بنظر من بهترین انتخاب با حدود 1500 ال جی اسکارلت مدل 606 هستش البته اگه سینمای خانگیشو کم کنی .
بنظر من بهترین انتخاب با حدود 1500 ال جی اسکارلت مدل 606 هستش البته اگه سینمای خانگیشو کم کنی .
قیمتش شون چند استدوستان عزیز بدون اغراق میگم هیچی سونی نمیشه مخصوصا سری d البته بعد از سری x
یکبار یک فروشنده ای حرف خوبی بهم زد گفت برای خرید ال سی دی به هیچ کس اعتماد نکن جز چشمات
با این براویا مدلش را بالا گفتم کل فامیل ال سی دیهاشون را عوض کردن یک سال داره از خریدم میگذره انگار دیروز از فروشگاه گرفتیش
بزنم به تخته
سري X كه گرونه ، تو مايه هاي بودجه اي كه شما گذاشتي نيست.
براي بودجه 1.5 كه شما گفتي ، فكر كنم توي سوني فقط 40 اينچ سري S بتوني بخري.
با 200 يا 300 تومن بالاتر سري V مي توني بخري.
اسكارلت ال جي هم خوبه ...ولي از لحاظ ماندگاري مطمنا به پاي ماركهايي مثل توشيبا و سوني نميرسه.
سامسونگ هم تو اين قيمت مدلهاي خوبي داره.
به هرحال تو اين رنج قيمت ال سي دي ها از نظر امكانات و فناوري خيلي با هم فرق ندارن اگر هم فرقي ميبيني بيشتر توي اعداد كاتالوگ هاست نه تو واقعيت.
من خودم 37 سري S سوني دارم كه خيلي خوبه و همه جوره ازش راضيم ...البته من بيشتر فيلم نگاه مي كنم...اگه قرار باشه بازي هاي پلي استيشن 3 توش انجام بدم كه سرعت زياد داشته باشن حتما يه جاهايي كم مياره.
ولي به عنوان يه ال سي دي براي پخش دي وي دي ، فيلم ، عكس و ....واقعا عاليه.
صفحه اش مثل توشيبا محكمه...سنسور نوريش خيلي تو كاهش خستگي چشم تاثير ميزاره...رنگ مشكي عميقي داره....كنتراست و رنگش بسيار خوبه.....
24p رو خيلي خوب پشتيباني ميكنه.....رنگ بدنش Piano Black Finish هستش كه يه مشكلي فوقا العاده براق و زيباست....
توشيبا و شارپ هم تو اين قيمت مدلهاي بسيار خوبي دارن....
خودت برو بازار و ببين از تصاوير كدومشون بيشتر خوشت مياد...تو امكانات خيلي با هم فرق ندارن.
خلاصه يكم سليقه شخصي هم دخيل ميشه..مثلا خيلي ها از طراحي اسكارلت ال جي خوششون نمياد.
من يه السيدي سوني خريدم w450 خيليم دوسش دارم ولي جدا از تعصب موقع فوتبال ديدن و يا تو فيلماي اکشن يه دفعه همه چي محو ميشه و یه جوری میشه فقط به درد چيزاي يواشو آروم ميخوره فيلم ديدنم باهاش زياد لذت بخش نيست به خصوص فيلماي sd باور کنين من الان وقتي ميخوام يه فيلم ببينم ميرم روي تلويزيون لامپ تصويري پاناسونیکمون که قبلا داشتیم ميبينم کلا پاناسونيک تو تلويزيون يه چيز ديگس وقتي رفتم السيدي بخرم تو جمهوری السیدی چهل اینچی پاناسونیک نبود همه میگفتن اصلا چهل اینچی نداره ولی پلاسما داشت اونموقه اگه میدونستم السیدی اینطوریه نمیخریدم یه مشکلاییم داره موقع بازی سایه ها یه دفه یه جوری میشه میره و میاد!!! رنگاشم یه جوری میشه که بردمش گارانتی گفتن طبیعی هست ولی الان گوش شیطون کر دیگه اونجوری نشده سه راهی برقشو عوض کردم نمیدونم مشکل از اون بود یا نه.
دوستان کسی خبر نداره بالاخره این مدل های جدید پلاسمای panasonic تو ایران اومده یا نه؟ من حداکثر تا یه هفته دیگه می تونم صبر کنم ( دستور رسیده که هر چی زودتر تلویزیون باید عوض بشه! ) در غیر اینصورت مجبور خواهم شد که مدل قبلی پاناسونیک و یا یک LCD بخرم
برای خرید این مدل راه دیگه به غیر از نمایندگی های رسمی نیست؟ کسی رو سراغ دارید که شخصا این مدل رو وارد کنه؟
فکر کنم این سری G پاناسونیک هنوز تو هیچ کشور آسیایی وارد نشده باشه! امروز رفتم سایت نمایندگی رسمی پاناسونیک تو مالزی رو دیدم فقط سری X بود!
تمام کشور های آسیایی دیگه هم که تو خود سایت پاناسونیک اسمشون بود رو دیدم هیچ کدوم مدل های جدید رو نداشتند به غیر از استرلیا. البته در مورد استرلیا یه چیز عجیب دیدم! توی سایت رسمی پاناسونیک نوشته که سری G نوع TH فقط ۴۲ اینچ داره در صورتی که تو این سایت استرلیایی سایز های بالاتر هم داشت! نکته دوم هم در مورد قیمتش هست که مدل Th-P42G10 زده بود $2,499! البته من نمیدونم دلار استرلیا با امریکا چقدر تفاوت داره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amsjavan; 08-05-2009 at 20:16.
هر دلار استرالیا 745 تومن هست البته استرالیا جزو کشورهایی هست که tax یا مالیاتشون خیلی زیاد هست ولی با حساب دلار 745 تومن به پول ما میشه 1862500 تومن.
سری G مدل بالاتر از 42 اینچ تو آسیا نداره.الان تو دوبی سری G هست ولی مدل اروپائیشه که البته چون تیونر پال داره مشکلی نداره فقط گارانتی رسمی پاناسونیک خاورمیانه نداره.
Last edited by *Alucard*; 08-05-2009 at 20:41.
الان استرلیا جزو کشور های آسیایی محسوب میشه پس چطور اونجا سایز های بالاتر داره؟ یعنی مدل اروپایی تیونر PAL داره و تو ایران هم کار می کنه؟ دوبی قیمتش چقدره؟ کسی رو می شناسید که بتونه از دوبی این مدل رو سفارشی وارد کنه؟ پاناسونیک تاریخی برای عرضه مدل های جدیدش تو آسیا نداده؟
سلام دوست عزیز
استرالیا توی جغرافیا جزو اقیانوسیه حساب میشه که یه قاره جداس حالا از این حرفا که بگذریم هر کمپانی توی هر کشوری یه سری مارکت خاص داره و با توجه به اون مارکتها محصولات خودش رو عرضه میکنه من نمیدونم پاناسونیک برنامه خاصی برای معرفی مدلهای بالاتر از 42 اینچ سری G واسه آسیا داره یا نه ولی احتمالا اگر مدل بالاتر از 42 اینچ بخوای بخری باید یا مدل X بخری یا V .
مدل اروپایی تیونر پال داره و چون برقشون هم 240 ولت هست مشکلی با سیستم برق و یا تلویزیون ایران ندارن البته مدلهای آمریکای شمالی هم هست ولی باید ترانس تبدیل استفاده کنی و تیونر خارجی پال بخری که صرف نداره.
پیغام خصوصی بزن.
Last edited by *Alucard*; 10-05-2009 at 19:48.
سلام :
امکانش هست یکی شماره نمایندگی LCD toshiba رو به من بده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)