تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 65

نام تاپيک: هک شده!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

11

هنوز درست نشده....براي من نمياد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Am!d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هر جا که تو نباشی !!!

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط *بهرخ خانوم *
    هنوز درست نشده....براي من نمياد...
    :
    ایستنا - از دقایقی پیش ( حدود ساعت ۲۲ روز ۵شنبه) با ایجاد دستکاری در DNS Server دامین PersianBlog بجای صفحه اصلی سایت و وبلاگ هایی که از این سرویس وبلاگ نویسی فارسی استفاده میکنند صفحه مجعولی نمایش داده میشود که در آن هکری با نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در پایین پرچم جمهوری اسلامی ایران این پرسش را مطرح کرده که "چرا بهترين سايت سرويس دهنده وبلاگ ايران به دليل امنيت کم بايد هک شود؟"
    مهندس سیدرضا هاشمی کارشناس ارشد کامپیوتر و یکی از موسسان پرشین بلاگ که امنیت سرورهای این سرویس را بر عهده دارد در گفتگو با آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) با رد هرگونه نفوذ و دخل و تصرف در سرورهای پرشین بلاگ مشکل بوجود آمده را که تنها برای کاربران برخی ISPها قابل مشاهده است ناشی از نفوذ و دستکاری DNSهای دامین بوسیله تکنیکی که به DNS poisoning معروف است دانست که باعث شده تا بجای صفحه اصلی سایت مراجعه کنندگان به صفحه ای معجول که در آن ادعای هک سرویس پرشین بلاگ شده ارجاع داده شوند.
    وی تاکید کرد: در این روش هیچگونه نفوذی به سرورهای پرشین بلاگ انجام نشده و به کاربران پرشین بلاگ اطمینان داد اطلاعات و فایل ها بدون دستکاری باقی مانده است و تنها با دستکاری DNS های دامنه بازدیدکنندگان به یک صفحه جعلی و ساختگی هدایت میشوند که روی سرورهای پرشین بلاگ نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman_joojoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آخه عزیز دل این که طرف اشتباه بیاد dns رو تغییر بده رو یک هاست که صفحه ای در اون به نمایش بیاد که توش نوشته سایت هک شده ( دور از جون مگه طرف مغزه خر خورده ) چون با این کارش خیلی ضرر خواهد کرد پس نتیجه میگیریم که 100% هک شده بوده که سریعا بهش رسیدگی شده و همانطور که گفتم برای جلو گیری از آبرو ریزی بیشتر همه چیز رو به حالت نرمال در آوردن بازم میگم از این پرشین بلاگ انقدر طرفداری نکنید من خودم 3 سال هست با پرشین بلاگ زندگی کردم و خیلی موارد مشابه اتفاق افتاده . حالا ما هم دلمون رو خوش کردیم ... بدشم رفیق فقط تو میدونی dns چی هست خیالت راحت باشه فقط تو میدونی ...

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط peyman_joojoo
    آخه عزیز دل این که طرف اشتباه بیاد dns رو تغییر بده رو یک هاست که صفحه ای در اون به نمایش بیاد که توش نوشته سایت هک شده ( دور از جون مگه طرف مغزه خر خورده ) چون با این کارش خیلی ضرر خواهد کرد پس نتیجه میگیریم که 100% هک شده بوده که سریعا بهش رسیدگی شده و همانطور که گفتم برای جلو گیری از آبرو ریزی بیشتر همه چیز رو به حالت نرمال در آوردن بازم میگم از این پرشین بلاگ انقدر طرفداری نکنید من خودم 3 سال هست با پرشین بلاگ زندگی کردم و خیلی موارد مشابه اتفاق افتاده . حالا ما هم دلمون رو خوش کردیم ... بدشم رفیق فقط تو میدونی dns چی هست خیالت راحت باشه فقط تو میدونی ...
    احسنت اييينه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman_joojoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مهندس سیدرضا هاشمی هم هیچ وقت نمیاد بگه سایت پرشین بلاگ هک شده یا به عبارتی ماست من ترشه . ای خدا اینا فکر کردن مردم اینقدر کوته فکرن ... به فرض میگیم dns اشتباهی رفته رو یک هاست دیگه اما این صفحه تابلو دیگه چه صیغه ای هست ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Am!d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هر جا که تو نباشی !!!

پيش فرض

نتنها اون بلكه هيشكي اين كارو نميكنه . حالا چه برسه به اون .
    اينجا هم ما ادم كوته فكر نداريم .

پروفشنال hatef_4541's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    ايران/رشت

پيش فرض

عزيز شما نگرفتي منظور رو ! من نگفتم كه هك نشده و خودشون اشتباه DNS رو ست كردن ! خودشون هم انكار نكردن تا اونجا كه من ميدونم ! من گفتم سرور هك نشده يعني جايي كه اطلاعات كاربران روش هست ! تغييراتي كه هكر داده در دومين پرشين بلاگ بوده . بنده اين رو گفتم كه يك سري از ناراحتي اينكه " نكنه اطلاعاتشون از يبن رفته باشه " در بيان و خيالشون جمع بشه ! بنده هم طرفداري نكردم از كسي و جايي ! والا نه ماله منه نه ارث بابامه نه من وبلاگ نويسم ! هك بشه , هك نشه , من نه سود ميكنم نه ضرر

اگه نباشه جاش خالی می مونه locked account's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

حالمو بهم زدي
    كدومش با عقل جور در مياد؟ اوني كه تو ميگي يا اوني كه هاتف ميگه؟ كسي از اونا طرفداري نكرد. خواستم توجه شما رو به علت اينكه براي يه عده مياد ولي براي بقيه نه جلب كنم. تو اصلا و ابدا نفهميدي كه هاتف چي گفته و منظوريش چيه معلومه كه كسي نمياد اين كارو براي خودش بكنه. چرا جك ميگي. معلومه كه شما از اينا دل خوشي نداري كه اينجوري جوش ميزني. لطفا براي خودشون جوش بزن نه براي من. هي ميگن آقا به سرور نفذ نشده تو بگو نه شده عجبا !!!
    من با تو اصلا حرف نزدم كه دهنتو باز ميكني همينجوري ميدي بيرون همونطور كه مسيح هم گفت اينجا كسي كوته فكر نيست

جناب نينيش خوب كه چي؟ منظورت چيه؟ اگه ميفهميدي پس چرا بعد از مشخص شدن علت باز تاكيد داشتي رو حرفت؟
    در ضمن هر كس نسبت به خوشدش شك داره مياد هارت و پورت راه ميندازه. چرا يكي مثله هاتف كه خودش اين كاره هست چيزي نگفت؟
    واقعا كه ... اه
    Last edited by locked account; 10-02-2006 at 17:56.

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

جناب نينيش خوب كه چي؟ منظورت چيه؟ اگه ميفهميدي پس چرا بعد از مشخص شدن علت باز تاكيد داشتين رو حرفت؟
    در ضمن هر كس نسبت به خوشدش شك داره مياد هارت و پورت راه ميندازه. چرا يكي مثله هاتف كه خودش اين كاره هست چيزي نگفت؟
    واقعا كه ... اه
    اقا حالا چرا ميزني !؟
    بچه زدن نداره
    ببين خيلي زشته هرچي كه به ذهنت ميرسه توي تالار بگي
    بهتره يكم به اعصاب خودت مسلط باشي
    اينطوري كه نميشه تا حرفي برخلاف ميلت شنيدي عصبي شي
    اينطوري نميتوني توي تالار دووم بياري

اگه نباشه جاش خالی می مونه locked account's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط nishnish
    اقا حالا چرا ميزني !؟
    بچه زدن نداره
    ببين خيلي زشته هرچي كه به ذهنت ميرسه توي تالار بگي
    بهتره يكم به اعصاب خودت مسلط باشي
    اينطوري كه نميشه تا حرفي برخلاف ميلت شنيدي عصبي شي
    اينطوري نميتوني توي تالار دووم بياري
    برخلاف ميلم نبود اينكه شما از آب گل آلود ميخواي ماهي بگيري درست نيست. شما كه ميدوني DNS چيه چرا اصلا به اون نوشته ي من اهميت دادي؟
    خودتون شروع ميكنين
    الان بن ميشم من!
    Last edited by locked account; 10-02-2006 at 18:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •