تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 70

نام تاپيک: پیشنهاد خرید گوشی بین 300 تا 500 هزار تومان

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببین دوست من من حداقل یک گوشی از هر برند دارم و اصلا تعصب روی برند یا مدل خاصی ندارم فقط چند سوال از شما دارم
    1. یک گوشی موفق و پر آوازه نوکیا بعد از n95
    2. یک گوشی از نوکیا بگو که حداقل یک جاش نلنگه
    3. و آخری یک گوشی بگو که روی کاغذ و از لحاظ امکانات از i8510 بالاتر باشه اونوقت بیا به حسن گیر بده
    وقتی نوکیا 2-3 ساله داره درجا میزنه و هیچ چیز خوبی نزده و سونی هم که شاهکار میزنه گوشی میزنه 8 مگاپیکسل کیفیت فیلم در حد n73 بعد سامسونگ میاد یک گوشی بدون عیب و نقص میزنه و ما میایم حقیقت رو میگیم شما میای گیر میدی این دیگه خیلی آخرشه
    یک نگاهی به این قسمت بنداز تا فقط به اوج کیفیت دوربین گوشی پی ببری بعد گیر بدی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآآآی ایهالناس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من n85 دارم . لق نمیزنه . روش 4-5 گیگ موزیک و فیلم و ... دارم خداوکیلی هنگ نمیکنه .
    سرعت اتصال به gps ش خیلی بالاست .
    از وقتی خریدمش دوربین عکاسی و فیلمبرداریمو استفاده نکردم .خیلی کیفتش خوبه .ازش راضیم .
    فقط صداش معمولیه همین .
    بعدش من تو این موندم که نوکیا با تمام سوابق و عواقب و کبکبه و دبدبه !! چند ساله داره درجا میزنه و گوشیهاش روز به روز دارن بدتر میشن و بیچاره ودرمانده شده اونموقع سامسونگ داره تموم قله های پیشرفت رو طی میکنه .
    آقا تورو خدا بیاین منطقی باشیم .

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

من n85 دارم . لق نمیزنه . روش 4-5 گیگ موزیک و فیلم و ... دارم خداوکیلی هنگ نمیکنه .
    از وقتی خریدمش دوربین عکاسی و فیلمبرداریمو استفاده نکردم .خیلی کیفتش خوبه .ازش راضیم .
    فقط صداش معمولیه همین .
    بعدش من تو این موندم که نوکیا با تمام سوابق و عواقب و کبکبه و دبدبه !! چند ساله داره درجا میزنه و گوشیهاش روز به روز دارن بدتر میشن و بیچاره ودرمانده شده اونموقع سامسونگ داره تموم قله های پیشرفت رو طی میکنه .
    آقا تورو خدا بیاین منطقی باشیم
    همه اينايي که شما گفتي ان 95 هم داشت تازه صداشم بهتر بود

حالا اگه نگيم پسرفت داشته پس پيشرفتي هم نداشته....و در واقع در جا زده

3. 2 کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

فقط صداش معمولیه همین .
    ببین دوست من خیلی خیلی گوشی عوض میکنم میتونم بگم شاید توی سایت کسی به اندازه من گوشی عوض نکرده باشه و تمام گوشی های سری N و مدل های بالای نوکیا I-Mate و HTC و Samsung و Lg رو داشتم فقط 4 بار سونی خریدم دیگه نخریدم شما که میگی N85 خوبه من خودم داشتم شما به جز سیمبین مدل بالاتر یک قابلیت بگو که از N95 8Gb بالاتر باشه یا N82 !؟!؟
    هیچی فقط زحمت کشیده صفحه رو OLED کرده و بعد از 100 سال شارژ شده Usb به جاش صفحش 2.6 هست فلشش معمولی هست از لحاظ سخت افزاری خودم با N82 و N95 مقایسه کردم یک چیزی حدوده نصفشون بود حالا به نظر شما داره با سرعت نور پیشرفت میکنه من خودم نوکیا رو خیلی قبول دارم و دوستش دارم ولی اینجوری پیش بره دیگه باید بیخیالش شد به مقایسه پایین توج کن

5. 4 کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PC°BASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

10

فقط صداش معمولیه همین .
    جناب آقا !!
    بهتره بگی گوشی دست من هنگ نمیکنه !!! نه اینکه گوشی هنگ نمیکنه !
    من همین N82 رو ماه اول خرید 7 بار هنگوندم! 5 مین بار مموری سوخت !
    شما منطقی باش .
    من گول همین حرف های شما رو خوردم که نمیدونم نوکیا اینه اونه آخرش چی ؟!! رفتم 460 تومن تو شکم نوکیا ریختم N82 گرفتم . میتونستم همون موقع یه کنون S5 Is بگیرم و یه 1100 ... ولی گفتن نه این در ظاهر دوربینش 5 مگاپیکسله در واقعیت کار 50 مگاپیکسل میده ! کیفیت عکساش فلانه !!
    نا سلامتی گوشی نوکیاست ، کنون رو تو هوا میخوره !!!
    نوکیا یه برند عقب افتاده شده ! همین .

