تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 55

نام تاپيک: خرید بهترین lcd با حداکثر بودجه ۱.۵ میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بنظر من بهترین انتخاب با حدود 1500 ال جی اسکارلت مدل 606 هستش البته اگه سینمای خانگیشو کم کنی .

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

دوستان عزیز بدون اغراق میگم هیچی سونی نمیشه مخصوصا سری d البته بعد از سری x
    یکبار یک فروشنده ای حرف خوبی بهم زد گفت برای خرید ال سی دی به هیچ کس اعتماد نکن جز چشمات
    با این براویا مدلش را بالا گفتم کل فامیل ال سی دیهاشون را عوض کردن یک سال داره از خریدم میگذره انگار دیروز از فروشگاه گرفتیش
    بزنم به تخته
    قیمتش شون چند است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

قیمتش شون چند است

سري X كه گرونه ، تو مايه هاي بودجه اي كه شما گذاشتي نيست.

براي بودجه 1.5 كه شما گفتي ، فكر كنم توي سوني فقط 40 اينچ سري S بتوني بخري.

با 200 يا 300 تومن بالاتر سري V مي توني بخري.

اسكارلت ال جي هم خوبه ...ولي از لحاظ ماندگاري مطمنا به پاي ماركهايي مثل توشيبا و سوني نميرسه.

سامسونگ هم تو اين قيمت مدلهاي خوبي داره.

به هرحال تو اين رنج قيمت ال سي دي ها از نظر امكانات و فناوري خيلي با هم فرق ندارن اگر هم فرقي ميبيني بيشتر توي اعداد كاتالوگ هاست نه تو واقعيت.

من خودم 37 سري S سوني دارم كه خيلي خوبه و همه جوره ازش راضيم ...البته من بيشتر فيلم نگاه مي كنم...اگه قرار باشه بازي هاي پلي استيشن 3 توش انجام بدم كه سرعت زياد داشته باشن حتما يه جاهايي كم مياره.

ولي به عنوان يه ال سي دي براي پخش دي وي دي ، فيلم ، عكس و ....واقعا عاليه.

صفحه اش مثل توشيبا محكمه...سنسور نوريش خيلي تو كاهش خستگي چشم تاثير ميزاره...رنگ مشكي عميقي داره....كنتراست و رنگش بسيار خوبه.....
    24p رو خيلي خوب پشتيباني ميكنه.....رنگ بدنش Piano Black Finish هستش كه يه مشكلي فوقا العاده براق و زيباست....

توشيبا و شارپ هم تو اين قيمت مدلهاي بسيار خوبي دارن....

خودت برو بازار و ببين از تصاوير كدومشون بيشتر خوشت مياد...تو امكانات خيلي با هم فرق ندارن.

خلاصه يكم سليقه شخصي هم دخيل ميشه..مثلا خيلي ها از طراحي اسكارلت ال جي خوششون نمياد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من يه السيدي سوني خريدم w450 خيليم دوسش دارم ولي جدا از تعصب موقع فوتبال ديدن و يا تو فيلماي اکشن يه دفعه همه چي محو ميشه و یه جوری میشه فقط به درد چيزاي يواشو آروم ميخوره فيلم ديدنم باهاش زياد لذت بخش نيست به خصوص فيلماي sd باور کنين من الان وقتي ميخوام يه فيلم ببينم ميرم روي تلويزيون لامپ تصويري پاناسونیکمون که قبلا داشتیم ميبينم کلا پاناسونيک تو تلويزيون يه چيز ديگس وقتي رفتم السيدي بخرم تو جمهوری السیدی چهل اینچی پاناسونیک نبود همه میگفتن اصلا چهل اینچی نداره ولی پلاسما داشت اونموقه اگه میدونستم السیدی اینطوریه نمیخریدم یه مشکلاییم داره موقع بازی سایه ها یه دفه یه جوری میشه میره و میاد!!! رنگاشم یه جوری میشه که بردمش گارانتی گفتن طبیعی هست ولی الان گوش شیطون کر دیگه اونجوری نشده سه راهی برقشو عوض کردم نمیدونم مشکل از اون بود یا نه.

5. این کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان کسی خبر نداره بالاخره این مدل های جدید پلاسمای panasonic تو ایران اومده یا نه؟ من حداکثر تا یه هفته دیگه می تونم صبر کنم ( دستور رسیده که هر چی زودتر تلویزیون باید عوض بشه! ) در غیر اینصورت مجبور خواهم شد که مدل قبلی پاناسونیک و یا یک LCD بخرم
    برای خرید این مدل راه دیگه به غیر از نمایندگی های رسمی نیست؟ کسی رو سراغ دارید که شخصا این مدل رو وارد کنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فکر کنم این سری G پاناسونیک هنوز تو هیچ کشور آسیایی وارد نشده باشه! امروز رفتم سایت نمایندگی رسمی پاناسونیک تو مالزی رو دیدم فقط سری X بود!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تمام کشور های آسیایی دیگه هم که تو خود سایت پاناسونیک اسمشون بود رو دیدم هیچ کدوم مدل های جدید رو نداشتند به غیر از استرلیا. البته در مورد استرلیا یه چیز عجیب دیدم! توی سایت رسمی پاناسونیک نوشته که سری G نوع TH فقط ۴۲ اینچ داره در صورتی که تو این سایت استرلیایی سایز های بالاتر هم داشت! نکته دوم هم در مورد قیمتش هست که مدل Th-P42G10 زده بود $2,499! البته من نمیدونم دلار استرلیا با امریکا چقدر تفاوت داره؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by amsjavan; 08-05-2009 at 20:16.

8. 2 کاربر از amsjavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

هر دلار استرالیا 745 تومن هست البته استرالیا جزو کشورهایی هست که tax یا مالیاتشون خیلی زیاد هست ولی با حساب دلار 745 تومن به پول ما میشه 1862500 تومن.
    سری G مدل بالاتر از 42 اینچ تو آسیا نداره.الان تو دوبی سری G هست ولی مدل اروپائیشه که البته چون تیونر پال داره مشکلی نداره فقط گارانتی رسمی پاناسونیک خاورمیانه نداره.
    Last edited by *Alucard*; 08-05-2009 at 20:41.

10. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

هر دلار استرالیا 745 تومن هست البته استرالیا جزو کشورهایی هست که tax یا مالیاتشون خیلی زیاد هست ولی با حساب دلار 745 تومن به پول ما میشه 1862500 تومن.
    سری G مدل بالاتر از 42 اینچ تو آسیا نداره.الان تو دوبی سری G هست ولی مدل اروپائیشه که البته چون تیونر پال داره مشکلی نداره فقط گارانتی رسمی پاناسونیک خاورمیانه نداره.
    الان استرلیا جزو کشور های آسیایی محسوب میشه پس چطور اونجا سایز های بالاتر داره؟ یعنی مدل اروپایی تیونر PAL داره و تو ایران هم کار می کنه؟ دوبی قیمتش چقدره؟ کسی رو می شناسید که بتونه از دوبی این مدل رو سفارشی وارد کنه؟ پاناسونیک تاریخی برای عرضه مدل های جدیدش تو آسیا نداده؟

12. این کاربر از amsjavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    استرالیا توی جغرافیا جزو اقیانوسیه حساب میشه که یه قاره جداس حالا از این حرفا که بگذریم هر کمپانی توی هر کشوری یه سری مارکت خاص داره و با توجه به اون مارکتها محصولات خودش رو عرضه میکنه من نمیدونم پاناسونیک برنامه خاصی برای معرفی مدلهای بالاتر از 42 اینچ سری G واسه آسیا داره یا نه ولی احتمالا اگر مدل بالاتر از 42 اینچ بخوای بخری باید یا مدل X بخری یا V .
    مدل اروپایی تیونر پال داره و چون برقشون هم 240 ولت هست مشکلی با سیستم برق و یا تلویزیون ایران ندارن البته مدلهای آمریکای شمالی هم هست ولی باید ترانس تبدیل استفاده کنی و تیونر خارجی پال بخری که صرف نداره.

پیغام خصوصی بزن.
    Last edited by *Alucard*; 10-05-2009 at 19:48.

14. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام :
    امکانش هست یکی شماره نمایندگی LCD toshiba رو به من بده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •