سلام...
فقط دستی. اونم از اون نوعش که یکمی سخت عوضمیشه و باید با خشونت باهاش برخورد کنی D:
من که اینطوری حال میکنم.
سلام...
فقط دستی. اونم از اون نوعش که یکمی سخت عوضمیشه و باید با خشونت باهاش برخورد کنی D:
من که اینطوری حال میکنم.
من به اتوماتیک رای دادم!
دستی واسه ایران خصوصا تهران اصلا مناسب نیست تا میای یه ذره سرعت بگیری و دنده رو ببری بالاتر یهو یه سرعت گیر(از اینا که معلوم نیست!) جلوت سبز میشه باید دوباره دنده رو بیاری پایین! ولی اتوماتیک راحتی! به نظر من گیربکس های اتوماتیک تیپ ترونیک واقعا یه لذت دیگه دارن! مطمئنم دوستانی که میگن دستی بهتره اگه یه بار پشت ماشین تیپ ترونیک بشینن حداقل نصفشون نظرشون برمیگرده!ضمنا اینم در نظر بگیرین برای اتوبان های بین شهری ترکیب گیربکس اتوماتیک+ کروز کنترل واقعا ترکیب کارآمد و لذت بخشیه!
ماشین فقط با دستیش حال میده
{{{خاک تو سر ما ایرانی ها بشه که فقط دوست داریم ماشن های خدمونو خراب کنم با این سرعت گیر ها معلوم نیست کوم آدم ........... اینو اختراع کرده الهی خفه بشه
![]()
اي بابا ! اتوماتيك واسه بچه مايه دارهاست و دستي واسه ماها ! اصلا من خداييش نميدونم فرق دستي و اتوماتيك چطوريه ؟! و سيستم اتوماتيك به چه شكليه ! (پدر فقر و ظلم ! بسوزه !)
هكر خان گفتي سرعت گير ياده يه خاطره افتادم ! چند وقت پيش تو يه جاده داشتم ميرفتم تويه سرازي بودم كه يدفعه ديدم يه حيوني داره از جاده رد ميشه ، فكرم رو اون بيد كه يدفعه ديدم رفتم هوا و اومد زمين ، يطوري كه ماشين خاموش شد با اون سرعت !! نگو اين روستايي هاي اون محل اوردن تو سرازيري از آسفالت اندازه يه كوه ! سرعت گير ساختن و روشم نه رنگي و نه چيزي . حسابي داشتم ميمردم !! بماند كه ماشين هم داغان شد![]()
بستگی به نوع ماشینش داره !
دوستان پراید اتومات چطوریه ؟ من دیدم سوار هم شدم ولی باهاش رانندگی نکردم !
کسی میدونه که سر دنده ی دنده اتومات پراید رو کجا میشه پیدا کرد ؟ مثل دستی وانت مزدا هستش ...
اگر بخوای از رانندگی لذت ببری فقط دستی اونم همراه با دستی![]()
خداییش دستی فازش خیلی بیشتره. اتومات که بچه بازیه گازو بگیر ول کن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)