7. 3 کاربر از PC°BASE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

شما کدوم گوشی رو انتخاب میکنید ؟!!
    این محدودت حجم امضا من رو دیوونه کرد !!
    بين اينا كه i8910 از همه بهتره

9. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

من قبلا فکر می کردم نوکیا و سونی اریکسون به نوعی خیلی بهتر از سامسونگ هستند و سامسونگ گوشی های بیخودی می زنه ولی الان دیدم اصلا چه کرده این شرکت ، زیبایی در طراحی و تنوع زیاد و ...
    اصلا شما همرو ول کن بیا همین i8510 و امنیا رو بچسب ، چی از گوشی می خوای که پیدا نمی کنی ... به تمام معنا کامل است.
    علاوه بر این 8510 یک شتاب دهنده گرافیکی داره.
    کلا فقط کافیه مقایسه کنید.
    در امر طراحی بر هیچکس پوشیده نیست که تمامی گوشی های سونی اریکسون تماما از یک طرح پیروی می کنند که اون هم مستطیل است حالا بقیش بماند که جای بحث زیاد داره..
    نوکیا هم که دوستان گفتند.

11. 4 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

همه اينايي که شما گفتي ان 95 هم داشت تازه صداشم بهتر بود

حالا اگه نگيم پسرفت داشته پس پيشرفتي هم نداشته....و در واقع در جا زده
    آخه عزیز من .بیام 300 تومن بدم ان 95 گوشی 5 سال پیش رو بگیرم . فکر میکنی من امکانات 78 و 82 و 95 رو با هم مقایسه نکردم.
    البته من از اونایی نیستم که گوشی قدیمی بگیرم که ارزون شده ولی جواد !! شاید برا بعضیا ایراد نداشته باشه .
    در هر صورت من تازه تو انجمن موبایل میپلکم شما ها که قدیمیه اینجایین به جای تعصب روی سامسونگ کاربرای دیگرو که میخوان گوشی بخرن راهنمایی کنید.

13. این کاربر از hoomaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

آخه عزیز من .بیام 300 تومن بدم ان 95 گوشی 5 سال پیش رو بگیرم . فکر میکنی من امکانات 78 و 82 و 95 رو با هم مقایسه نکردم.
    البته من از اونایی نیستم که گوشی قدیمی بگیرم که ارزون شده ولی جواد !! شاید برا بعضیا ایراد نداشته باشه .
    در هر صورت من تازه تو انجمن موبایل میپلکم شما ها که قدیمیه اینجایین به جای تعصب روی سامسونگ کاربرای دیگرو که میخوان گوشی بخرن راهنمایی کنید.
    بحث سر خرید نیست سر اینکه شما تا الان میگفتی نوکیا گوشیهاش توپن ولی هیچی نیستن و خودت داری میگی راهنمایی کن بهترین رو بخرن و الان بهترین ها رو داره سامسونگ میزنه نه نوکیا و سونی
    و الان نوکیا اومده n86 رو معرفی کرده (اولین 8 مگاپیکسلیش )هنوز معلوم نیست کی بیاد ایران اون وقت سامسونگ میاد i8910 میزنه با دوربین 8 و کیفیت فیلم hd اونوقت ما نگیم سامسونگ بهتره من تجربه ای که دارم رو به دوستان میگم همین و تجربه من اینه که نوکیا تا 2 سال پیش سلطان موبایل دنیا بود ولی الان نیست و سامسونگ جاشو گرفته و گوشی هایی که میزنه برای تمام افراد و سلیقه ها هست (برای بچه ها . خانم ها . مولتی مدیا . پاکت و...)

15. 5 کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام.
    دوستان من چون مدتي نبودم و بعد از مدتي اودم اين تاپيک را ديدم.برا همين کامل نخوندمش و فقط نظرمو ميدم.
    تو رنج 300 تا 500 تومان گزينه هاي زيادي هستن.
    به نظره من:اي900 و اي8510 و ان82 و ان95 8گيگ و پي1.
    البته ايکس1 هم گزينه ي بسيار خوبي ميباشد ولي قيمتشو نميدونم.

17. 2 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alivip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سیستم عامل یعنی چه؟ یعنی نباشه چه میشه؟ مثلا گارمین نداریم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •