سلام.این عکس ها چرا نمیاد؟ سایتش هشدار میده
آقا دستت درد نکنه ولی اینکه هیچ پیشرفتی نکرده.
یادم میاد چن ماه پیش این کارو همین جوری دیدم و تا حالا که هیچ پیشرفتی نداشته/
[وب عکسای پست 40 پاک شدن
ولی عکس پست 32 رو دیدم
مدلسازی خیلی خوب کردی
ندیده بودم قبلا کارت رو
رو نمیکردی اینکاره ایا
مدل قشنگی شده
بازوش یکم با بازوی واقعی فرق داره ولی خوب شده
چند ماه پیش که پایینش رو نساخته بودم
اون موقع فقط بالاتنهاش بود
و به خاطر درس نتونستم ادامه اش بدم و حالا که تعطیل شدیم دوباره شروع کردم
البته دوباره امتحانام شروع شده ولی عکسش رو دوباره به زودی میذارم که شما مشکلم رو برطرف کنین و انشاالله به زودی ادامهاش میدم
دوباره عکسها رو گذاشتم.
سلام دوستان
یه مدت تعطیل شدیم نشستم پاش
البته یادمه که گفته بودم اگه همه نظر ندن دیگه اینجا نمیذارمش ولی خب گاهی آدم باید برای آموختن حرف خودش رو ... - وقتتون رو نگیرم برم سر اصل مطلب و دلیل ادامه تاپیک (اگه خوب کمک کنین ادامهاش رو میذارم)-
شرمنده ولی از اون جای هیچ کسی عکس پیدا نکردم----- بود
لطفا حتما تا ته بخونینش
توی اون جای آقاهه گیر کردم
از جلو:
لطفا در عکس زیر بگین که چه جوری اون دو ناحیه هاشور خورده آبی رنگ رو که پنج ضلعی شده درست کنم
و در همان عکس خط های سیاه رو مشخص کنین که آیا درست طراحی شده یا نه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا همه را در عکس زیر درست کنین( محل قرار گیری edge های اصلاح شده رو با قرمز بکشین و شکل بیرونی بدن رو با همون خط سیاه مشخص کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپشت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پشتش رو خودم یه جورایی درست کردم ببینین که آیا درست هست یا نه و یا بهتر میشه؟ اون Vertexی که دورش خط آبی هست ازش 5تا خط دراومده اشکال نداره؟
و اون ناحیه سیاه رو هم بگین که درسته یا نه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم بغلش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا اشکالات اینجا رو هم بگین و خط سیاه رو اصلاح کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم عکس از آنچه تا به حال هست اگه اشکال دیدین بگین؛ لطفا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلطفا هر چه سریع تر جواب بدین و اشکال نداره اگه 10 نفر جواب بدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
خیلی خوبه
فقط نشیمنگاهش شده مثل دختر ها
کلا" پایین تنه و شکم یه جوری عضلانی نشده و با سینه و دست جور نیست...
ممنون فقط لطفا فرق نشیمنگاه دخترها و پسرها رو بگین
عضله ها هم بعد از درست شدن حالت کلی اعمال میشود
و بعد میبرمش تو زیبراش بعد هم نمیدونم اونتو باید چی کار کنم![]()
خیلی ناراحت شدم که کسی نیومد جواب بده
اومدم دیدم که عکسها باز هم پاک شده یکم خیالم راحت شد ولی باز هم دلیل نمیشه چرا نگفتید که دوباره عکسها رو آپ کنم!
خب خودم یه جوری اون پنج ضلعی ها رو درست کردم.
فقط در مورد نشیمن گاهش بحث کنید و بگین گکه درسته یا نه؟
اگه خرابه باید چه جوری بشه؟
فرق نشیمنگاه مرد و زن در چیه؟ می شه از یه مردش عکس بذارین برام؟
اینم عکسها لطفا اشکالاش رو بگین فعلا فقط حالت کلیش رو بحث کنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنا امیدم نکنین خب چرا برای بقیه نظر میدین ولی برای من نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آفرین علی جان ، خیلی عالیه ، تا اینجا تبریک میگم ...
نشیمنگاهش هم بنظرم خوب شده ...
فرق زیادی نداره ...فرق نشیمنگاه مرد و زن در چیه؟![]()
می شه از یه مردش عکس بذارین برام؟
اِ اِ اِ زشته ...![]()
می شه از یه مردش عکس بذارین برامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)