تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: Xperia X1 یا omnia i900 ؟

راي دهنده
33. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Xperia X1

18 54.55%
  • omnia i900

15 45.45%
صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 51

نام تاپيک: Xperia X1 یا omnia i900 ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اينجارو ببين. يه برنامه هست به نام spb shell كه skin هاي مختلف براي امنيا داره ميتوني ازشون استفاده كني

اينم يه نگاه كن

کد:
    کد:

2. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پست بالا تایید میشه.
    منم در چند جا (قسمت مشاوره ی خرید گوشی) اینو گفتم که اومنیا در محدوده ی قیمتش بهترین انتخاب است و گفتم که اگه کسی میتونه هزینه کنه اکسپریا بگیره بهتره......
    دلیلی نداره کسی برای اکسپریا هزینه اضافه بکنه ، چون هر دوشون در یک محدوده قیمتن...

4. این کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اقا قبول براي تماشاي فيم وضوح lcd چندان مهم نيست
    ولي اينم قبول كنين كه كيفيت صفحه x1 بهتر از اي 900 هست همين
    گفتين x1 هيچ برتري به جز lcd نداره خب اينم يه مقدار منصفانه نبود
    حالا نميخوام بحثو كش بديم
    به نظر من هر دو گوشي خوبي هستند
    و با در نظر گرفتين قيمتها امنيا بهتره
    اينو قبلا هم گفتم
    ولي قبول كنين اگه قيمت هر دو گوشي يكي باشه x1 بهتره
    شما پست من رو درست نخوندی دوست من ، من نگفتم x1 هیچ برتریه دیگه ای نداره ، گفتم مگه هیچ هیچ برتریه دیگه ای نداره که اینقدر روی صفحه فوکوس کردین ، این دو تا جمله خیلی با هم فرق دارن
    الان قیمت هر دو گوشی تقریباً یکیه... اما بازم برتری خاصی توی x1 نمی بینم ، شما رو نمی دونم ، اما من نمی تونم تحمل کنم که اینهمه پول گوشی بدم بعد یک شتابسنج ساده نداشته باشه و نتونم از بازیهای شتابسنج دار لذت ببرم یا صفحش برام کوچیک باشه ، یا اینقدر برام کند عمل کنه ، خصوصاً در هنگام باز کردن پنلها یا لنداسکیپ شدن...
    کلاً نظرها شخصیه ،اما خیلی برام جالبه که اینقدر برتریهای اکسپریا رو جلوه می دین اما ضعفهای تابلوش رو نمی بینین...

6. 2 کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

علي آقا اگه ميشه يه توضيحي هم در مورد skin هاي زيبايي كه براي omnia هست بديد

8. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

شما پست من رو درست نخوندی دوست من ، من نگفتم x1 هیچ برتریه دیگه ای نداره ، گفتم مگه هیچ هیچ برتریه دیگه ای نداره که اینقدر روی صفحه فوکوس کردین ، این دو تا جمله خیلی با هم فرق دارن
    الان قیمت هر دو گوشی تقریباً یکیه... اما بازم برتری خاصی توی x1 نمی بینم ، شما رو نمی دونم ، اما من نمی تونم تحمل کنم که اینهمه پول گوشی بدم بعد یک شتابسنج ساده نداشته باشه و نتونم از بازیهای شتابسنج دار لذت ببرم یا صفحش برام کوچیک باشه ، یا اینقدر برام کند عمل کنه ، خصوصاً در هنگام باز کردن پنلها یا لنداسکیپ شدن...
    کلاً نظرها شخصیه ،اما خیلی برام جالبه که اینقدر برتریهای اکسپریا رو جلوه می دین اما ضعفهای تابلوش رو نمی بینین...
    شتاب سنج درسته.ولی در سرعت فرق چندانی ندارن.حالا بحث سیپیو را میکشی وسط.سیپیوشون هم ان چنان فرقی نداره که بخایم این همه سرش بحث کنیم.
    در مورد ال سی دی هم دو دهم اینچ این همه برای شما مهمه که میگید نمیتونید با ال سی دی کوچیک کنار بیاین؟
    من میگم ایکس1 بهتره چون زیبایی بیشتری داره.دکمه ی چهار جهته ی خوبی داره.کیبرد عالی داره.رم و رام بیشتری داره.کیفیت ال سی دی بالاتری داره.
    الان کار دارم اگه شد بازم میگم.
    فعلن بای

10. 2 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

علي آقا اگه ميشه يه توضيحي هم در مورد skin هاي زيبايي كه براي omnia هست بديد
    اگه امکان داره در مورد اسکین های و پنل های اونیا توضیح بدید چون من خیلی دنبالش هستم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

