سلام
این gc900 چیه دیگه من که همچین گوشی پیدا نکردم اگه ممکنه به منم لینک صفحه معرفی گوشیو بدین ممنون.
منم تبریک میگم ایشالا بخری فقط یه خواهش قیمت گوشی که خریدی و گارانتیشم بگی ممنون میشم منم میخوام بخرم ولی تو چند تا گزینه گیر کردم!![]()
سلام
این gc900 چیه دیگه من که همچین گوشی پیدا نکردم اگه ممکنه به منم لینک صفحه معرفی گوشیو بدین ممنون.
منم تبریک میگم ایشالا بخری فقط یه خواهش قیمت گوشی که خریدی و گارانتیشم بگی ممنون میشم منم میخوام بخرم ولی تو چند تا گزینه گیر کردم!![]()
gc900 همون ویوتی هست که دوربین 8 داره (به احتمال قوی از رنوار بهتره!) و امکاناتش شبیه رنوار هست و اینترفیس اس کلاس هم داره. فون آرینا یه اطلاعات مختصر داره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون از راهنماییتون. هر روز که میگزره انتخاب سخت تر میشه.
من تو کف رنوار بودم و کوکی الان آرنا معرفی شده و اومنیا اچ دی نمیدونم چی میخواد بشه![]()
کوکی که با رنوار قابل مقایسه نیست. منطورم اینه که یه گوشی تاچ ارزون هست. من احتمالا تا 2 یا 3 ماه دیگه بگیرمش. البته اگه دوباره انتخاب ها سخت نشه.
اگه میتونی صبر کنی امنیا اچ دی کاملترین گوشی هست که تا حالا ساخته شده یه تکنولوژی جدید هم ممکنه بهش اضافه بشه که با الکترون های دست شارژ میشه!!!
ممنون
اون که امپراتور گوشی هاس .. خیلی گرونه من همین پول رنوار رو به زور دارم جور میکنم
اگه پول بود انتخاب های زیادی مثل omnia hd و htc touch hd بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)