تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 77

نام تاپيک: بيانيه مايلي‌كهن درباره قلعه‌نويي و باشگاه استقلال

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بالاخره روزی فرا خواهد رسید که عالیجناب جومونگ (مایلی کهن) این تسو (قلعه نوعی) بی تربیت داش مشتی را با کمک امپراطور (علی آبادی) نابود می کنه...
    يكي ترجمه كنه اينا چين يا كين

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

پشتش به فدراسیون گرم بود یک شکری خورد فکر نمیکرد فدراسیون پشتش را خالی کنه

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اگه قضیه اینه،شما میتونی درباره رینالدو و قرارداد نزدیک به 400هزاردلاریش توضیح بدی؟

جريان خاصي نبوده : عادت دارن به اين مسائل اگه نداشتن صداش رو در مياوردن

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رینالدو رو رضا رجبی انداختش به ما
    ولي توي برنامه ي کوثري که اومده بودن يه چيز ديگه ميگفتن که : در ضمن فرداي همون روز توي 20.30هم رضايت از چهره ي مدير عامل استقلال موج ميزد و ژنرالتون هم ميگفت ما مث پرسپوليسيا بازيکن سوخته نياورديم و ايشون عصاي دستن

حالا که انجور شده بهترين راه همون بيرون کردن رجبي بود تا همه چي مسکوت بمونه . فردوسي پور هم که اصلا به اين مسئله نپرداخته

پروفشنال Arash_K7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشـهـد

پيش فرض

سلام!

ببین کی سرمربی تیم ملی شده !!!!

کنترلش دست خودش نیست!

------
    یادم نمیره وقتی که سرمربی بود ،چند نفر رو از تیم ملی خط زد وقتی فردوسی پور ازش دلیلش رو پرسید

گفت :اینا کار خیلی زشتی کردن!!فردوسی پور گفت :چی کار کردن؟!مایلی گفت(!):بگم؟خیلی زشته آخه!!

بعد فردوسی پور گفت اگه خیلی بده نمی خواد ....که مایلی کهن گفت اینا داشتن پاسور بازی می کردن!!!

فردوسی پور :........

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

سلام!

ببین کی سرمربی تیم ملی شده !!!!

کنترلش دست خودش نیست!

------
    یادم نمیره وقتی که سرمربی بود ،چند نفر رو از تیم ملی خط زد وقتی فردوسی پور ازش دلیلش رو پرسید

گفت :اینا کار خیلی زشتی کردن!!فردوسی پور گفت :چی کار کردن؟!مایلی گفت(!):بگم؟خیلی زشته آخه!!

بعد فردوسی پور گفت اگه خیلی بده نمی خواد ....که مایلی کهن گفت اینا داشتن پاسور بازی می کردن!!!

فردوسی پور :........
    شعور در حد صفر
    احتمالا خیلی ها از تیم ملی برن کنار پس:
    عقیلی موهاش بلنده، رحمتی موهاش رو میبنده ، کریمی ، اشجاری ، زندی که خداحافظش کرد، شجاعی
    البته اگه این روند رو حفظ کنه که قطعا نمیتونه

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

پاسخ استقلال رو بخونین

تهران iransport.net - باشگاه استقلال تهران در خصوص اظهارات اخير محمد مايلي كهن سرمربي تيم ملي فوتبال اطلاعيه صادر كرد. در اين اطلاعيه ضمن اشاره به اينكه ادبيات خود را اصلاح كنيد، آمده است: ظرف دو روز گذشته محمد مايلي كهن، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران و تيم سايپا به اظهار نظر درباره باشگاه استقلال پرداخته است كه لازم مي‌دانيم مواضع باشگاه را نسبت به گفته‌هاي ايشان اعلام داريم:
    ‪ -۱‬ايشان در مصاحبه با برنامه ورزش از نگاه دو در شب گذشته ( جمعه شب ) عده‌اي از تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادي در روز پنجشنبه گذشته را با قماربازان و شرط بندها در انگليس مقايسه كردند، سرمربي تيم ملي ايران قطعا آگاه هستند فعل حرامي مانند قمار و شرط بندي جايگاهي براي دفاع و قياس با ديگر رفتارها در دين مبين اسلام از خود باقي نمي‌گذارد .
    دوست عزیز این پاسخ باشگاه استقلال به بیانیه پر از توهین مایلی کهن نبوده. برعکسشه... یعنی بیانیه مایلی کهن در جواب این بوده. به تاریخشون کاش دقت میکردی. وگرنه اون چیزایی که مایلی کهن گفت واقعا در شان باشگاه استقلال نیست که بخواد جوابشو بده. قلعه نویی حتی در این مورد حاضر نشد مصاحبه کنه...

چرا عقده ای؟؟؟
    90 دقیقه خانوادشو با فحش کشیدن جلوی چشمش!!!!
    تازه خیلی هم کم گفتته
    دم مهران مدیری گرم که تمام واقعیات رو به تصویر کشید
    خیال کردین این تماشاچی ها چطور یه دفعه و یه صدا فحش میدن؟؟؟
    همین بوقچی هستن که هم از باشگاه و هم از مربی تیم خط میگیرن و اینارو میگن
    شما مثل اینکه از جریان اطلاع ندارید همینطوری یه چیز میگید. تو بازی تماشاگرای استقلال به مایلی کهن فحش دادن. بعد مایلی کهن اومد تو ورزش از نگاه دو گفت تماشاگرای انگلیسی خیلی بهتر از تماشاگرای ما هستن و .... بعد استقلال بیانیه داد که اون بالا دوستمون گذاشته و بعدش مایلی کهن این حرفای جنجالی رو زد.... این حرفهای مایلی کهن بخاطر فحشهایی که تو بازی خورد نبوده در جواب بیانیه باشگاه استقلال بوده...

بابا جفتشون 2 ميليون جريمه شدن رفت ديگه :دي
    اون ربطی به این قضیه نداشت. به نظر میرسه قصه این بیانیه سردراز داره... شخص علی آبادی و مسئولین فدراسیون با مایلی جلسه گذاشتن. حتی احتمال برکناریش هست.
    شما مگه مدرکی در این مورد داری که میای بی خودی فرافکنی میکنی
    آخه اگه اون پول واسش مهم بود که اصلا ایران نمی اومد
    می رفت جایی که بدونه حتما پولش رو میدن
    خوبه ناصر ابراهیمی گفت به خاطر 40 میلیون میخوام از پرسپولیس شکایت کنم
    شما به نظر میاد هنوز تیم محبوبتون رو از بین استقلال . پرسپولیس انتخاب نکردین
    از یه طرف از از قلعه نوعی حمایت میکنید از یه طرف از پرسپولیس
    دوست من چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است همه عالم و آدم فهمیدن که جریان چی بوده.
    در ضمن این پرسپولیسی ها هستن که بیشتر از اینکه طرفدار پیروزی باشن دشمن استقلالن ولی واسه من که طرفدار استقلال هستم اتفاقات پرسپولیس هم مهمه... تو بعضی موارد مثل بازی های آسیایی از برد پیروزی خوشحالم میشم. پس دلیل نمیشه عقلمو بزارم کنار و همه جا با پرسپولیس دشمنی کنم کاری که طرفدارای پیروزی تو همین تاپیک میکنن. دیگه همه میگن این حرفهای بی ادبانه مایلی کهن چرنده ولی اینا میان میگن واقعیتو گفته. خوب عزیزم اگر قرار باشه واقعیتها گفته بشه که پته خیلیا میریزه رو آب. از اون بالای بالا بگیر تا پایین... اصلا واقعیت انتخاب مایلی کهن اگر گفته بشه چی میشه ؟

اگه قضیه اینه،شما میتونی درباره رینالدو و قرارداد نزدیک به 400هزاردلاریش توضیح بدی؟
    چه توضیحی ؟ تو تمرینات دچار مصدومیت شده و فرصت بازی بهش نرسیده. مشکلی بود ؟ مطمئن باش واعظ آشتیانی اهل این جور برنامه ها نیست و نمیزاره تو استقلال از این صحبتها باشه...

آقای مایلی کهن شایستگی توپ جمع کنی هم نداره چه برسه به مربی تیم ملی.... این آدم مدعی به همه میپره و به خودش اجازه میده بدون هیچ دلیل و مدرکی هر چی دهنش میاد به بقیه بگه و از یه طرف انتظار داره هیچکسم بهش هیچ ایرادی نگیره.... فکر کنم اگه تیم ملی بره به جام جهانی مایلی کهن ادعای خدایی کنه... هیچ بعید نیست.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

، زندی که خداحافظش کرد،
    برا چی خداحافظی کنه؟؟اینکه خوب فوتبال میکرد به قول شاغلام

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

فريدون زندي: مايلي کهن باشد من نيستم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگر قلعه‌نويي قدش كوتاه است، كار خداست
    خداداد: مايلي‌كهن فكركرده چون سرمربي تيم ملي استمــي‌تواند دركار خــدا هم دخالت كند

نويسنده : احد علوي

خداداد عزيزي فضاي فوتبال را خوشايند نمي‌داند و حاضر است براي مقابله با دلاليسم در معرفي مربيان دلال پيش‌قدم شود و همكاران دلالش را معرفي كند. خداداد كه از منتقدان دايي بود اكنون از او حمايت مي‌كند و در خصوص رفتار مايلي‌كهن موضع مي‌گيرد.
    فضاي دلالي در فوتبال ايران را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
    اميدوارم مسوولان قضايي باقدرت با اين پديده برخورد كنند و آسان نگيرند. بنده خبر دارم كه در ميان مربيان هم هستند افرادي كه سردمدار دلاليسم بازيكن هستند و نبايد يكطرفه به قضيه نگاه كرد و دنبال مقصر در بين اهالي مطبوعات گشت. مسوولان با يك پرس‌وجوي ساده به راحتي مي‌توانند اسامي اين مربيان را كه در ليگ هم مشغول هستند پيدا كرده و با آنها برخورد كنند.
    در مورد انتقادات اخير نسبت به دايي فكر مي‌كنيد اين روند صحيح باشد؟
    انتخاب مايلي‌كهن خوب بود اما در اين حال نبايد دايي را تخريب كرد. الان برخي كارشناسان با ژست آنچناني و با به كارگيري كلمات ثقيل مربيان جوان كشور را مورد بدترين نقدها قرار مي‌دهند. نمي‌دانم، مگر همين افراد در زمان حضور دايي در تيم ملي از او تعريف نمي‌كردند؟ اما حالا كه او رفته است، چرا او را به اين شكل مورد نقد و بررسي قرار مي‌دهند؟ تيم ملي در مقابل عربستان در بازي رفت و امارات خيلي بد ظاهر شد اما هيچ كس صحبتي نكرد. حالا هم شروع كرده‌اند به تخريب قلعه‌نويي و حتما فردا هم نوبت من مي‌شود.
    دليل رفتار اين كارشناسان چيست؟
    اين كارشناسان از ما مي‌ترسند و شايد جايگاه خود را در خطر مي‌بينند اما امثال من، دايي، استيلي و پيرواني با كارنامه‌اي كه داريم در قبال اين نقدها هيچگاه خراب نمي‌شويم. الان مدعي هستند ابراهيم‌زاده مربي علم‌گراست و قلعه‌نويي تجربي است، حتي اگر اينگونه باشد چرا ابراهيم‌زاده مانند قلعه‌نويي مقام و افتخار نياورده است.
    از متن بيانيه مايلي‌كهن در خصوص قلعه‌نويي با خبر شديد؟
    من اصلا رفتار و نوع بيان مايلي‌كهن را تاييد نمي‌كنم. درست است كه حاجي مايلي‌كهن سرمربي تيم ملي شده است اما نبايد حالا كه به جايي رسيده همه حرمت‌ها را زير پا بگذارد.
    الفاظ به كار برده در اين بيانيه به نظر شما صحيح است؟
    من مايلي‌كهن را دوست دارم اما مي‌خواهم به حاجي بگويم كه اگر قلعه‌نويي قدش كوتاه است؛ خواست خدا بوده و از شما كه حاجي و معتقد هستيد بعيد است اينگونه در مورد افراد صحبت كنيد. متاسفانه از مايلي‌كهن كه فردي مومن و باخداست اين الفاظ بعيد بود. ايشان فكر كرده چون سرمربي تيم ملي شده مي‌تواند در كار خدا هم دخالت كند؟ روي مايلي‌كهن كه مكه رفته است حساب مي‌كردم و فكر نمي‌كردم يك آدم باخدا به شكل و قيافه مردم ايراد بگيرد. تازه مگر در اين فوتبال چند آدم رستم داريم كه اينگونه در مورد قلعه‌نويي صحبت مي‌كنيد؟
    اين روش برخورد سرمربي تيم ملي به نظر شما حاشيه‌سازي نيست؟
    من فقط مانده‌ام چرا هر بار قلعه‌نويي در آستانه كسب يك موفقيت قرار مي‌گيرد عليه او جبهه مي‌گيرند. مطمئن باشيد خدا دماغ آنهايي كه سربالاست را به زمين مي‌مالد. متاسفانه در فوتبال ما اين موضوع تبديل به فرهنگ شده كه هر كس به قدرت مي‌رسد به دنبال تارومار كردن ديگران مي‌رود. مايلي‌كهن حالا كه سرمربي تيم ملي شده فكر مي‌كند مي‌تواند عليه همه حرف بزند.
    اين رفتار از سوي بزرگان فوتبال فكر مي‌كنيد چه عواقبي داشته باشد؟
    چي بگم؟ خجالت‌آور است و مانده‌ام چرا اين مسايل اتفاق مي‌افتد. اجازه دهيد در موردش صحبت نكنم، چون هر چه بگويم بدتر مي‌شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •