اين از ويژگيهاي خود بازي هست و براي ارسال نيرو به منطقه اي تو بازي از همين ويژگي استفاده ميشه كه اسمش هم Burning هست فكر كنم .از ارتفاع 100 ميتری پريدم هيچيم نشد !!!
از همون اول هم من فكر ميكردم بازي متوسط به پاييني باشه ...
اين از ويژگيهاي خود بازي هست و براي ارسال نيرو به منطقه اي تو بازي از همين ويژگي استفاده ميشه كه اسمش هم Burning هست فكر كنم .از ارتفاع 100 ميتری پريدم هيچيم نشد !!!
از همون اول هم من فكر ميكردم بازي متوسط به پاييني باشه ...
تاريخ انتشار بازي Section8 مشخص شد
اين بازي در 9/4/2009 يا به عبارتي 4 سپتامبر 2009 منتشر خواهد شد
سيستم مورد نياز براي Section8Section 8 unofficial System Requirements:
*CPU: Core 2 Duo 2.2GHz processor family/Athlon 64 X2 4400+ (required for MP host)
*GPU: Fully DX9-compliant graphics card with 512MB (SM 3.0). NVidia 8600 GTS or ATI HD 2900 XT.
*Ram: 1.5GB
*Hard Drive: 12GB
*DirectX: 9.0c
*Sound: DX9.0c compliant
*Optical drive: DVD (boxed only) boxed
Last edited by h_r_v; 30-08-2009 at 21:35.
خسته نباشي برادرتاريخ انتشار بازي Section8 مشخص شد
اين بازي در 9/4/2009 يا به عبارتي 4 آگوست 2009 منتشر خواهد شد
امروز 30 آگوست هست .
با تاخير يك هفته اي كه چند روز پيش اعلام شد و منم تو همين تاپيك گفتم بازي 11 سپتامبر مياد .
بازی برای 360 اومده شاید امروز یا فردا بریم بگیریم : دی !
مگه پول اضافی آوردی ؟! حداقل برو دمو رو دانلود كن اگه خوشت اومد برو بازی رو بگير ... من كه ميگم بازيش افتضاح بود !
این بازی های 360 داستانش چیه که همشون یک هفته زودتر میان بیرون ؟
راست ميگي
ببخشيد من سوتي دادم!!
تاريخ رو به عدد درست نوشتم اما به حروف نه!!
دوستان عزیز اومدم بگم که این بازی تمام انرژیشو روی بخش آنلاین گذاشته و اصلا داستان خاصی نداره ! یعنی یه قسمت Single نداره ! یه چیزی داشت حالت Story Mode بود اما اونم مثل بازیه UT بودش ! با افرادت باید میرفتی یه جاهایی رو Capture میکردی ! خلاصه گفتم که بعدا نیاین بگین این بازیه آشغال چیه داستان نداره و ازین حرفا ! بازی فقط آنلاین هستش !
دوستان مگه بازي منتشر نش؟چرا تاپيك اينجاست؟boys team برا pcهم بازي رو زده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)