داره Number 1 میشه بهتره ؟!
حتما پرطرفدارترین هم Aligator هستش ؟! والا ما چند ساله Aligator رو بین 50 تای اول دنیا هم نمیبینیم !
مگه میشه یکی خوب باشه و بین 50 تا هم نباشه ؟!!
میشه بطور کلی شم ابگید ایران چند تا دی جی داره که این تنها دی جی موفق و بین المللی ایرانیه ؟مسلما aligator تنها دیجی موفق و بین المللی ایرانیه_(.اگر بخوایم اونایی که اصلیتشون رو منکر میشن حساب نکنیم.)
حتما دی جدی سروش اس جـــــــــی تــــــــــــرک ؟!!!
اولا من خودم تیستو رو بیشتر دوست دارم.
دوما در مناطق مختلفی قضیه فرق میکنه.
مثلا در روسیه علی رو میپرستن.
تیستو رو در امریکا و کانادا خیلی دوس دارن.
علی توی میانه های اروپا مثل سوئد دانمارک بعضا فنلاند و مخصوصا انگلیس خیلی طرفدار داره.
ولی قبول دارم تیستو طرفدارهاش بیشترن.
اونم علاوه بر کارهای زیباش 2دلیله خیلی بزرگ داره:ملیت هلندی----ساپورت تبلیغاتی وحشتناک.
البته تیستو با البوم isos7 محبوبیت زیادی در اسیا به دست اوورده.
پستهای پیش علت اینکه علی در رنکینگ جای خوبی نداره رو توضیح دادم.بخونید متوجه میشید.
به قسمت کلوپ هواداران dj aligator در بخش دانلود موسیقی هم مراجعه کنید.
ذوستان فکر میکنم تاپیک عوض نظر سنجی داره به جنگ و جدل تبدیل میشه
من خودم شخصا خیلی Aligator رو دوست دارم هم با اهنگسازیش حال میکنم هم با قیافش (خصوصا اون دستمال سرش!) از اهنگهای اسکوتر هم خوشم میاد و باقی دوستان رو حتی اسمشونم نشنیدم به نظر من مهم نیست بهترین کیه مهم اینه که اون کسی که مثلا تو نضر سنجی بدترین دی جی میشه یه عده باهاش خیلی حال میکنن وطرفدارای مخصوص خودش رو داره.
هرکی یه سلیقه ای داره و با توجه به سلیقش می گه کی بهترینه اما پارسال بهترین دی جی Paul van Dyk المانی شد با البوم Hands On In
Between
البته تا الان فرق کرده و اینا به عنوان 10 Top Dj هستن :
َ1:Armin Van Buuren
2: Tiësto
3: Paul Van Dyk
4: Above & Beyond
5: David Guetta
6: Ferry Corsten
7: Sasha
8: Markus Schulz
9: John Digweed
10: Infected Mushroom
Last edited by ali_gamer; 07-06-2009 at 11:38.
من در مورد همهء این رده بندیها توضیحات لازم رو دادم ولی شما هیچ اطلاعی از رده بندی و اسپانسرها و اینکه چرا همچین انتخابهایی صورت میگیره نداری.اگر tiesto در djlist با این اختلاف فاحش در صدره پس چرا در djmag میاد دوم میشه؟مگه هوادارهاش تو djmag رای نمیدن؟پس چرا تو djmag ارمین اول میشه؟
جوابش سادست.در حالیکه above and beyond شایسته ترین گروه dj برای کسب بهترین dj بود(در اکثر فرومهای خارجی و حتی ایرانی رای گیری شد و این گروه اول شد)یه دفعه ارمین اول میشه.
برای خود خارجیها djlist هیچ منبع معتبری نیست و حتی در کشور دانمارک..فنلاند...نروژ...انگل یس...و امریکا این منبع رو قبول ندارن که بخوان رای بدن.
البته تیستو یکی از بهترین دی جی هاست ولی خداروشکر که ملیت ایرانی نداره که به میخ بکشنش.
یه جا خوندم می گفتن ارمین اصلیتش ایرانیه
این امتیاز score رو بر چه اساسی به دی جی ها میدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)