پسرجان من کاری به طرفدارای چاووشی و شادمهر ندارم!نظر شخصیه خودم رو اعلام کردم...
اینکه حرفام بامزه اند یا بی مزه به خودم مربوط میشه!
همون بهتر که چیزی نگی ...چون منم حوصله کل کل کردن با بچه ها رو ندارم!
موفق و پیروز باشید ...
![]()
داریوش
سیاوش قمیشی
ابی
معین
امید
شادمهر
منصور
کامران و هومن
مهرداداسمانی
شهرام شپره
نیما
جمشید
ستار
شهرام کاشانی
ارش
پویا
سیاوش شمس
شهرام صولتی
شهیاد
اندی
محسن چاووشی
محسن یگانه
مجید خراطها
عللی عبدالمالکی
مهدی مقدم
محمد اصفهانی
احسان خواجه امیری
رضا صادقی
بنیامین بهادری
علی لهراسبی
پسرجان من کاری به طرفدارای چاووشی و شادمهر ندارم!نظر شخصیه خودم رو اعلام کردم...
اینکه حرفام بامزه اند یا بی مزه به خودم مربوط میشه!
همون بهتر که چیزی نگی ...چون منم حوصله کل کل کردن با بچه ها رو ندارم!
موفق و پیروز باشید ...
![]()
دوستان عزیزم تو این تاپیک هم همه میتونستن به چند نفر رای بدن چرا اونجا هم چاوشی با اختلاف زیادی اول شده ؟
چرا تو همه نظرسنجی ها اول میشه ؟ چرا اینقدر طرفدار دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه هر کی البومش بیشتر بود بهتره
یعنی شماعی زاده چون مثلا البومش از داریوش ابی قمیشی بیشتره بهتره چرا این همه خواننده جوون هست هیچ کدومشون به یک ذره محبوبیت داریوش و و و نرسیدن ؟ ولی یکی مثه چاوشی و یا حتی یگانه میاد به این درجه از محبوبیت میرسن ؟
واقعا طرز تفکر بعضی ها اصلا جالب نیست
نه عزیز ببین من که نگفتم چون تعداد البوماش بیشتره پس نباید تو این نظر سنجی باشه
اهنگایی که قمیشی یا ابی خووندن در فرم و فضای زمانیه خودشونه یعنی عشق مثبت(نه نفرین کردن) اشاره به غربت اشاره به دوری از وطن و .......
منظورم اینه که اینا مال زمان خودش بوده(با اینکه من اینا رو از خواننده های الانه خیلی بیشتر دوس دارم)پس باید با مال زمانه خودشون مقایسه بشن
تازه مطمین باش اگه همون تعداد کسایی که البوم اول چاووشی رو شنیدن بیان اولین البومای قمیشی یا ابی یا داریوش رو بشنون شاید نظرشون تغییر کنه چون بالاخره این خوانندگان سنشون زیاده شاید یه پسر یا دختر 15 16 18 ساله البوم اینا رو نشنیده باشه
Last edited by halflife g; 16-05-2009 at 20:19.
تو هر نظر سنجی که نگاه کنی شادمهر هم پا به پای چاووشی حرکت کرده ...شادمهر پادشاهیه خودشو دورانی به سر برد و هنوزم تو قلب طرفداراش پادشاهی می کنه ...
شادمهر خیلی داره لاکپشتی کار میکنه ... به فرض مثال اگه همین امروز یکی از آهنگاشو پخش می کرد ...نتیجه نظرسنجی هم شاید عوض میشد!
به هر حال عقاید هر کسی محترمه
موفق باشید
سعید شهروز که متاسفانه و نمیدونم با چه دلیلی اسمش تو نظرسنجی نیست...
فقط سلطان محسن چاووشی
غم و غصه شده حق دل من**************به همینا مستحق دل من
دلی که بی تو بتونه دل باشه**************به خدا بهتر زیر گل باشه
یکم فکر کنی می بینی ابی و داریوش خواننده به دنیا میومدند...و چون اینا خواننده ی قدیمین دلیل نمی شه که بهترن...
چاوشی همه جا اول می چون بهترینه... من خوذم عاشق چاوشین ولی درست نیست اگه یه روز یه خواننده ی بهتر بیاد قبول نکنم
چاوشی هم به محبوبیت رسید چون کارش نو و جدید بود...
منم می گم امپراطور محسن چاووشی
ببخشیدا
اینا که همه شون ایران نیستن که
:/
به نظرم بهترین وجود نداشت
حداقل نظر من اینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)