در حال حاضر به لحاظ قیمت تفاوت زیادی باهم ندارند
    هر دو گوشی الان به زیر 500 رسیدند
    و اگر منظور شما گارانتی سیتادل هست که به نظر من جز هزینه گزاف چیز دیگری نیست چون تفاوت حداقل 150 تومن هست که شما هر تعمیری که داشته باشی نهایتش به همین مبلغ میرسی که به نظر من یک در یک ملیون همچین اتفاقی برای کسی میوفته و من تا حالا نشنیدم که گوشی x1 همچین تعمیر اساسی در عرض یک سال براش اتفاق بیفته نه تنها این گوشی بلکه همه پاکتها
    منم معتقدم كه هزينه اضافي براي گارانتي از جيب ميره
    حتي من تصميم دارم بدون گارانتيشو بگيرم
    چون گارانتي هاي ايراني هيچوقت درست عمل نميكنند
    البته شنيده ام كه سيتادل خوب عمل ميكنه ولي بارم نميتونم قبول كنم
    دلیلی نداره کسی برای اکسپریا هزینه اضافه بکنه ، چون هر دوشون در یک محدوده قیمتن...
    ميشه بگين قيمت اين دو گوشي الان چنده؟
    همه تسليم شين والا شليك ميكنم
    ما قبول كرديم كه هر دو گوشي محشري هستند
    و هر كدوم نسبت به هم معايب و مزايايي دارند
    ولي نظر شخصي خودم اينه
    2. اينچ كوچيك بودن صفحه چندان مهم نيست
    نداشتن كيبرد كاملا عيب هست

13. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اگه امکان داره در مورد اسکین های و پنل های اونیا توضیح بدید چون من خیلی دنبالش هستم
    اون لينكاي youtube رو كه بالا دادم نگاه كردي؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

راستش اینم نظر منه ...

به نظر من این گوشیا به خاطر ال سی دی شون به اندازه کافی بزرگ هستن پس دیگه نیازی نیست به خاطر یه کیبرد بزرگترشون کرد که دیگه توی جیب جا نشه...!!!

16. 2 کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Johnny Grey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عیب های عمده و اساسی هر دو گوشی

ابتدا من بگم که هیچکدوم از این دو گوشی رو ندارم و امکان هم داره بخوام به یکدومشون ارتقا بدم و حساسیتی نسبت به هیچکدوم ندارم
    خب راجع به مزایا که همه متخصصن اما به نظر من هرکدوم عیبهایی دارن که اگر نبود میشد گفت که یک گوشی کامله

عیب های اساسی گوشی اومنیا
    - به نظر من مهم ترین عیب این گوشی نداشتن D-pad و همچنین سافت کی هست
    طبق تجربه خودم از گوشیهای پاکت این کلیدها بسیار کار رو راحت میکنه و نداشتنش بسیاری از کتابها و نرم افزارهای جاوا رو بلا استفاده میکنه
    به عنوان نمونه این کلیدها در زمان راه رفتن و حتی رانندگی خیلی میتونه مثمر ثمر باشه

-یکی دیگر از ایراد عمده گوشی نداشتن قلم داخل گوشیست
    درسته که اکثر کارها با دست صورت میگیره ولی بعضا نیاز به قلم یک امر ضروریست
    به طور مثال شما نرم افزار math tablet رو نصب کردید و یکسری محاسبات میخواهید انجام دهید.این نرم افزار کلید های بزرگی نداره و حتی بعضی از کلیدها چند عمکرد داره که انجام این کارها با دست فوق العاده مشکل.همچنین بسیاری از بازیها رو هم با دست نمیشه بازی کرد

(کمتر بودن رم و رام گوشی هم میتونه ایراد حساب بشه ولی به نظر من ایراد عمده ای نیست که بخواد اذیت کننده باشه)

عیب های اساسی گوشی x1
    -مهمترین عیب این گوشی صفحه کوچکتر آن است
    شاید در عدد شما به 3 اینچ بودن گوشی توجه کرده باشید ولی متوجه این موضوع نباشید که 3 اینچ قطر مستطیله و در اصل به خاطر رزولوشن تصویر صفحه کشیده تر هست و عرض صفحه از گوشیهای 2.8 هم چند میل کوچکتره و این اندازه با توجه به رزلوشن بالا کارکردن با دست رو کمی مشکل میکنه

-عیب دیگر و اساسی این گوشی قدرت فیلم برداری بسیار ضعیف این گوشیست که واقعا فرمت 3gp برای ضبط ایرادی بس بزگ است

(در مورد عکس برداری با توجه به نمونه هایی که از هر دوگوشی دیدم هر دو و به طور کلی قالب گوشی ها در شب عکسهای جالبی ندارند و در روز هم تفاوت زیاد نیست یادتون باشه که مگاپیکسل ملاک نیست چون شما اون عکس در کاغذ 10 در 15 چاپ میکنید حالا میخواد 3 مگاپیکسل باشه یا 12 مگاپیکسل مهم کیفیت حالت 100% هستش که هر دو در یک حدند)

موارد دیگر هم میتونه وجود داشته باشه که به نظر من نمیتونه ایراد عمده و اساسی تلقی بشه و تا حدود بسیار زیادی سلیقه ایه

18. 4 کاربر از Johnny Grey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •